Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Eflalim hoşgeldin. Ben yeniyim :)
Gülcüm bu konuda iizin verir bence bekleme hic... Insallah hamilesindir de hic gerek kalmaz..

kiz bende rüyamda hep kiz gördüm yeni hamileyken. hatta bir keresinde 7izim olmus :) 6si kiz biri erkekti. kizlarin tek tek adini koyuyorduk birine aysenur koydugumu hatirliyorum baskada isim hatirlamiyorum valla. hayirlisi olsun canim ya. ama benim kiz gibi yani öyle geciyor benimde icimden sizde öyle dediniz. oglan olsada sevinirim. sonucta kizda oglanda ikiside benim yavrum

kiz kalin giyin variyom valla yanina haaaa klava:

mehtappppppppppppppppp
bana neden cvp vermiyon sen
ay pardon şekerim aktif olamıyorum sitede kafayı yicem zaten sinirden sizden uzak kaldım ne sormuştun canım
Günaydın kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım bizler iyiyiz ben kendiliğimden adet oldum gece şimdide incir kürüne başladım ne iğrenç tadı varmış ama mecburen katlanacağım artık
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik seninkinin cinsiyeti belli oldumu

Ben 81 dogumluyum 29 yasındayım 2.5 yıllık evliyim. Daha 2 ayimiz denemede... İlaci aldim ama kullanmayacagim. Bekleyecegim dogal yol ile adet olmayi ? Ya belki hamiledirim umit varmi sizce?

ya senin yaşadılarını ben haziranda yaşadım bekledim bekledim tam 3 ay kafayı yemek üzereydim inşallah en kısa zamanda bebişin olur canım
bende 28 yaşındayım yaklaşık 4 yıllık evliyim

Eflalim hoşgeldin. Ben yeniyim :)
Gülcüm bu konuda iizin verir bence bekleme hic... Insallah hamilesindir de hic gerek kalmaz..

Hoşbuldum sende aramıza hoşgeldin.

kiz kalin giyin variyom valla yanina haaaa klava:

Canım ev kaloriferli kaloriferci değişti adam hamam gibi yapıyor evi asıl kalın giyinirsem aşırı sıcaktan hasta olurum,eşim sıcağı çok sevdiği için ona normal geliyor.Hem ben misafirliğe gitmiştim orda üşüttüm kalında giymiştim ama neyse geçti.

ay bende bi eve gidebilsem neler içicemmmmmmmm
küsme bana bende hastayım ama bak

Günaydın canım hamdolsun iyiyim sen nasılsın bebişini görmüşsün gözünaydın.

bende iyiyim canım şükürler olsun
ewet dün bebişimi gördüm içim rahatladı walla
hareketlenmeye başlamış maşallah elleri ayaklarıda çıkıyo yeni yeni
çok şükür yani herşey yolunda

Canım kendiliğinden olmana çok sevindim bişey kullanmışmıydın bitkisel,incir kürü bana kötü gelmemişti incir sevdiğim için 8-9 incirden yap,geçen saraçoğlu dedi 4-5 kesilmiş havucuda aynı miktar suda başka tencerede kaynatıcaksın sonra ikisinin suyunu birbirine katıp içiceksin buda yumurtaları çatlatmak için benim ki gibi kist yapmasın

rodinia artık hamile değil bence onu silmekle başla tatlım benim bebişim erkek yazamısın onuda gelin arıyoz :hulya: :hulya:

ahanda bunu yazdım metapppppppppppp
geldiğindede hoşgeldin yazdımmmmmmmmmmmmmm
dahada aralarda bişi ler bişiler yazdım ama bakmıyon sen bana

bende iyiyim canım şükürler olsun
ewet dün bebişimi gördüm içim rahatladı walla
hareketlenmeye başlamış maşallah elleri ayaklarıda çıkıyo yeni yeni
çok şükür yani herşey yolunda

canim benimde son kontrolde 10 haftalikti ve hareketliydi baya. doktor gösterdi bak bak nasilda kipirdiyo diye

ay bende bi eve gidebilsem neler içicemmmmmmmm
küsme bana bende hastayım ama bak

Yok yok küsmem eşin hastaydı ondan mı geçti hastalığın ne? Ihlamur yok mu içsen

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile tatlımmm

kiz sen cinsiyetini ögrendinya alirsin artik mavis mavis herseyini oguzun. ay bende ögrenirmiyimki pazartesi. sen baya erken ögrendin ama benimde haftaya 14 haftalik olacak yani görürmü acaba? cok merak ediyorum nasil ne kadar büyüdüki diye.

Benimkide 15.haftaya girdi artık zaman çabuk geçiyor bir görseydim sıpayı

bende 6-7 tane attım havuçta ekledim duymuştum onu ya acaba bende zaten kist varmı diye şüpheleniyorum klomen yapıyormuş soğandamı yesem bol bol o hem yumurtlamaya hem kiste faydalıymış
ahanda bunu yazdım metapppppppppppp
geldiğindede hoşgeldin yazdımmmmmmmmmmmmmm
dahada aralarda bişi ler bişiler yazdım ama bakmıyon sen bana

hmmm o yazdığını görmüştüm nimeti değiştirdim zaten hemen
seninde oğluşunu yazacam merak etme canım benim hiç atlarmıyım buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…