Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gül abla sana özele mesaj attım ama fark ettin mi şimdiden tşk ler

didemcim geçmiş olsun canım ahh şimdi nasıl geçecek be gülüm
aman bi an önce geçer inş.
sumrucum sende şimdi önlemini al da grip falan olma
gülüm hoşgeldin canım ayy hadi bakalım inş. hiç gelmez adetin onun yerine bebişin gelir inşşşşşşşş

günaydın gülüm hoşgeldin

saol canım benim donuyorum şu an ya offffffffffffffffffff

inşallah cnmm nasip artık. ya bişi sorcam hesaplayıcılara bakıyom tutmuyo benim hesabımla. şuu yumurta akını gördüğümüzde yumurtlama olmuşmu yoksa olacağınımı gösteriyo akıntı. hesaplayıcılar daha erken gösteriyo yumurtlamayı ama ben sonra gördüm. kafam karıştı.

günaydın gülüm hoşgeldin
hoşbuldum cnm geçmiş olsun dikkat et kendine

Günaydın kızlar bugün moralim bozuk sabah sabah müdüre ve salak şefe sinir oldum ağladım zırladım kendime gelmeye çalışıyorrum bugün yanınızda pek takılamıycam bilginiz olsun Öpüyorum sizleri

günaydın tatlım ne oldu böyle

saol tatlım benim dikkat etmeye çalışıyorummm :çok üzgünüm:

gülüm yumurtlama olduğunda olur o akıntı
ben iyiyim çok şükür didemcim
zeynebim noldu tatlım sana niye kızdırdılar pis herifler seni

saol canım benim donuyorum şu an ya offffffffffffffffffff

canim bende bu aralar cok üsüyorum. kaloferin yaninda oturmama ramen hemde. artik ne yapiyorum biliyomusun. montumu kaloferin üzerine asiyorum birkac dakika, isinincada bacaklarimi ötüyorum. ayaklarin bacaklarin isininca insanin heryeri isiniyo bence

Ben kan testi yaptim olumsuz cıktı. 1 hafta daha bekleyip tekrar kan test yapcaktim. Yine negatifse adet olabilmem icin fatutal icecegim. Yarın felan test yapcam. Adet olmadim halen... Fatutal nasil bir ilactir kullanan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…