Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

GÜLÜMMMMMMMMMM
iyiyim datlum sen nasılsın ne var ne yok
özledim kız sesini duymayı :))

cnm benim iyim cnmm gelen giden yok halaaaaa ama beklicem yaaa test yapmıycam
bende özledim cnmmm akşama müsayitim randuvu verebilirim kaydirigubbakcemile3 müsayitsen telefonda buluşalım :roflol:

gunaydın hanımlaar..
nasılsınızz..

Güüüül yapmadın mı test ...haydı hayırlısı bakalım..bekliyoruz güzel haberlerini..

günaydın kıslar ben dr gidiom ya hiç giremiom özledim sizi öüpüüom hepinizi gelişmeleride okuyamadım var mı haberlerr

gunaydın hanımlaar..
nasılsınızz..

Güüüül yapmadın mı test ...haydı hayırlısı bakalım..bekliyoruz güzel haberlerini..

günaydın cnmm naber iyimisinnn yapmadım daha gelen gidende yok beklim diyorum adet günü yaptım negatif çıktı şevkim kırıldı yok umuduyla bakıyorum artık.

cnm benim iyim cnmm gelen giden yok halaaaaa ama beklicem yaaa test yapmıycam
bende özledim cnmmm akşama müsayitim randuvu verebilirim kaydirigubbakcemile3 müsayitsen telefonda buluşalım :roflol:

buluşuruz datlum ne demek sen iste yeter
aman gelmesinler şekerim yaa bizde gelmemelerini istiyorduk zaten :))

günaydın kepeklim nasılsın ne var n yok
günaydın betülcüm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar günaydın nasılsınız ben artık gün içerisinde sürekli sizlerle birlikte olamayacağım işler aksadığı için problem oluyor Ama arada bir kaçar kaçar bakarım neler yaptığınıza:)

kızlar geçen söledimya size meraklandırcam test yapmıcam fln die ogünün şakasıydı yapmamamın sebebi o deil yani sizi meraklandırmak gibi bir düşüncem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…