Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım naber tatlım nasıl gidiyo bu ay bi gelişme varmı sende?beklenmeyen reglin ne zaman?benim 4 kasım bakalım inşallah kırmızı kart görmeyiz bu ay...

Bem kuzenimde dıs gebelik gecirdi 1 yıl surmeden hamile kaldı..

Hosgeldin feyza...

benim ki ameliyatla sonlandırıldı o yüzden daha hamile kalamadım ..ya da daha erken bilmiyorum canmm bekliyorum böyle güzel haberleri alınca da seviniyorum inşallah bana da sağlıklı bi gebelik nasip olurr

Bem kuzenimde dıs gebelik gecirdi 1 yıl surmeden hamile kaldı..

Hosgeldin feyza...

hoşbulduk canım sizlerle daha önce tanışmadık dimi?kaç yıllık evlisiniz yaş kaç?sorun ne?ben 1.5 senelik evliyim pko luyum klomen+ovitrelle kullanıyorum 7 aydır deniyorum...siz?

hoşbulduk canım sizlerle daha önce tanışmadık dimi?kaç yıllık evlisiniz yaş kaç?sorun ne?ben 1.5 senelik evliyim pko luyum klomen+ovitrelle kullanıyorum 7 aydır deniyorum...siz?

selam canım bende de pko var ama hamile kaldım şükür inş.sizlerde en hayırlı zamanda hamiş kalırsınız

Iyidir canım benim de 2 kasım günüm ama ben kesin regl olucam bugün de vajinal ağrım başladı

yaa bilmiyorum bu ay ben kendimde ilk defa bir takım değişiklikler farkediyorum ama piskolojik olmasından korkuyorum o yüzden fazla ümitlendirmiyorum aslında kendimi...ama beyaz bir akıntım var gündür hiç olmazdı gebelik belirtisi diyolar ama hayırlısı olsun...aslında benimde bu ay 2 sinde olmam lazım geçen ay 4 ünde olmuştum ama genelde hep 2 gün önce geliyo 29 günde.. aynıyız bakalım inşallah sevinçli haberi birlikte veririz canımm...

selam canım bende de pko var ama hamile kaldım şükür inş.sizlerde en hayırlı zamanda hamiş kalırsınız

slm canım güzel dileklerin için sağol...inşallah sağlıkla kavuşursun minik kuşuna...sen kaç yıllık evlisin ne kadar sürede hamile kaldın tedaviylemi oldu...

Inşallah ama benim hiç umudum yok o beyaz akinti bende de var bu ay ve ben iltihap olduğunu düşünüyorum diğer aylar hep gebelik belirtisi yapıyordum ama bu ay hiç birşey yok ama regl belirtilerin var malesef bende yok ama inşallah sende vardır

slm canım güzel dileklerin için sağol...inşallah sağlıkla kavuşursun minik kuşuna...sen kaç yıllık evlisin ne kadar sürede hamile kaldın tedaviylemi oldu...

sağol canım..15 aylık evliyim ..doktorlar gebe kalman çok zor demişlerdi ilk ay hamile kaldım şok olduk tabi ben uzun bbi süreç var önümde diye düşünürken Rabbim ol dedi oldu..

canım benim ümidini kaybetme bellimi olur belki sürpriz yapar ufaklık...regl belirtileri gebeliğin ilk aylarındada oluyomuş...beyaz akıntı sendede bu aymı başladı...ama iltihap kokulu ve kaşıntılı oluyomuş sende ole bişey varmı bende ne koku var ne kaşıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…