Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Amin canım neyse ben çıkıyorum uykum geldi ya

kızlar birşey soracam..biz ilaçla tedaviye bu ay başlamıştık ama sonuç vermedi doktorum bize ilaçsız tüp bebekten bahsetti bu daha çok bi sorunu olmayanlarda daha çok etkili oluyormuş bizde daha çok beklemek istemiyoruz ilaçla tedavide nezaman hamile kalacagım belli degil herzamn bu stresi yaşamak istemiyoruz ilaçsız tüp bebek yaptırsakmı acaba %90 olur diyor doktorum ama çok kararsızımm

üzgünüm cnm bu konuyla ilgili bir bilgim yok,hakkında hayırlısı.

selam esra daha önce konuşmuştuk hatırlıyomusun bilmiyorum,geçen ay regli olmuştun,bu ay ne zaman günün merak ettim?

Valla iremcim henüz 5 günüm var ama bence bu ay da yok
Nerelerdesin sen kaç gündür

ben de geçen ay regli oldum malesef,bu ay da 2 kasım regli tarihim..aslında buralardayım okuyorum hep,başka bir topiğe de giriyorum ama arada yazıyorum..neden yok diye düşünüyosun bu ay?çalışma olmadı mı?

Benim de canım 1 yada 2 kasımda olur canım ya ben pek çalışma filan olmadı bir de ne bilim bu ayda yok gibi geliyor bana

öyle bir geçer zamanki ye bakıyom ay kızlar nasıl bişey bu böyle sinirim tepeme çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…