Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ferda canım hayırlısı boyleymıs :))
seneye gıder ınsallah.

kıslar aksama ne yemek var ya ben yıne dusunuom kara kara ne yemek yesek dıye ((

artık hacca gitmekten vazgeçti umreye gidecek inşallah. ben dünden kereviz yaptım kaynanamda mercimek çorbasıyla sarma yapmıştı dün akşam yemegi için eger onları öglen bitimediyse bizde menü böyle ne zamandır kereviz istiyordu canım kaynanm yapmayı bilmez dedim bunu yarıın öglen yersen ısıtmadan ye ama sagolsun iyicene kaynatır kesin. zeytinyaglı yemek kolay kolay bozulmaz ama geçen günde pırasa yapmıştım bunu ısıtma soguk yenir dedim. sanki kaynat demişim gibi kaynatmıştı bende artık akşamları az yiyorum azıcık yedim kalanını yarın yerim dedim ertesi gün baktım ekşimişti.

hamilelerd egitmiş zaten yazayım bari.hamur mayaladım,sütle yoğurdum.fırında sütlü poğaça gibi haşhaşlı tashinli falan bişeyle ryapmaya çalışacam.hep annemler yapardı ben yerdim.ne zamandır canım istiyordu.bi deneyeyim dedim inşaallah becerebilirim yaa
gel hayatım akşama çayla yerük beraber

size çok kolay bi tarif verebilirim haişsiniz ya yorulmayın ...:CüvCüv:milföy hamurunu 9 böl içlerini istersen kıymalı yap nasıl istersen mantıda neyi seviyosan 9 parçaya bölüp içlerini doldur mantı gibi bük fırına o kadar güzel oluyo diye duymuştum yoğurtlayıp servis yapın..

ayyyyy kız şimdi o fırından çıkınca misss gibi kokar valla anam canım istedi acıktım zatiiiiiii ay valla akşama keşke gelebilsem ne güzel olurduu kız azım sulandı valla

kız ben milföyden degilde hazır yufkadan yapıyorum oda çok güzel oluyoooo çokta basit yarım saatte hazırrr

ayyyyy kız şimdi o fırından çıkınca misss gibi kokar valla anam canım istedi acıktım zatiiiiiii ay valla akşama keşke gelebilsem ne güzel olurduu kız azım sulandı valla

güzel olur inşaalah buyur gel bacım yaaa...
kocalara birer tane verir göndeririz dışarı hepsini biz yerizzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kız ben milföyden degilde hazır yufkadan yapıyorum oda çok güzel oluyoooo çokta basit yarım saatte hazırrr

iki tarif te güzel teşekkürler,ama benim için çk farketmez mantı hazırı da güzel oluyor,bide bizim vakıfta hanımlar kendileri yapıyorlar 2 haftaya bir.kilosu 12 lira bişey değil

güzel olur inşaalah buyur gel bacım yaaa...
kocalara birer tane verir göndeririz dışarı hepsini biz yerizzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kız ben kıyamam ki ona onsuz geçmez bogazımdan acırım ben ona

kızlar ben çıkıyorum inş. ayın 8 inde görüşürüz kendinize iyi bakın tatilll gezi ve dügün beni bekliyor yarın alışveriş yapacagım akşama kadarda gezecegimmmmmm ayyy sonunda izne çıkıyorum hadi hepinize iyi akşamalr beni özleyin tamam mıopuyorumnanaktan

vaaay haid bakalım bizim yerimize d edök kurtlarını

allah emanet ol canım. hayırlı yolculuklar su gibi git su gibi gel. bizim yerimize de göbek at dügünde

Kızlar ben geldim ama yazılanları okuyamıyorum sarhoş kaynanan gidemiyormuş sanırım bi onu anladım geçmiş olsun benimde elti geliyo bugün 3 kişi 3 hafta sonra biz onlarla memlekete dönüşte bakırköye gelirsiniz yanıma:) Bebek işi de yattı cumartesi doktordan sonra eşimle konuşacağım sanırım vazgeçiyorum bu sevdadan

Selam kızlar yarın yine gidemiyorum doktora yok kesin bişey var bende doktor nöbetçiymiş yarın muayenehanesini açmıycakmış cumartesine kaldı ondanda ümitli değilim artık.Çıkıyorum şimdi haber veriyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…