Didem bende erkek dedimya sana bizimkiler erkek olcak dedimya kız,zaten çoğunluğunki kız olacak gör bak erkke sayısı az olacak bence, neyse cumartei inşaallah gidicem doktora eşim konuşcak bugün belki öğrenirim cinsiyetini gerçi ben kesin öğrenicem diyorum kendimden çok eminim rüyamda üç kere kız gördüm hepsinde de ne kızı benim ki erkek diyordum:)
ilk gül demişti ondan dedim tatlımmmmm
Canım hayırdır niye hastasın mehtap yoğunya yazamamıştır,dün bende mide bulantısı karın ağrısı vardı hemen nane limon içtim sıcak çorba acılı hamdolsun düzeldim korktum hasta olucam diye çünkü eşim sabah sen ince giyin böyle epeydir hasta olmuyorsunya unuttun hastalığın acısını demişti.
ay pardon şekerim aktif olamıyorum sitede kafayı yicem zaten sinirden sizden uzak kaldım ne sormuştun canımmehtappppppppppppppppp
bana neden cvp vermiyon sen
hoşgeldin canım bizler iyiyiz ben kendiliğimden adet oldum gece şimdide incir kürüne başladım ne iğrenç tadı varmış ama mecburen katlanacağım artıkGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben 81 dogumluyum 29 yasındayım 2.5 yıllık evliyim. Daha 2 ayimiz denemede... İlaci aldim ama kullanmayacagim. Bekleyecegim dogal yol ile adet olmayi ? Ya belki hamiledirimumit varmi sizce?
günaydın eflalcim iyiyiz canım sen nasılsın
Eflalim hoşgeldin. Ben yeniyim :)
Gülcüm bu konuda iizin verir bence bekleme hic... Insallah hamilesindir de hic gerek kalmaz..
kiz kalin giyin variyom valla yanina haaaaklava:
canım hayırdır niye hastasın mehtap yoğunya yazamamıştır,dün bende mide bulantısı karın ağrısı vardı hemen nane limon içtim sıcak çorba acılı hamdolsun düzeldim korktum hasta olucam diye çünkü eşim sabah sen ince giyin böyle epeydir hasta olmuyorsunya unuttun hastalığın acısını demişti.
ay bende bi eve gidebilsem neler içicemmmmmmmm
küsme bana bende hastayım ama bak
Günaydın canım hamdolsun iyiyim sen nasılsın bebişini görmüşsün gözünaydın.
ay pardon şekerim aktif olamıyorum sitede kafayı yicem zaten sinirden sizden uzak kaldım ne sormuştun canım
hoşgeldin canım bizler iyiyiz ben kendiliğimden adet oldum gece şimdide incir kürüne başladım ne iğrenç tadı varmış ama mecburen katlanacağım artık
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik seninkinin cinsiyeti belli oldumu
ya senin yaşadılarını ben haziranda yaşadım bekledim bekledim tam 3 ay kafayı yemek üzereydim inşallah en kısa zamanda bebişin olur canım
bende 28 yaşındayım yaklaşık 4 yıllık evliyim
rodinia artık hamile değil bence onu silmekle başla tatlım benim bebişim erkek yazamısın onuda gelin arıyoz :hulya: :hulya:
bende iyiyim canım şükürler olsun
ewet dün bebişimi gördüm içim rahatladı walla
hareketlenmeye başlamış maşallah elleri ayaklarıda çıkıyo yeni yeni
çok şükür yani herşey yolunda
canim ya :teselli:
ay bende bi eve gidebilsem neler içicemmmmmmmm
küsme bana bende hastayım ama bak
Yok yok küsmem eşin hastaydı ondan mı geçti hastalığın ne? Ihlamur yok mu içsen
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile tatlımmm
bende 6-7 tane attım havuçta ekledim duymuştum onu ya acaba bende zaten kist varmı diye şüpheleniyorum klomen yapıyormuş soğandamı yesem bol bol o hem yumurtlamaya hem kiste faydalıymışCanım kendiliğinden olmana çok sevindim bişey kullanmışmıydın bitkisel,incir kürü bana kötü gelmemişti incir sevdiğim için 8-9 incirden yap,geçen saraçoğlu dedi 4-5 kesilmiş havucuda aynı miktar suda başka tencerede kaynatıcaksın sonra ikisinin suyunu birbirine katıp içiceksin buda yumurtaları çatlatmak için benim ki gibi kist yapmasın
ahanda bunu yazdım metapppppppppppp
geldiğindede hoşgeldin yazdımmmmmmmmmmmmmm
dahada aralarda bişi ler bişiler yazdım ama bakmıyon sen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?