dscopuer canım bi camı aç azcık nefes al temiz hava iyi gelir naneli bi şeker falan al istersen acak biraz kendine dikkat et
evet tatlım erkek herkez kız dedi gül inatla erkek dedi ve tuturdu 3 ay bitti canım benimmmm
ooooo ben senden hizliyim canim. sütümü ictim, muzumu yedim, havucumu yedim daha dur simdiden bu kadar yedim daha saat kac yani. kiz dogru söylüyon valla. kahvalti gibi hazirliyayim. birde bi hazir corba yapayim oh. zaten dogru düzgün alisveris etmedik daha.
ama bende erkek dedim canım akşam sen bana gel sana çorbada yaparım meyve suyu hazırlarım kokteyl yaparım sana başka canın ne isterse yaparım sen yatar dinlenirsin canın ne istiyorsa söylersin ben yaparım yeterki iyi ol
Allah analı babalı buyutsun saglıcakla dogsun insalllah. Ne kadar zaman sonra tuttu bebisiniz..
ya işte çalışınca zor oluyor bende öyleyim zaten ben bidahaki ay iş yerini değiştirmeyi düşünüyorum bizim patronlar çok havalandılar ne yapsak batıyor gözlerine düşünsene burası çağrı merkezi ama bana bütün sekreterlik işlerini yaptırıyorlar ama bi kuruş almıyorum onun için sadece vakit buldukça konsantre ola bilirsem satış yapıp onun parasını alıyorum bi arkadaşım kendi tek başına çalışıyor karışanı edeni yok bende onun yanında başlamayı düşünüyorum istediğim saatlerde çalışırım doktorada vakit ayıra bilirim kafamda rahat olur bide bizim şirketin içinde şirket oldu şimdi başkaları geldi başka ürün pazarlıyorlar patronlara kira veriyorlar hiç arkadaşlık ortamımızda kalmadıcnmm inan bende bu ay hiç heyecan fln yok belirti var ama ben yok sayıyom. adet belirtisi yok. umutlandırmıyom kendimi cnm.
mehtapcım ama gecikmeli oluyon buda yumurtlama dozukluğu demek cnm. bence git görün tedavini ol allah korusun erken menopozun bile belirtisidir geç adet olmak.
ben buay gitmedim dr. 2-3 ay daha gitmicem gidemiyorum iş yüzünden aslında. kendi haline bıraktım olursa olur olmazsa 2 ay snra patronla konuşcam durumu sölicem izin verirse dr. gidicem vermesse işi bırakıp tedaviye kesin başlıycam. yarın yada öbürgün adet günüm bakalım buayda bekliyom.
farlutal ben denedim fayda etmemişti söktürmedi adetimi duphaston ile sökülmüştü ama oda kandan başka herşeye benziyordu ama şimdi tam normal geldi inşallah artık düzene girer sen ne zamandır uğraşıyorsun bebiş için ve kaç yaşındasın???Hosbuldum. :)
Benim duzensiz degidi 26 yada en gec 28 gunde olurdum. Bu ay 10 gecti adet olmadım dr gittim gebelikten suphelendi kan testi yaptı negatif cikti. Fartutal die bir ilac verdi. Kullanmadan once bir kan testi daha yapip bugun yarin icmeye baslayacagim. Yada icmesem mi? biraz daha bekleyeyim dogal yollardan olurum belki.
Aman Allahim ne gusel. Cok sanslısınız canım masallah. Sırada insalalh biz varızdır.
Günaydın kızlar nasılsınız?
Didem bende erkek dedimya sana bizimkiler erkek olcak dedimya kız,zaten çoğunluğunki kız olacak gör bak erkke sayısı az olacak bence, neyse cumartei inşaallah gidicem doktora eşim konuşcak bugün belki öğrenirim cinsiyetini gerçi ben kesin öğrenicem diyorum kendimden çok eminim rüyamda üç kere kız gördüm hepsinde de ne kızı benim ki erkek diyordum:)
günaydın tatlım hoşgeldin ben çok kırıldım bu mehtap bana cevap vermiyo
hemide hastayım yazık bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?