Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet tatlım erkek herkez kız dedi gül inatla erkek dedi ve tuturdu 3 ay bitti canım benimmmm

ama bende erkek dedim canım akşam sen bana gel sana çorbada yaparım meyve suyu hazırlarım kokteyl yaparım sana başka canın ne isterse yaparım sen yatar dinlenirsin canın ne istiyorsa söylersin ben yaparım yeterki iyi ol

Hımm. Benim 10 gecti ve elde var sıfır. Halen de olmadim adet. Ne yazcaz simdi peki. Tarihi bilmiyorum sasti.

en güzeli ne uğraşacan

ay canım yaaaaaaaaaaaaaaa kıyamam tatlım benim çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim

ya işte çalışınca zor oluyor bende öyleyim zaten ben bidahaki ay iş yerini değiştirmeyi düşünüyorum bizim patronlar çok havalandılar ne yapsak batıyor gözlerine düşünsene burası çağrı merkezi ama bana bütün sekreterlik işlerini yaptırıyorlar ama bi kuruş almıyorum onun için sadece vakit buldukça konsantre ola bilirsem satış yapıp onun parasını alıyorum bi arkadaşım kendi tek başına çalışıyor karışanı edeni yok bende onun yanında başlamayı düşünüyorum istediğim saatlerde çalışırım doktorada vakit ayıra bilirim kafamda rahat olur bide bizim şirketin içinde şirket oldu şimdi başkaları geldi başka ürün pazarlıyorlar patronlara kira veriyorlar hiç arkadaşlık ortamımızda kalmadı
bi enayi benim galiba başkası olsa parasız işinin yanı sıra sektreterlik işleriyle uğraşmaz sanki babamın iş yeri lmaz:

farlutal ben denedim fayda etmemişti söktürmedi adetimi duphaston ile sökülmüştü ama oda kandan başka herşeye benziyordu ama şimdi tam normal geldi inşallah artık düzene girer sen ne zamandır uğraşıyorsun bebiş için ve kaç yaşındasın???

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ben 81 dogumluyum 29 yasındayım 2.5 yıllık evliyim. Daha 2 ayimiz denemede... İlaci aldim ama kullanmayacagim. Bekleyecegim dogal yol ile adet olmayi ? Ya belki hamiledirim umit varmi sizce?

Didem bende erkek dedimya sana bizimkiler erkek olcak dedimya kız,zaten çoğunluğunki kız olacak gör bak erkke sayısı az olacak bence, neyse cumartei inşaallah gidicem doktora eşim konuşcak bugün belki öğrenirim cinsiyetini gerçi ben kesin öğrenicem diyorum kendimden çok eminim rüyamda üç kere kız gördüm hepsinde de ne kızı benim ki erkek diyordum:)

ilk gül demişti ondan dedim tatlımmmmm

günaydın tatlım hoşgeldin ben çok kırıldım bu mehtap bana cevap vermiyo
hemide hastayım yazık bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım hayırdır niye hastasın mehtap yoğunya yazamamıştır,dün bende mide bulantısı karın ağrısı vardı hemen nane limon içtim sıcak çorba acılı hamdolsun düzeldim korktum hasta olucam diye çünkü eşim sabah sen ince giyin böyle epeydir hasta olmuyorsunya unuttun hastalığın acısını demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…