canım ben vitamin kullanıyrum içinde folik asit de var
canımmm hoşgeldin,
bebişi biraz üzdüm herhalde teyzesi yaa,biraz iyi gibiydim,çamaşır suyu kullandım lavaboları temizledim.oda beni çok kötü yaptı
Dun kimse yoktu sitede. Melisa ve ben vardır. Bu arada benim adım yeliz... Gul den hbr varmı?
çamaşır suyu falan çok kullanma canım benide çok etkiliyordu şimdi az az kullanıyorum ..bulantıların nasıl? kilo aldın mı verdin mi????
kızlar fundayla görüşüyom,çok selamı va r öpüyormuş sizi,oyyy bu kız beni bitirdi,ne desem rahatlatamadım.hamile kalana kadar topiğe girmeyecek,bend egirme dedim snei o kadar rahatsız ediyorsa.
arkadaşlar bişey sorucam ben adet gecikmemin 6. gününde beta hcg yaptırdım 92.3 çıktı düşük haftaya tekrar yaptır dedi herkes ama normal şartlara göre hamile olarak gözüküyorum doktora gitmeye tekrar test yaptırmaya korkuyorum kötü sonuç alacağım diye bu arada bugün gecikmemin 9.günü pazartesi tekrar test yaptırayım mı sizce yoksa direk özel muayeneye mi gideyim ultrasonda bişeyler gözükür mü ne olur bişeyler söyleyin bana...
yok canım ev koktu gitti iyice de ne zamandır ,benim evimmi diyom bazen
çamasır suyunu da hamileliğimden beri ilk kez kullandım.bulantıla r aynı yaa...
kilom da 4 kilo vermişim.aman bi yönden iyi oluyo verdiğim.hamileliktne önce çok kilo almıştım
hcg değerin hergün 2 kat artar canım ee hamilesin işte neden üzülüyorsun doktora gitmen şu açıdan iyi yapılması gereken tahliller oluyo onları erkenden yaptırmış olursun ama devlette yaptır özel has.karşılamıyor
yelizcim san söyle açıklayayım.bizim topiğin adı sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler...
anladın mı,konu yani.
ebrummmm söyledim selamını.
kız sne bebişin cinsiyetini bellimiydi yaa
boyuma göre bi anda aldım ben kiloları hamileliğin hemen öncesinde.boyum 1.57 evlendiğimde kilomda 57 di ne güzeldi.hamile kaldığımd a 69 kilydum şimdi 65 olmuşum günlük tartılıyorum.senin boy ve kilo nasıl şimdi ..ben 5 kilo aldım hızlı gidiyorum sanırım ama çok yemediğim halde alıyorum ..yesem ne halde olurum bilemiyorum artık
bebek istiyorsan sana tavsiyem kesssinlikle kilo ver,hamileyken çok zor oluyor bak,verdiğini nasılsa geri alıyon hamilelikte.önceden vermeye bak ve kiloluların hamile kalmak istiyorlarsa kilo vermeleri hamiş kalmyı kolaylaştırıyorKızlar insallah bende hamileligimde kilo veririm :) simdi kiloluyum. Bebek istedigim icinde diyette yapmıyorum nasıl olsa kilo alcam diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?