günaydın melisa
ewet canım içindeki ses doğru demiş çıkmadı hiçbişey(
hayırdır ya bu sabah kimseler yok ebrarım heh.
nerde bu millet ay.
didemmmmm nerde özellikle.
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bilmiyorum cnm neden geciktiyagül abla ya üzüldüm valla baya ümitli idik ama hayırlısı diyelim allah kuluna ne verirse hayırlısını verirmiş boktora bi daha git bakalım neden böyle olmuş günün neden geçmişşş
bitanem kendini needen kötü hissediyon yapma böyle senin bi suçun yok rahat ol cnm dertleştik sadece senle böyle düşünme. cnmmgüll kendimi çok kötü hissetmeye başladım walla
bende seni ümitlendirdim şimdi de ne diyeceğimi bilemiyorum
lütfen üzülme artık yaa
haklısın cnmm beklicem gelmesse giderim doktora.heey kızlar gunaydın..
Gulum ya boyle deme..bak dedım sana benım bı haftada cıkmamıstı.oyle kesin konusma..eger bıkac gune gelmezse yıne doktora gıdersın uzulme hıc.bılıyorsun bunlar moral işi ..üzülmeye gelmez lütfen bırakma kendini
güllllllllllllllllllllllllllllll
ya çok üzgünüm yaa
ayyy şimdi okudum önceki yazıları offfff,çıkmamış ya acaba geç döllenme filan olduki kan testi yaptırsa belki çıkar ya hani idrarda daha geç çıkıyorya,onuda yaptır diye ısrar etmen artık,çok üstüne gitttik dün yaptır diye,kadın dedi az daha beklemek istiyorum diye keşke bekle deseydik bizde ısrar yarine aman yaaa gerçi bizde nerden bilebilirdik,bak şimdi yaa çok üzüldüm.bi daha kimseye ısrar etmicem......
günaydın hatunlarrrr
gül tatlım geç döllenme filan olmasın
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nerelerdesin ay heh,neden benden önce burda deilsiiiiin.olumunekankayizsmile
günaydın didem hoşgeldin
günaydın cnmm bilmiyorumkiiii ama ben negatif gözüyle bakıyorum artık.
bundan sonra adeti beklicemm. gebelik yok düşüncesi olsun kafamdaki sonra daha çok üzülmeyeyim.yeterince üzüldümmm. yıllardır anne olmayı o kadar çok istiyorumki hep engel çıkıyo rabbim neden vermiyo die çook düşünüyorum ve üzülüyorum.
eeeee kem kümmmm ben 9 dan önce işe gelmiyomki kızım sende uyuyuver 9,30 kadar senden önce gelmiş olurummmm nasılsınnnnn olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
hımmm anladım bebek,nasıl oliyim ya gül ablaya cnm çok sıkıldı,bide benim adet ağrılarım başladı gece sütyenimi çıkarıp öyle yattım yani çok acımaya başladılar ve şişmişler o belirgin damar filan dedinizya işte dün ilk defa baktım vardı.ama benirahatsız eden akıntım ya hiç bukadar akıntım olmamıştı uzun süren.:çok üzgünüm:
gül yaa ne demek şimdi bu zor anne olurum falan millet 50-60 yaşında bile doğuruyo
sen şimdiden kalmış böyle konuşuyon
walla kızacam artık sana haa
zaten moralim bozuk yeterince bide sen böyle konuşunca var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?