Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

eflalim bebek aspirini aldım bugün bir tanede içtim sanırım zararı olmaz dimi.hamile olmadanda içiliyomuş diye duydum bir topikte bende 1tane içtim bugün.
folik asit alıyim dedim bugün eczaneden tam 8 tl verdim.sonra dedim ssk karşılamıyormu evet dedi artık karşılıyo,bende dedim tmm tmm ben ozaman yazdırır alırım dedim geri verdim ilacı....

ben geldim ve çok yorulmuşum bi an ev işine kaptırdım kendimi yaaa....
ee kimsecikler yokmu yine püffffff

yok canım yaa misafir yok daa,bi an kendimi iyi hissedince iş yapasım geldi
azıcık ama o da beni mahvetti...
ya bişey dicem hamileyken çamaşır suyu koklamak zararlı olurmu ki

Hamilelikte çamaşır suyu ve benzeri temizlik malzemelerini kullanabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz ortam iyi havalanıyorsa temizlik malzemeleri ve çamaşır suyu kullanmanın bebeğiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olmaz. Ancak özellikle çamaşır suyu kullanırken cildinizin ve ellerinizin zarar görmemesi için mutlaka eldiven kullanmalısınız.

Hamileliğiniz sırasında fırın gibi havalanmanın kısıtlı olduğu ve içerideki havayı solumak zorunda kaldığınız dar alanları temizleme işini başkasına bırakmanız yararlı olur.

Eğer temizlik malzemesinin kokusu sizi rahatsız ederse ve özellikle bulantıya neden olursa sirke vb. gibi doğal maddeleri kullanmayı deneyin.

Canim sen hamile hamile bu kadar is niye yaptın be yaw.. Hic bilmiyorum canım. Olmaz herhalde..

ya aslında yapam da,ev kokmaya başladı nerdeyse,içim de rahat etmiyor,gelip bi temizleyiverecek olanımda yok.
çok bişey yapmadım ama
çamaşır suyuyla lavaboları falan temizledim.oda biraz rahatsız etti.eimde yok evde.bişey olmaz inşaalah

İyi aksamlar.. Hosgeldinn..

kızlarr bende yenı üye oldumm... ben 2 kez asılama yaptırıdm yarın 17 gun olucak hayla adet olamadımm ama 13 .gunuu tahlılde sonuc 1.24 cıktıı sonuc negatıf yazıyoduu.. acaba ne kadar daha beklesem tahlıl versemm..

hosgeldin.. Benimde 10 gn kadar adetim gecikmsiti bu ay. Test yaptırdım negatif cikti. 2 den kucuktu kan testi sonucu. bir kac gun daha bekle yaptır..

duygu galiba ismin hoşgeldin tatlım aramıza.
hayırlısıyla tutar inşaalah.
test için kesinlikle adetini bekle derim her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…