Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neeeeeeeeee maşallah ben 25 yaşındayım senin 10 yaşında çocuğun var ..15 yaşında falan evlenmişsin o zaman
bende kendime seviniyodum saf saf genç anne olacağım diye ..

evet 16 ma yeni girmiştim cnm çok genç bir anneyim ve çokta gurur duyuyorum kendimle boyumca 2 çocuğum var nerdeyse.çok şükürler olsun.

kızzlar günaydınlar gerçi kimse gelmemiş hala uyuyosunuzdur dimi.
kızlar dün ben sizden ayrıldıktan sonra starda bir film başladı bitirmedende yatamadım sonunu çok merak etmiştim.
sonrasındada film bitti ve ben hala uyuyamadım.
oyalandım makineyi 3 kere çalıştırdım falan.
baktımki sabahın 5 i olmuş yattım hemen sonrasında 7.30 da tekrar uyandım ve halaaa ayaktayım,film beni çoook etkiledi kızlar çoook.
çocuklarımın yanına gelerek onlara bol bol dualar okuyup üfledim..
kalksınlar onlarada anlatıcam filmi ders alsınlar diye...
allahım sen koru yarabbiimmm.
nese kızlar kakınca alırsınız selamımı.öpüldüznnn.
çok acıktım şimdi kalkıyimde kahvaltı hazırlıyim.

slm kızlar nasılsınız?benim kafam çok karışık yaa... yumurtlama günlerim geçti 14.günümdede çatlatma iğnesi vurulmuştum bugünde 20.günüm...bende normalde yumurtlama günlerimde bile hiç akıntı olmuyodu ama 3 gündür bembeyaz ve krem kvamında akıntım oluyo...geçen günde yazdım ama kimse bana yardımcı olmadı anlayan yokmu aranızda...beyaz akıntı niçin olur...geçmi yumurtladım yoksa hamilelik belirtisimi?

Canım filmi merak ettim anlatsana adı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…