Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

fokiscim canım benim fazla takma kafana canımm bebiş olmamasını stres çok etkiliyor canım akışına bırakın rabbim hayırlı zamanda verir inşşş

cgdemmcim canım test al yap bencede korkma değilsende en azından dr unla tedavisine çözümüne bakarsınızz canım benim inş hamişsindirrrrrrrrrrr

özellikle son 1 aydır okadar çok şey öğrendikki bu konularla ilgili 3 hafta olacak varikoseli daha öğrenmemişken eşim keçiboynuzu pekmezine başlamıştı bana kalsa hiç bir sorunumuz yoktu ama öyle olmuyomuş bu işler eşimde bende sağlıkçıyız ben çalışmıyorum ev hanımıyım eşim şuan nöbetçi evde olsada konuştuğumuz tek konu artık bunlar oldu

gerçekten beklemek zor ama hemende test yapmak istemiyorum acaba erkenmi diye düşünüyorum 5 günlük gecikmeyle olabilrmi diyorum...

inşallah yarın yapıcam testiiii....umarım hamileyimdir eşim çok istiyor..aslında geç değil ama işte bekleniyor...

fokiscim canım dert etmeyin derdi veren rabbim dermanını da verir üzerine fazla düşmeyin canım akışına bırakınn en kısa zamanda olur inşşş

cgdemmcimm belli olmuyor canım bazılarının gününde çıkıyor bazılarınında daha geç belli olmaz yanee
neden erken ne kadarlık evlisiniz yeni evlisiniz sanırımm canımm

Hosgeldin fokis.. Diger arkadaslarımızın dedigi gibi stres yapmayin. Allah nasip ettiyse elbet olacak.. Vakti var demek ki.. Icinizi rahat tutun dusunmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…