selam günaydın sitemizin güzel hamileleri nasılsınız yine bulananlar griplermi varr dikkat edin kendinize geçmiş olsun hepinize.
Ben iyim işe geldim yine. Regli yok hala bakalım günün yarın yada öbürgün. Ama arada olan kasık ağrılarım var dün akşam tamam dedim geliyo nasıl ağrıdı ve geçti ağrıyıp geçiyo. Bakalım hayırlısı ne çıkıcak.
didemcim geçmiş olsun canım ahh şimdi nasıl geçecek be gülüm
aman bi an önce geçer inş.
sumrucum sende şimdi önlemini al da grip falan olma
gülüm hoşgeldin canım ayy hadi bakalım inş. hiç gelmez adetin onun yerine bebişin gelir inşşşşşşşş
saol canım benim donuyorum şu an ya offffffffffffffffffff
inşallah cnmm nasip artık. ya bişi sorcam hesaplayıcılara bakıyom tutmuyo benim hesabımla. şuu yumurta akını gördüğümüzde yumurtlama olmuşmu yoksa olacağınımı gösteriyo akıntı. hesaplayıcılar daha erken gösteriyo yumurtlamayı ama ben sonra gördüm. kafam karıştı.didemcim geçmiş olsun canım ahh şimdi nasıl geçecek be gülüm
aman bi an önce geçer inş.
sumrucum sende şimdi önlemini al da grip falan olma
gülüm hoşgeldin canım ayy hadi bakalım inş. hiç gelmez adetin onun yerine bebişin gelir inşşşşşşşş
hoşbuldum cnm geçmiş olsun dikkat et kendinegünaydın gülüm hoşgeldin
off ya nerden çıktı yine bu grip ay inş. çabuk geçer canım benim
Günaydın kızlar bugün moralim bozuk sabah sabah müdüre ve salak şefe sinir oldum ağladım zırladım kendime gelmeye çalışıyorrum bugün yanınızda pek takılamıycam bilginiz olsunÖpüyorum sizleri
canım dikkat et zaten hastasın kalın giyin sıcak şeyler içmeye çalış eve gidip yatabiliyorsan yat dinlen
inşallah cnmm nasip artık. ya bişi sorcam hesaplayıcılara bakıyom tutmuyo benim hesabımla. şuu yumurta akını gördüğümüzde yumurtlama olmuşmu yoksa olacağınımı gösteriyo akıntı. hesaplayıcılar daha erken gösteriyo yumurtlamayı ama ben sonra gördüm. kafam karıştı.
hoşbuldum cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?