Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ohhhhhhhhhhh bende arkamda soba yaktım oturuyorum

Ben kan testi yaptim olumsuz cıktı. 1 hafta daha bekleyip tekrar kan test yapcaktim. Yine negatifse adet olabilmem icin fatutal icecegim. Yarın felan test yapcam. Adet olmadim halen... Fatutal nasil bir ilactir kullanan var mi?

hmm başka biriydi karıştırdım hayırlısı olsun cnm ben kullandım sabah akşam içtim 10 gün bitmeden bazen bitince reglim geldi. ama sen ultrasona bi gir bence neden olmuyo yumoşlardamı sorun var baktır.

Kızlar yaa sabah sabah kavga ettik işte tahammül edemiyorum tazminatımda var bırakıp gidemiyorum ama çok sinirlerim bozuldu şimdi biraz daha iyiyim ama burada çalışmak istemiyorum çok bunaldım bildiğiniz gibi değil bi iş yapıyorsam 40 kişi kontrol ediyor

Baktırdım once muayne oldum. Sonra kan testi. Ultrasonda rahim kalinlasmis demisti. Bisi yok dedi. Kan teti yaptiralim dedi dr. Yaptirdik negatif cikti. 1 hafta sonra tekrar yenileyecegiz testi. Olumsuzsa fatutal alcam adet olmazsam 1 - 2 güne kadar tabi. Kan testinde negatif cikip hamile olan varmiydi.

zeynepp toplanıp gelelim kız günlerini gösterelim onlara
hem bizleri 2 kişi olarak hesapla bak bir sürüyüz maşallah
gelip dövelim onları bi daha üzmesinler seni

bende burada çalışmak istemiyorum ne tesadüfff doğumu iple çekiyorum

Günaydın kızlar naber nasılsınız
nimetin bebişi düşmüşmü face de bişeler gördüm????
ben gece kendiliğimden adet oldum ohhh içim rahatladı ilaca gerek kalmadı şaşkınlıktan her wc ye gidişimde gerçekten adetmi diye baktım durdum

hoşgeldin tatlı kuzummmm
evet bende okudum face de nimetin bebği düşmüş :çok üzgünüm:
hadi gözün aydın kendiliğinden gelmiş

slm mehtabımmmmmm ohh şükür adet olmuşun sevindim adına. eee artık gidicenmi dr. yine kontrole fln.

kızlar buaralar çok başım dönüyo benimya. geçen sağlık ocanda çok düşmüş dedi doktor. genelde yükselir benim tansiyon. baş dönmesi düşüklükden olurmu yüksekken olmuyoda. akşam oturduğum yerde fln döndü hep.

ewet gülüm tansiyon düşünce başdönmesi çok fazla oluyor hemde
anladım cnmm ben yüksek tansiyon hastasıyım ilk defa 10-6 ya düştü ondan oluyo baş dönmem demekki. ilaçda içmiyorum uzun zamandır düşmemesi lazım.

ee gülüm 22 eylülde olduysan 31 gün olarak hesaplarsan 22 ekimde olman lazım yani yarın

anladım ee yarını beklicem artık yinede ben 25 ine kadar beklerim yaa.

kmehtap

Seninde mi gunun gecti?
canım ben doğum kontrol hapını kestikten sonra adet olamıyorum ilk seferinde 90 gün beklemiştim ilaçla olmuştum bu sefer inat ettim ilaç almadım 62 gün geçtikten sonra en sonunda dün gece oldum çok şükür
yumurtlama sorunum varmış malesef
sen yenisin galiba hoş geldin aramıza
senindemi adetlerin düzensiz

günaydın mehtapcım biz iyiyiz sen nasılsın
giremiyorsun artık sanırım
ya sorma patronlar kızıyor zırt pırt giriyoruz diye

ya gül bilmiyorum aslında doktor gel adetliyken demişti kist varmı diye bakacaktı tekrar klomen verecekti sabah arayacaktım randevu için ama sonra vazgeçtim madem bu sefer kendiliğimden adet oldum yoluna giriyor herhalde diye düşündüm şimdi incir kaynattım incir kürüne başlıyorum akşamda böğürtlen kökü kaynatacam inşallah bunların faydasını görürüm

sen nasıl oldun sende gitmedin demi doktora sanada bidaha klomen verecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…