Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla bizdede her ay bi aksilik çıkıyo kaçırıyomuyuz bilmiyorumki hep iğne vurulduğum gün eşim nöbette oluyo kısmet bundada vardır bir hayır...izin al diyorum almıyo bide kendiside doktor...neyse fazla kafaya takmayalım bence allah ol deyince olur...bende 24 yaşındayım canım 1.5 senelik evliyim...7 aydır deniyorum

Ama gitmeden bişi sorcam ben neden adet olacakmışım gibi ağrı çekiyorum bugün bilginiz varmı?

zeynep ne diyeyim bilmiyom walla
feyza bende öyle düşünüyordum ben ugraştıkça bi engel çıkıyor diyordum ama demekki zamanı varmış

Allah hayırlısını versin inşallah tatlım:) Eşin ne doktoru sende iğneni onun evde olacağı saatten 12 saat önce yaptırsana o zaman garanti olur:)

Ama gitmeden bişi sorcam ben neden adet olacakmışım gibi ağrı çekiyorum bugün bilginiz varmı?

ayy valla bende aynen öyleyim zeynepcim...hele bu gece kasık ve bel ağrısından yatamadım...istermisin bu ay ikimizde hamiş kalalım...regl günün ne zaman benim 4 ekim
bende çıkıyorum şimdi hadi herkese iyi sohbetler

17 ekimdi benim:) Beklenmeyen gün 17 kasım anlıycağın:)

SELAM KIZLAR NABERSİNİZ.
ben iyim patron biyere gitti gözlerim kapanmak üzere çok uykum geldii. akşam olsun die dört gözle bekliyom. regliden gelen giden yokkkkkkkkk.

ebrarımm teşekkür bidenem uğraştın dr. gittin sordun. yumurtlama oluyosa gecikme olmaması lazım demekki dimi. artıkın sabah yapıcam kardeşimde dr.una sormuş enaz 7 gün beklesin kesin sonuç için demiş ama kanda hemen çıkar tabi demiş. yarında negatif çıkarsa yinede beklicemmm bakalım belki geç sonuç verir.zaten hesapladım eğer bebk varsa daha 2 haftalık erken yani çıkması için idrarda dimi.

hoşgeldiniz yaaaaaaaaaa sıkıntıdan patladım kepeklim geçsin artık senin bu bulantıların yaa
gülüm gecikmenin sebebi bebiş olsun inşşşşşşşşş.
hadi bakalım bi yarın yap da olmadı kanda baktırırsın artık

Gülcüm sen hayırlısıyla yarın bı yap bakalım ıdrar testını.silik milik görünür inşallah.cıkmazsa bıraz daha bekler kan testine bakarsın..insallah ii dusunelım olsun..

gül benimde uykum çok yaa dün akşam ki misafirler 23:00 de gittiler yaa
sonrada namaz kıl yataga gir saat 23:30 oldu ölecem uykusuzluktan

inş. kepeklim ebrarımmm iyi düşüneyim iyi olsun. ıspartdan kuan kursu hocam aradı geçen gördüğüm rüyamı anlatttım inşallah ikizlerin olur dedi. çok hayırlı rüyan dedi.. ebrarım ctesi gördüğüm rüyaydı sölediğim 2 tane erkek çocuk varya. allahım inşallah hüzüme güler artık.

canim hamileysen eger bebegin 4 haftalik falan olmasi lazim. cikar teste canim. ya benim adetim 6 gün geciktikten sonra doktora gittim test yaptirdim ve tam 5 haftalik dedi doktor. seninde simdi vardir bi 4 haftalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…