Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyidir didem sen napıyon

ya kepeklim yemeği biraz geç yedim ondan oldu sanırım ama şimdi daha iyiyim çok şükür

slm hacılaaaar nabersiniiiizzz :))))
sabah beri dısardaydıım kafa bin beş yüüz..ne var ne yok...
kız ferda nıye gıdemedı kaynanan hacca..aa son dakka gıdemeyen oluo mu yaa..

canım benim kaynanm ıraklı ya burdan misafir olarak gidecekti bir akrabaları var bursada hac ve umre ziyaretleriyle ilgili bir şirketi var. kaynanam buna demiş ben hacca gidicem ama ırakta adımı yazdırıyorum çıkmıyor diye. ırakta da burdaki gibi kurayla gidiliyor adı çıkmamış adam demiş ben daha önce misafir olarak ıraklıları götürdüm gel bu sene götüreyim seni demiş kaynanmda geldi işte ama 50 tane ıraklı olmuş duyan gelmiş duyan gelmiş. 1 2 kişi olsalar sorun degilde kalabalık olunca biliyorsunuz her memleketin belli bir limiti var o limiti aşamaz. önce türkiyeden çıkış kagıdı alamadı sonra zar zor torpil filan bulundu aldılar çıkış iznini sonra ikamet alamadı onuda hallettiler en son sudi arabistana vize alıcaklardı onu alamadılar kaç kez toplantı filan yapıldı ama kabul etmediler. suudi arabistan diyormuş ki neden bu 50 kişi kendi memleketlerinden gitmiyorlarda türkiyeden gidiyorlar kimseye vize vermiyoruz artıkçünkü duyan geliyor. artık yabancılar türkiyeden hacca gidemezler demiş. birde tabi benim ahım tuttu allahın sevdigi kuluyum zannedersem.

ferda canım hayırlısı boyleymıs :))
seneye gıder ınsallah.

kıslar aksama ne yemek var ya ben yıne dusunuom kara kara ne yemek yesek dıye ((

randevu aldım doktora ama resmi tatil araya giririyo o yüzden pazartesi ye verdiler

kıslar aksama ne yemek var ya ben yıne dusunuom kara kara ne yemek yesek dıye (([/QUOTE]

valla canım benim aklıma yemek gelmeyince ya annemi ya kayın validemi arıyorum onlara gidiyoruz dün kayın validemdeydi onun menüsünü sayayım sana çorba karnıyarık plav tatlı salata turşu

uu menu kalabalıkmıs afr valla yemeklerı ben yapamıyorum ..uzun zamndır mutfaga adım atamadım saolsun esım yapıyor.ondanda karnıyarık istenmez sanırım :))))
hazır mantı mı alsam dıorum..

canım o zaman hazır mantı seversen onu allll yada makarna hazır çorba salata tamam işte yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…