berre hayırlı haberlerle gel ınsallah..
ben bugün hayatımda bir ilki yapmaya çalışacam bakalım becerebilecem mi :)))
ferda canım hayırlısı boyleymıs :))
seneye gıder ınsallah.
kıslar aksama ne yemek var ya ben yıne dusunuom kara kara ne yemek yesek dıye((
berre dr a mı gidiyorsun
evet canım doktora gidicem çok belirtim var 2 günde geçti idrar testi yaptm çıkmadı...
kantesti yaptırcam bakalım...
hamilelerd egitmiş zaten yazayım bari.hamur mayaladım,sütle yoğurdum.fırında sütlü poğaça gibi haşhaşlı tashinli falan bişeyle ryapmaya çalışacam.hep annemler yapardı ben yerdim.ne zamandır canım istiyordu.bi deneyeyim dedim inşaallah becerebilirim yaa
gel hayatım akşama çayla yerük beraber
ayyyyy kız şimdi o fırından çıkınca misss gibi kokar valla anam canım istedi acıktım zatiiiiiii ay valla akşama keşke gelebilsem ne güzel olurduu kız azım sulandı valla
kız ben milföyden degilde hazır yufkadan yapıyorum oda çok güzel oluyoooo çokta basit yarım saatte hazırrr
güzel olur inşaalah buyur gel bacım yaaa...
kocalara birer tane verir göndeririz dışarı hepsini biz yerizzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kız ben kıyamam ki ona onsuz geçmez bogazımdan acırım ben ona
kızlar ben çıkıyorum inş. ayın 8 inde görüşürüz kendinize iyi bakın tatilll gezi ve dügün beni bekliyor yarın alışveriş yapacagım akşama kadarda gezecegimmmmmm ayyy sonunda izne çıkıyorum hadi hepinize iyi akşamalr beni özleyin tamam mıopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum inş. ayın 8 inde görüşürüz kendinize iyi bakın tatilll gezi ve dügün beni bekliyor yarın alışveriş yapacagım akşama kadarda gezecegimmmmmm ayyy sonunda izne çıkıyorum hadi hepinize iyi akşamalr beni özleyin tamam mıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?