Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

teşekkür ederim ebrar'cım hoşbulduk...amin inşallah rabbim hepimizi kavuştursun çok heycanlıyım acaba olabilirmi diye:kedi:

Yaa bu prolaktin pko lu herkeste oluyomu yoksa...benimde ilk sorunum oydu 3 ay ilaç kullandım düşmüştü ama sonra tekrar hiç baktırmadım öyle zaman zaman yükselebiliyomu yaa belkide bende ondan kalamıyorım yine...hay allah yaa... dr da beni hiç uyarmadı ki...ilk işim gidip prolaktinimi baktırmak...

Feyzzzaaaaa bende senin gibiyim arkadaşım hadi bakalım birbirimize yoldaş olalım şimdi:) ayyy Pko beni çok karamsarlığa itiyor İnşallah Bebişin sendedir canım:)

karamsarlığa düşme canım biliyosun herşeyin başı moral...Allahtan ümit kesilmez dimi?bak görcaksin çok kısa zaman sonra sende bende diğer herkeste kavuşacak bebişlerine...ama herkesin bir zamanı var biz o zamanı ne geri ne ileri alamayız...pko aşılamayacak bi sorun değil hem...senin yaş kaç canım...kaç senelik evlisin ne kadardır deniyosun?bide sendede prolaktin yükselmesi varmı yaa:bbo::

ewet canım 1 kutu içinde 2 tane var zaten pazartesi ve cuma günleri yarım alıyordum 15 günde bitti

İçimi aydınlatıyorsunuz valla inşallah başka bir sorun yoktur Eşim gayet normal:) Bu arada sorması ayıp da sadece yumoş zamanı mı yoğun çalışma vardı yoksa hepmi?

Ama 1 kutu kullandın dimi 2. kutuya geçmedin yani? Haftada yarım aldım ben 15. gün düşmüştü prl:)

kızlar hangi ilacı kullanıyosunuz siz yaa benimki GYNODEL diye bi ilaçtı ben hergün 1 tane alıyodum...ve çok ağır geliyodu bana...düşünce tekrar yükseliyomu süreklimi kullanıyosunuz siz?

Evet canım bende pkoluyum, prl yükseliyo bende geçen sene de yükselmişti 2,2 yıllık evliyim 26 yaşındayım ve ben de daha önce pko yoktu Sonradan çıktı, 1,5 yıldır falanda korunmuyoruz ama ne yalan diyeyim düzenli ilişki işi bizi bozuyor:) O yüzden de tutturamıyoruz sanırım, Allah daha beterinden sakınsın:)

zeynep benim o ay hiç umudum olmadığı için hiçbişeyi önemsemedim ne ilişkiyi nede sonrasında yatmayı falan hiç umursamadım çünkü olmayacak gözüyle bakıyordum yani pek düzenli bi ilişki olmadı o ay ve ben saatlerce ayağımı dikip yatmadım 10 dk sonra aman nede olsa olmayacak deyip kalkıyordum ama şükürler olsun ki oldu :))

kızlar hangi ilacı kullanıyosunuz siz yaa benimki GYNODEL diye bi ilaçtı ben hergün 1 tane alıyodum...ve çok ağır geliyodu bana...düşünce tekrar yükseliyomu süreklimi kullanıyosunuz siz?

Canım bilemiyorum ki valla benim şimdi gittiğim doktor gayet normal olduğunu prlmin düştüğünü söyledi bu arada adım zeynep:) Sürekli kullanmadım 1 kere kullandım dostinex diye bi ilaçtı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…