Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

2 ayda 5 kilo aldım .normal mi sence ?? sen kaç kilolarla gittin doğuma

hımmmm tatlım biraz fazla gibi geldi 2 ayda 5 kilo alman ama sen 5 aylıksın cnm artık bundan sonra özelliklede son haftalarda öyle bir alınıyoki resmen bir davul gibi oluyosun,ben kızımda 18 kg.oğlumdada 20 kg almıştım,artık 3.de olursa 22.de giderim doğuma.

kız didem çok içme kahveyi,yazık oğlana beee :)
ebru kızacam artık kesin bi gelsindeeee bu ne yaa,hayatta yapmadığı şey bu saate kalınırmı heççççç
yelizcim aminnnnn amin inşaalah hayırlısyla

doktorumda kızdı ama elimde değilki yemesemde alıyorum anlayamıyorum ..okulda herkes tenefüslerde bişiler yerken ben hamile olduğum halde çok az yiyorum ama sürekli alıyorum acaba mafoldumben neden ?

Kız senin 2 cocugun var 3 cuyumu dusunuosun? Ben dun ilk hamileligin olcak sandım :) Masallah genc yasta ne gusel..

lafa dalmışlardır be canım bak biz bile burda kopamıyoruz birbirimizden ..ah bide yüzyüze görüşebilsek ne güzel olurdu

lafa dalmışlardır be canım bak biz bile burda kopamıyoruz birbirimizden ..ah bide yüzyüze görüşebilsek ne güzel olurdu

ayyy demi yaa,ben seni çok merak ediyorum meselaaa .istanbuldaydın demi sen.kardeşim de istanbulda okuyor şimdi,kuran kursunda.
ümraniyede.gelirsem sanada uğrayayım mııııı opuyorumnanaktan

ayyy demi yaa,ben seni çok merak ediyorum meselaaa .istanbuldaydın demi sen.kardeşim de istanbulda okuyor şimdi,kuran kursunda.
ümraniyede.gelirsem sanada uğrayayım mııııı opuyorumnanaktan

bende seni merak ediyorum istanbula gelen eyüp sultana uğrar muhakkak ..oraya uğrarsan sen bana haber ver ben hemen gelirim yanına

kızlar sizlere duyum olmaz ben kaçar makineye çamaşır filan atıcam yarın görüşürz reyyanım tşk cnm ve diğer arkadaşlarım öpüldünüzzz.
yezi utanma dicektin heralde dimi cnm utan yazmışsında dervişin zikri neyse fikride öyleymişya içinden geçeni yazdın galiba olsun kırılmadım.

Kotu manada solemedim alınmadın dimi kız... Genc yasta ununu elemis terege koymus derler ya o manada dedim. Masallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…