Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben geldim chicco filan bebek mağazalarının fabrika larını araştırıyodum dalmışım

sumru canım doktorlar sat a göre hesapladığı için öyle fazla söylüyorlar
düşünsene adetli olduğun günler bile hamile sayılıyorsun onların hesabına göre

ben yine geldim işlerim bi türlü bitmiyo yaa.şimdi yine okula gidicem gelincede dolmanın içini hazırladım onu doldurup pişircem daha.
arkadaşa gittim bebek görmeye kızlar çok ağladı ya onunda 3.çocuğu oldu ama o istemiyodu kazayla oldu.
omu iliğinden ameliyat olucak bebek daha 2 aylık 3 aylık olmasını bekliyolar.ama riskleri filan çokmuş,sakat kalıp belden aşagısı tutmayabilirmiş.
banada aklın varsa bebek yapma dedi çok endişelendim yaa.çok üzüldüm allahım ne verirsen sağlıklısını ver yarabbim.

didem şu sağlık ocağının kan testini ücretsiz yaptığından eminsin dimi cnm.
bide günün geçtikten sonramı yapıyolar yok bi sorun oluyomu.

slm kızlar ayyyyy sonunda tekrar gelebildim ay sinir oldum iyice bi türlü hesaplar tutmadı sabahtan beri uğraşıyorum ama geçte olsa biti eeee ben yok ne kaynattınız bakam geçişi okuyamadım da gül abla naptı

sabah yapacak melisacım ya.bakalım dua edelım ınsallah.kavusur bebegıne..
arkadasınada cok uzuldum ya.Allah bebeğine saglık sıhhat versin inşallah.annesine babasına bagıslasın ınsallah.hep hayırlısı ıcın dua etmek lazım.

ayy hadi bakalım sabah ilk alıcak acaba müjdeyi hehhh.
teşekkür edrim tatlım bizde çok dua ediyoruz rabbim beterinden korusun cümlemizi,rabbim taşıyamiyacağımız yükleri vermesin inş.

hos geldin afrciim.bi değişiklik yok.Gülün haberlerini sabah alacagız ınsallah.

melisacım ben kendım yaptırmadımda ucretsız yaptıklarını bılıyorum saglık ocaklarının.amma velakın saglık ocakları saat 9 a yada 10 a kadar kan alıyorlar.erken gitmek lazım.bide benim gunum gecti dicen gununden once bakmıyorlar zanlımcaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…