Iyidir kızlar aynıyım
Ebru bugün sabahta ben pc başındaydım ama sen yoktun :)
Bem kuzenimde dıs gebelik gecirdi 1 yıl surmeden hamile kaldı..
Hosgeldin feyza...
esracım naber tatlım nasıl gidiyo bu ay bi gelişme varmı sende?beklenmeyen reglin ne zaman?benim 4 kasım bakalım inşallah kırmızı kart görmeyiz bu ay...
Bem kuzenimde dıs gebelik gecirdi 1 yıl surmeden hamile kaldı..
Hosgeldin feyza...
yaa bak gene görüşemedik.11 de uyandım canım okulada erken gittim pc açmadım bile
hoşbulduk canım sizlerle daha önce tanışmadık dimi?kaç yıllık evlisiniz yaş kaç?sorun ne?ben 1.5 senelik evliyim pko luyum klomen+ovitrelle kullanıyorum 7 aydır deniyorum...siz?
hoşbulduk canım sizlerle daha önce tanışmadık dimi?kaç yıllık evlisiniz yaş kaç?sorun ne?ben 1.5 senelik evliyim pko luyum klomen+ovitrelle kullanıyorum 7 aydır deniyorum...siz?
Iyidir canım benim de 2 kasım günüm ama ben kesin regl olucam bugün de vajinal ağrım başladı
selam canım bende de pko var ama hamile kaldım şükür inş.sizlerde en hayırlı zamanda hamiş kalırsınız
yaa bilmiyorum bu ay ben kendimde ilk defa bir takım değişiklikler farkediyorum ama piskolojik olmasından korkuyorum o yüzden fazla ümitlendirmiyorum aslında kendimi...ama beyaz bir akıntım var gündür hiç olmazdı gebelik belirtisi diyolar ama hayırlısı olsun...aslında benimde bu ay 2 sinde olmam lazım geçen ay 4 ünde olmuştum ama genelde hep 2 gün önce geliyo 29 günde.. aynıyız bakalım inşallah sevinçli haberi birlikte veririz canımm...
slm canım güzel dileklerin için sağol...inşallah sağlıkla kavuşursun minik kuşuna...sen kaç yıllık evlisin ne kadar sürede hamile kaldın tedaviylemi oldu...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Inşallah ama benim hiç umudum yok o beyaz akinti bende de var bu ay ve ben iltihap olduğunu düşünüyorum diğer aylar hep gebelik belirtisi yapıyordum ama bu ay hiç birşey yok ama regl belirtilerin var malesef bende yok ama inşallah sende vardır
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi akşamlar canım hoşgeldin
merhaba kıslarr nasılsınız bakalım iyi akşamlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?