Evet canım bende pkoluyum, prl yükseliyo bende geçen sene de yükselmişti 2,2 yıllık evliyim 26 yaşındayım ve ben de daha önce pko yoktuSonradan çıktı, 1,5 yıldır falanda korunmuyoruz ama ne yalan diyeyim düzenli ilişki işi bizi bozuyor:) O yüzden de tutturamıyoruz sanırım, Allah daha beterinden sakınsın:)
valla bizdede her ay bi aksilik çıkıyo kaçırıyomuyuz bilmiyorumki hep iğne vurulduğum gün eşim nöbette oluyo kısmet bundada vardır bir hayır...izin al diyorum almıyo bide kendiside doktor...neyse fazla kafaya takmayalım bence allah ol deyince olur...bende 24 yaşındayım canım 1.5 senelik evliyim...7 aydır deniyorum
Aaa şiödi farkettim GEbzedeyim ya sen?zeynep dikkat ettinmi ikimizde kocaelideniz...neresindesin sen?
Ama gitmeden bişi sorcam ben neden adet olacakmışım gibi ağrı çekiyorum bugün bilginiz varmı?
görüşürüzzz zeynepp
görüşürüz feyzaa
ayy valla bende aynen öyleyim zeynepcim...hele bu gece kasık ve bel ağrısından yatamadım...istermisin bu ay ikimizde hamiş kalalım...regl günün ne zaman benim 4 ekim
bende çıkıyorum şimdi hadi herkese iyi sohbetler
SELAM KIZLAR NABERSİNİZ.
ben iyim patron biyere gitti gözlerim kapanmak üzere çok uykum geldii. akşam olsun die dört gözle bekliyom. regliden gelen giden yokkkkkkkkk.
ebrarımm teşekkür bidenem uğraştın dr. gittin sordun. yumurtlama oluyosa gecikme olmaması lazım demekki dimi. artıkın sabah yapıcam kardeşimde dr.una sormuş enaz 7 gün beklesin kesin sonuç için demiş ama kanda hemen çıkar tabi demiş. yarında negatif çıkarsa yinede beklicemmm bakalım belki geç sonuç verir.zaten hesapladım eğer bebk varsa daha 2 haftalık erken yani çıkması için idrarda dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?