Kızlar ben geldim ama yazılanları okuyamıyorum sarhoş kaynanan gidemiyormuş sanırım bi onu anladım geçmiş olsun benimde elti geliyo bugün 3 kişi 3 hafta sonra biz onlarla memlekete dönüşte bakırköye gelirsiniz yanıma:) Bebek işi de yattı cumartesi doktordan sonra eşimle konuşacağım sanırım vazgeçiyorum bu sevdadan
Aman niye yatsın kız ay gelirlerse gelsinler hata ediyorsun vazgeçme odanı verme sakın yapın işinizi hem erkekler itiraz etmez misafir var yapmıyalım diye.
Benim kaynanamgil bir yaz bize gelmişlerdi nüfus çok onların 10 gün durdular hasta olmuştum yorgunluktan eşim gelip gidip beni öpüyordu teşekkür ediyor kendince günün nasıldı diye sormuştu bir kere nasıl olsun hergün temizlik yapıyoruz benim evim pis mi hasta oldum bak onunyüzünden demiştim kaynanam temizlik manyağıda neyse bunlar gidecek tam ramazan önü kaynanam başladı görümcemden için sizde kalsın ramazanda bayrama gelirken getirirsiniz görümcemde büyük bişey demedim eşime dedim ablan bizde kalacakmış ben her gün her gün ne pişircem seninle peynir zeytinde olsa yiyoruz mübarek ayda dedim, ne kalması babam izin vermez zaten dedi bende görümceme he kal demedim arkasına baka baka giti.
Yok yaaa sanırım ben eşimle ilgili sıkıntılarımı düzeltmeden bebek yapmamalıyım, çünkü gelecek kaygım olmaz en azından bilmiyorum Reyyan gibi oluyorum sanırım inşallah sonumda onun gibi olur ama bebek fikri içimden gitti
Kızlar ben geldim ama yazılanları okuyamıyorum sarhoş kaynanan gidemiyormuş sanırım bi onu anladım geçmiş olsun benimde elti geliyo bugün 3 kişi 3 hafta sonra biz onlarla memlekete dönüşte bakırköye gelirsiniz yanıma:) Bebek işi de yattı cumartesi doktordan sonra eşimle konuşacağım sanırım vazgeçiyorum bu sevdadan
yapma canım vazgeçme yada istersen geçdüşünmeyince daha çabuk geliyor bebiş içini rahat tut oluccak allahın izniyle 3 hafta mı kalıcaklar güzelim bayram tatilde ziyan olacak desene yazık sana allah sabır versin
Hep öyle be sarhoş yaaa senin adın neydi:)
Ben öyle yapamıyorum canım sadece kendime zarar veriyorum bi maske takıyorum sürekli sırıtan ama içim yorgunluktan geberiyo düşünsene 3 senedir koşturmaktan başka bişi yapmadım tatil bile yok sürekli hizmet halindeyim yıllık iznimde de kayınvalidemle yaşıyorum
canım yaaa kendi derdimden seni farketmedim olsun üzülme bebişin kendini göstermemek için nazlanıyo buda onun yürüttüğü bir oyun o isteyince doktor müsait olacak diye düşün için ferahlasın sarıl bebişine annesi:)
Kızlar yanlış anlamayın ama bebek gelince bitmiyor iş yuvanızda huzur var mı ona bakıcaksınız ben çok üzülüyordum benim olmayacak diye ablamın yok amcamın falan olmamış eşimin ailesinde de var olmayan sonunda oldu ama deseniz ki sanan mutluluk getirdi mi hayır, diyorsunuzya bazılarına veriyor Allah bazılarına vermiyor ben hiç düşünmemiştim bunu Rabbimin bildiği vardır şimdi hamileyim ama tam anlamıyla mutlu değilim bu bebeğimide etkileycek mutsuz bir yuvayaygelicek hergün mü kötüyüz eşimle hayır hatta çoğu günümüz çok iyi geçiyor amam bir kadının içind ebirşeyler kırıldı mı tamiri mümkün değil
haklısın canım zaten her zaman eksik dua ediyoruz allah ne verirse hayırlısını versin vermezsede mutlaka bir hayrı vardır allah yardımcımız olsun. yavrunuz yuvanıza kat kat huzur ve mutluluk aynı zamanda bolcada saglık getirir inşallah
sen napıyosun esra gününe az kaldı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?