Benimkide 15.haftaya girdi artık zaman çabuk geçiyor bir görseydim sıpayı
bende 6-7 tane attım havuçta ekledim duymuştum onu ya acaba bende zaten kist varmı diye şüpheleniyorum klomen yapıyormuş soğandamı yesem bol bol o hem yumurtlamaya hem kiste faydalıymış
hmmm o yazdığını görmüştüm nimeti değiştirdim zaten hemen
seninde oğluşunu yazacam merak etme canım benim hiç atlarmıyım buyrunnnnnnnnn
sumrucum çok hoş ama dimi hareket ettiğini görmek
sen gidene kadar kocaman olur senin bebişin inş. cinsiyetini de öğrenirsin gidince
eflalcim sende bu hafta mı görcen bebişini
hadi bakalım inş. hepiniz görürsünüz bebişlerinizi
kiz sen cinsiyetini ögrendinya alirsin artik mavis mavis herseyini oguzun. ay bende ögrenirmiyimki pazartesi. sen baya erken ögrendin ama benimde haftaya 14 haftalik olacak yani görürmü acaba? cok merak ediyorum nasil ne kadar büyüdüki diye.
bende 6-7 tane attım havuçta ekledim duymuştum onu ya acaba bende zaten kist varmı diye şüpheleniyorum klomen yapıyormuş soğandamı yesem bol bol o hem yumurtlamaya hem kiste faydalıymış
hmmm o yazdığını görmüştüm nimeti değiştirdim zaten hemen
seninde oğluşunu yazacam merak etme canım benim hiç atlarmıyım buyrunnnnnnnnn
kızlar listeyi düzenleyeyim diyorum bi değişiklik yapılması gerekiyormu???
insan özlüyo ya. ilk 2kontrol 2 hafta araylaydi simdiki 4 hafta oldu ya. merak ediyorum. cokta özledim. sen baya hissediyorsundur herlade?
ye canim ye. afiyet olsun. bütün vitaminleri yarasin insallah.
kizlar aksama ne yemek yapmayi düsünüyorsunuz? simdiden düsünen var mi?
sumrucum çok hoş ama dimi hareket ettiğini görmek
sen gidene kadar kocaman olur senin bebişin inş. cinsiyetini de öğrenirsin gidince
eflalcim sende bu hafta mı görcen bebişini
hadi bakalım inş. hepiniz görürsünüz bebişlerinizi
Genelde erkek bebekler erken gosteriyor derler.. Kızlar ise gec belli edermis.
Bu incir kuru adet sokturucu icin midir?
mehtap insallah cnm. Hayırlısı artık.
Canım bişey hissetmiyorum ki ilk hamilelikte pek anlaşılmazmış hareketleri ayırt edilemezmiş ikinci defa hamile olunca ekendeen anlıyormuş artık insan, ben en son 6 eylülde gördüm sonki kontrolde göstermmeişti ya doktor resmide yok 4 günoldu yani
kızlarrrrrrr ben geldimmmmmm
canım benim kaynanm evde o yapıyor her gün ama ben dün akşamdan pırasa yaptım kaynanama da pilav yap dedim gidincede bir hazır çorba yapayım pekte sevmiyorum bu hazır çorbaları ama pratik oluyor ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?