Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sumrucum çok hoş ama dimi hareket ettiğini görmek
sen gidene kadar kocaman olur senin bebişin inş. cinsiyetini de öğrenirsin gidince

eflalcim sende bu hafta mı görcen bebişini
hadi bakalım inş. hepiniz görürsünüz bebişlerinizi

Canım soğan kürünüde yapabilirsin havuç atıyorsan kist olmaz ben atmamıştım kist dediğim gelişmiş yumurtaydı çatlamamıştı yani yumurtayı geliştirdiğine kanıt bu da

insallah. canim ya. evet ilk gördügümde minicikti iki hafta sonra 2kati büyümüstü masallah. bakalim simdi nasil oldu acaba. sagligi yerinde olsunda

inşallah öğrenirsin tatlım
maviş almam krem filan alıcam ben pembe ve mavi olayına sinir oluyorum mavi bişey almam pek

gelin bulucaz kız kısmetimiz kapanmasın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar listeyi düzenleyeyim diyorum bi değişiklik yapılması gerekiyormu???

günaydın önce geçmişi okuyayım dedim bu mesajın ilgimi çekti. lütfen listeyi degiştirirsen bei de bakleyenlere ekle olması muhtemel adet tarihim 13 kasım ayyyy bayram da adetli olucam inşallah olmam bebişim gelir.

insan özlüyo ya. ilk 2kontrol 2 hafta araylaydi simdiki 4 hafta oldu ya. merak ediyorum. cokta özledim. sen baya hissediyorsundur herlade?

Canım bişey hissetmiyorum ki ilk hamilelikte pek anlaşılmazmış hareketleri ayırt edilemezmiş ikinci defa hamile olunca ekendeen anlıyormuş artık insan, ben en son 6 eylülde gördüm sonki kontrolde göstermmeişti ya doktor resmide yok 45 gün oldu yani

Son düzenleme:
Genelde erkek bebekler erken gosteriyor derler.. Kızlar ise gec belli edermis.

Bu incir kuru adet sokturucu icin midir?

mehtap insallah cnm. Hayırlısı artık.

ye canim ye. afiyet olsun. bütün vitaminleri yarasin insallah.
kizlar aksama ne yemek yapmayi düsünüyorsunuz? simdiden düsünen var mi?

canım benim kaynanm evde o yapıyor her gün ama ben dün akşamdan pırasa yaptım kaynanama da pilav yap dedim gidincede bir hazır çorba yapayım pekte sevmiyorum bu hazır çorbaları ama pratik oluyor ne yapalım.

Bende pırasa yapmayı düşünüyorum.

Evet canım inşaallah görücem.

Genelde erkek bebekler erken gosteriyor derler.. Kızlar ise gec belli edermis.

Bu incir kuru adet sokturucu icin midir?

mehtap insallah cnm. Hayırlısı artık.

yok canım incir soğan kürü yumurta geliştirmek/büyütmek için
adet söktürmek için peş peşe her gün civan perçemi çayı içe bilirsin ama çoook acı oluyor ben bikerecik içe bildim geçen hafta
yada kekik suyuda söktüürüyormuş

ya dün ben garip bişey hissettim annem hissedersin artık diyo sanırım bebişimdi gülde hissetmen lazım diyo

canım benim kaynanm evde o yapıyor her gün ama ben dün akşamdan pırasa yaptım kaynanama da pilav yap dedim gidincede bir hazır çorba yapayım pekte sevmiyorum bu hazır çorbaları ama pratik oluyor ne yapalım.

ben severim aslinda pirasa yemegini ama esim pirasayi hic sevmez o yüzden bende yiyemiyorum. sanslisin kiz kaynanan yapiyorsa. ay benimkide yapsa keske, ama benim kaynana tembel kimse demeden asla yapmaz desende binbir nazla yapar.

hoşbulduk canlarım çok özledim sizleri bi bakem dedim ..bebişler nasıl..didemcim ben daha geçen hafta hissettim bebeğimi artık sürekli hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…