Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

reyyancımm bebişim kız ..teyzesiiiiiiii
ayyyyyyyyyyyyyy cnaım yaaa yerim ben onuuuu...

ya benimkide bana hep kız gibi gelior,tahmnin varmı sence nedir ben başından beri kzım diye seviyom,oğlan olursa gücenir bana ama kızı çok istediğimden mi acaba nedir bilmiyorum

Anladım ben gebelik/hamilelik belirtileri/ sitede yeniler ve hamile kal... konu baslıgına girip buraya ulasıyorum. Konu adı yani topik bir nevi..

canım o kdar uğraşma siteye girdiğinde forum takip yazar yatay yazıların arasında.ordan yazdığım mesajlar de gir.en son ki mesajındn devam et.zor olur öyle aramak.

reyyan bi anda alınıyor kilolar ben şaşırıyorum kendime hamurişi yok kızartma yok tatlı yok 2 ayda 5 kilo ..çok fazla aldım ..ilaçlardan galiba demir vitamin kalsiyum magnezyum şişiyorummmmafoldumben

bende hep kız hissetmiştim canım tabi son anda sürpriz yapmazsa bize..Elifim geliyo teyzesi

Normalde cok zayıftım. Kanssızlık cıktı bende oldukca dusuk hemde. Kan ilacları cok kullandım..Acayip iştah acıyor. Simdi aldıgım kiloları veremiyorum. ilacları almasamda bebek olmazmıs. Dr kullanman gerekli dedi..

hamilelikte kan değerleri iyice düşüyo canım ..sen tedavine bak ama kan ilaçlarının kilo aldırdığı kesinn

bende hep kız hissetmiştim canım tabi son anda sürpriz yapmazsa bize..Elifim geliyo teyzesi

ooo elif haa isimde belli olmuş şimdiden.hadi bakalım.
ya sorma geçende arkadaşla bebek reyonuna takıldık,o da hamile,bizden 3 hafta büyükler.
oda erkek istiyor yni gönlünden geçen o.
miink minik çoraplar aldık o erkek çorapları ben de kız :)) kaydirigubbakcemile3 cinsiyetleri farklı olursa değiştiririz dedik kaydirigubbakcemile3
3 lü ama çok tatlılar

gel esram gelll benimd euyku geldi ama hala benim koca gelmedi ...
ona bi oyun yapayım da bi telaşlanssın şimdi gelir az önce aradı da.
kapıyı açmayayım bi süre telaşlansın bakayım korksun biiii,bu saate kalmasaydı o da :))

oooo sen başlamışsın şimdiden çoraplar falan ..çok güzel şeyler var dimi bende 6.ay bitsin başlıcam herşeyini almaya ..sen bi hareketlerini hisset reyyancım bak o zaman daha farklı oluyo herşey karnından bile görünüyo hareketleri ..
bu arada ben 61 kiloyum 70 le kapatabilsem çooook mutlu olacağımmm

ya insna heveslenmeye başlıyor çok güzel bişey cinsiyetini bilsem daha neler neler alacm ...
ayyy çok istiyom yaa hareketlenmesini.çünkü o zaman kesinlikle benmle olduğunu daha iyi hisseder insan demi.

kız kilon iyiymiş yaaa..boyunda az değildir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…