canim bende bu aralar cok üsüyorum. kaloferin yaninda oturmama ramen hemde. artik ne yapiyorum biliyomusun. montumu kaloferin üzerine asiyorum birkac dakika, isinincada bacaklarimi ötüyorum. ayaklarin bacaklarin isininca insanin heryeri isiniyo bence
Ben kan testi yaptim olumsuz cıktı. 1 hafta daha bekleyip tekrar kan test yapcaktim. Yine negatifse adet olabilmem icin fatutal icecegim. Yarın felan test yapcam. Adet olmadim halen... Fatutal nasil bir ilactir kullanan var mi?
gülüm cevap verdim canım görmedin mi
Kızlar yaa sabah sabah kavga ettik işte tahammül edemiyorum tazminatımda var bırakıp gidemiyorum ama çok sinirlerim bozuldu şimdi biraz daha iyiyim ama burada çalışmak istemiyorumçok bunaldım bildiğiniz gibi değil bi iş yapıyorsam 40 kişi kontrol ediyor
Günaydın kızlar naber nasılsınız
nimetin bebişi düşmüşmü face de bişeler gördüm????
ben gece kendiliğimden adet oldum ohhh içim rahatladı ilaca gerek kalmadı şaşkınlıktan her wc ye gidişimde gerçekten adetmi diye baktım durdum
Günaydın kızlar naber nasılsınız
nimetin bebişi düşmüşmü face de bişeler gördüm????
ben gece kendiliğimden adet oldum ohhh içim rahatladı ilaca gerek kalmadı şaşkınlıktan her wc ye gidişimde gerçekten adetmi diye baktım durdum
gülüm ayın kaçında olmuştun sen
kaç günde bir oluyordun bi de
anladım cnmm ben yüksek tansiyon hastasıyım ilk defa 10-6 ya düştü ondan oluyo baş dönmem demekki. ilaçda içmiyorum uzun zamandır düşmemesi lazım.ewet gülüm tansiyon düşünce başdönmesi çok fazla oluyor hemde
ee gülüm 22 eylülde olduysan 31 gün olarak hesaplarsan 22 ekimde olman lazım yani yarın
canım ben doğum kontrol hapını kestikten sonra adet olamıyorum ilk seferinde 90 gün beklemiştim ilaçla olmuştum bu sefer inat ettim ilaç almadım 62 gün geçtikten sonra en sonunda dün gece oldum çok şükürkmehtap
Seninde mi gunun gecti?
ya sorma patronlar kızıyor zırt pırt giriyoruz diyegünaydın mehtapcım biz iyiyiz sen nasılsın
giremiyorsun artık sanırım
slm mehtabımmmmmm ohh şükür adet olmuşun sevindim adına. eee artık gidicenmi dr. yine kontrole fln.
kızlar buaralar çok başım dönüyo benimya. geçen sağlık ocanda çok düşmüş dedi doktor. genelde yükselir benim tansiyon. baş dönmesi düşüklükden olurmu yüksekken olmuyoda. akşam oturduğum yerde fln döndü hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?