ayyyyyyyyyyyyyy cnaım yaaa yerim ben onuuuu...reyyancımm bebişim kız ..teyzesiiiiiiii
Anladım ben gebelik/hamilelik belirtileri/ sitede yeniler ve hamile kal... konu baslıgına girip buraya ulasıyorum. Konu adı yani topik bir nevi..
Normalde cok zayıftım. Kanssızlık cıktı bende oldukca dusuk hemde. Kan ilacları cok kullandım..Acayip iştah acıyor. Simdi aldıgım kiloları veremiyorum. ilacları almasamda bebek olmazmıs. Dr kullanman gerekli dedi..
bende hep kız hissetmiştim canım tabi son anda sürpriz yapmazsa bize..Elifim geliyo teyzesi
ooo elif haa isimde belli olmuş şimdiden.hadi bakalım.
ya sorma geçende arkadaşla bebek reyonuna takıldık,o da hamile,bizden 3 hafta büyükler.
oda erkek istiyor yni gönlünden geçen o.
miink minik çoraplar aldık o erkek çorapları ben de kız :)) kaydirigubbakcemile3 cinsiyetleri farklı olursa değiştiririz dedik kaydirigubbakcemile3
3 lü ama çok tatlılar
ebrumm senin boy kilon kaç
Slm bensiz ne kaynatıyonüz bakim siz haa
oooo sen başlamışsın şimdiden çoraplar falan ..çok güzel şeyler var dimi bende 6.ay bitsin başlıcam herşeyini almaya ..sen bi hareketlerini hisset reyyancım bak o zaman daha farklı oluyo herşey karnından bile görünüyo hareketleri ..
bu arada ben 61 kiloyum 70 le kapatabilsem çooook mutlu olacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?