Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydin kizlar bugün normal saatimde gelebildim. bi süt isitip geleyim kendime. sizede birsey sorayimda öyle ama. simdi bende demir eksikligi varya hamilelikten dolayi. dün hapimi alamadim bebege bi zarari olur mu acaba? okudugum kadariyla aldigim demir hapi benim icin bebek zaten aliyor senden ihtiyaci olani yaziyo. bilgisi olan var mi?

rabbim acil şifa versin inş. kepeklim inş. bi an önce geçer bulantıların
kurtulursun ya benim sabahları eskisi kadar olmuyor çok şükür ya
ama akşamları bulantım fazlalaşıyor
afr cim sende bi doktora görünsen canım ya

saolun kızlar işte iki gündür batma var diyordum dün gecede ağrım oldu üşütmüş olamam kendime çok dikkat ediyorum ayaklarımı hep sıcak tutarım inş. yumurta gelişiyordurda ondandır tekrar ederse doktora çıkayım diyorum ama inş. tekrarlamaz

hadi bakalım afr cim inş. yumoşlar hızla büyüyüp çatlarlar ve güzel güzel bebişler gelir inş. bu ay

günaydın kızlarrrrr
grip oldummmm sesim borazan gibi çıkıyo çok kötüyümmmm

günaydın kızlarrrrr
grip oldummmm sesim borazan gibi çıkıyo çok kötüyümmmm

ay canim ya dikkat etsene kendine. yine hasta oldun bak biliyorsun nasil zor olyuo. benimde burnum akiyo gibiydi hemen meyva yedim bol bol bitki cayi ictim gecti. sende simdi bari öyle yap

ay canim ya dikkat etsene kendine. yine hasta oldun bak biliyorsun nasil zor olyuo. benimde burnum akiyo gibiydi hemen meyva yedim bol bol bitki cayi ictim gecti. sende simdi bari öyle yap

bende yaptım tatlım ya yediğim mandelinanın elmanın haddi hesabı yok zaten dünde zencefil filan içtim offfffff ya

bende yaptım tatlım ya yediğim mandelinanın elmanın haddi hesabı yok zaten dünde zencefil filan içtim offfffff ya

doktorum demisti ama sen dikkat et ama immun sistemin eskisi kadar kuvvetli olmadigi icin sik sik hasta olabilirsin diye. tüh valla gecmis olsun. insallah cabuk iyilesirsin

saol tatlımmmmmmmmmmmmmm sen nasılsın

ben iyi degilim canım ya bi önceki sayfada yazmıştım ama fark etmedin sanırım dün geçe çök kötü bi karın agrısı ile uyandım bi an ölüyorum sandım o kadar kötü idi eşimi kaldırmayada kıyamadım ama şükür şimdi daha iyiyim bida sabah miden bulandı anlayacagın bugün hiç tadım tuzum yokk

neden öyle oldun ki canım ya çok geçmiş olsun

selam günaydın sitemizin güzel hamileleri nasılsınız yine bulananlar griplermi varr dikkat edin kendinize geçmiş olsun hepinize.
ben iyim işe geldim yine. regli yok hala bakalım günün yarın yada öbürgün. ama arada olan kasık ağrılarım var dün akşam tamam dedim geliyo nasıl ağrıdı ve geçti ağrıyıp geçiyo. bakalım hayırlısı ne çıkıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…