beğenmenize sevindim kızlar benim favorim 6. gün ya çok güzel yazmışlar
zeynepcim düşükten sonra 1 ay korundum
2.ay klomen ve çatlatma oldum ama gebelik olmadı demiştim ya hatırlarsan prolaktinim yükseldi o ay
düşürmek için ilaç kullanırken hamiş kaldım şükürler olsun
ewet canım pkoluyum
Zzeynep ben haftada 2 defa yarım yarım aldım 2 sini de kullandım yani
ayyy didem harikaymış yaaa bayıldımmmm
13 de gülmketen yıkılıyor insan ama :))))
Feyzzzaaaaa bende senin gibiyim arkadaşım hadi bakalım birbirimize yoldaş olalım şimdi:) ayyy Pko beni çok karamsarlığa itiyorİnşallah Bebişin sendedir canım:)
aa didem iyi fikir ha kaçıncı sayfaydı kız bende eşime gönderim :)))
ewet canım 1 kutu içinde 2 tane var zaten pazartesi ve cuma günleri yarım alıyordum 15 günde bitti
Ama 1 kutu kullandın dimi 2. kutuya geçmedin yani? Haftada yarım aldım ben 15. gün düşmüştü prl:)
karamsarlığa düşme canım biliyosun herşeyin başı moral...Allahtan ümit kesilmez dimi?bak görcaksin çok kısa zaman sonra sende bende diğer herkeste kavuşacak bebişlerine...ama herkesin bir zamanı var biz o zamanı ne geri ne ileri alamayız...pko aşılamayacak bi sorun değil hem...senin yaş kaç canım...kaç senelik evlisin ne kadardır deniyosun?bide sendede prolaktin yükselmesi varmı yaa:bbo::
kızlar hangi ilacı kullanıyosunuz siz yaa benimki GYNODEL diye bi ilaçtı ben hergün 1 tane alıyodum...ve çok ağır geliyodu bana...düşünce tekrar yükseliyomu süreklimi kullanıyosunuz siz?
eve gitmekkk istiyorummmmmmmmm zeyno hadi kalk gidelim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?