Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın ebrarımm moralim bozuk canımmm test yaptım negatif çıktı ben anne olamadan ölcem gitcem yaaaaa valla artık son hatlerimdeyimmm ne buya hep beni buluyo herşey. offfffffffffffffffffffffffff

günaydın ebrarımm moralim bozuk canımmm test yaptım negatif çıktı ben anne olamadan ölcem gitcem yaaaaa valla artık son hatlerimdeyimmm ne buya hep beni buluyo herşey. offfffffffffffffffffffffffff

güll dur ya hemen üzülme allah aşkına
ya hele bide kan testi yaptır bakalım kesinleşsin

güll dur ya hemen üzülme allah aşkına
ya hele bide kan testi yaptır bakalım kesinleşsin
olsa çıkardıyaaaa herkesin erkenden silikde olsa çıkıyooo bende çıplak bir tek çizgiiii
şap diye meydanda.
bayram sonu konuşcam patronla dr. gitcem tedavisiz olmuycak benim kesin artık

gülüm off yaa sabah sabah bende nasıl heyecanla bekliyordum seni
yine de dur bakalım bekleyelim bi ve en son kan testi yaptır bakalım
yine negatif çıkarsa ewet kesin doktora gitmen gerekecek artık

gülüm off yaa sabah sabah bende nasıl heyecanla bekliyordum seni
yine de dur bakalım bekleyelim bi ve en son kan testi yaptır bakalım
yine negatif çıkarsa ewet kesin doktora gitmen gerekecek artık

beklicem cnm yaaaaaaa kan testi yaptırmıycam. göğüsler acımaya başladı yakında oluru adet. geç yumurtlama olunca geç adet oluyo demekki.

gül abla ya üzüldüm valla baya ümitli idik ama hayırlısı diyelim allah kuluna ne verirse hayırlısını verirmiş boktora bi daha git bakalım neden böyle olmuş günün neden geçmişşş

beklicem cnm yaaaaaaa kan testi yaptırmıycam. göğüsler acımaya başladı yakında oluru adet. geç yumurtlama olunca geç adet oluyo demekki.

güll kendimi çok kötü hissetmeye başladım walla
bende seni ümitlendirdim şimdi de ne diyeceğimi bilemiyorum
lütfen üzülme artık yaa

heey kızlar gunaydın..
Gulum ya boyle deme..bak dedım sana benım bı haftada cıkmamıstı.oyle kesin konusma..eger bıkac gune gelmezse yıne doktora gıdersın uzulme hıc.bılıyorsun bunlar moral işi ..üzülmeye gelmez lütfen bırakma kendini

kızlar günayyydın benim pc de bağlantı kopukluğu var galiba bugün açıp kapanıyo.
gül ablayı çok merak ediyorum test yaptımı ya.
ya içimden bi ses çıkmicak diyo ama,sonuç nedir.
inş hamiledir inş,inş,inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…