Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yok feyza kolu kaşıntı yok ama daha öncede olmuştu bende ama bu kadar çok değildi
Neyse kızlar ben çıkıyorum eşim cilve yapmaya başladı bende ona biraz çektirim naz yapım ok görüşürüz

iyi akşamlar arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim bende gebe kalmayı isteyipte kalamayanlardan ve bunun için çok üzülenlerdenim

Yok feyza kolu kaşıntı yok ama daha öncede olmuştu bende ama bu kadar çok değildi
Neyse kızlar ben çıkıyorum eşim cilve yapmaya başladı bende ona biraz çektirim naz yapım ok görüşürüz

hadi kolay gelsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canımcım ne olsun iş güç uğraşıyorummm daha bebiş yok dr a gittim oda pko lu olduğumu söyledi ve doğum kontrol ilacı kullanmazsam regli olamayacağımı söyledi canım sıkkın biraz

fokis28 hoşgeldin canım benim ne
kadarlıkı evlisin ne kadardır bebiş için çalışıyorsunuz canım

hoşbulduk canımcım ne olsun iş güç uğraşıyorummm daha bebiş yok dr a gittim oda pko lu olduğumu söyledi ve doğum kontrol ilacı kullanmazsam regli olamayacağımı söyledi canım sıkkın biraz

eşin gelene kadar ilaç kullanırsın gelincede başlarsın çalışmaya üzülme canım benimmm

öyle yapacam artık ebrucumm ne yapayım başkaa o zamana birazda zayıflarım ve bebiş için tedaviye başlarım artık olmazsa

hoşbulduk ne kadar mutlu oldum teşekkür ederim kısaca hikayemiz şöyle:2.5 yıllık evliyiz geçtiğimiz nisan ayına kadar doğum kontrol hapı kullandım 6-7 ay olacak ortalama bırakalı temmuz ayından itibaren yumurtlama takibine başladık ovülasyon testleriyle vs herşey normal gözüküyodu ancak her ay olmayışının üzüntüsü iyice yıpratmaya başladı.geçen hafta eşim üroloğa ben kadın doğuma muayene oldum bende herşey gayet normal adet düzensizliği ağrım sancım hiç bir zaman olmamıştı zaten hormon tahlillerimde oldukça iyiydi ancak eşimde varikosel çıktı.bayramdan sonra ameliyat düşünüyoruz sperm testimizde sayı ve hareketlilikte yarı yarıya düşük çıktı kafamız iyice karıştı bu gibi konular çok fazla kişiyle konuşulamıyo sonunda buraya katılmaya karar verdim sanırım çok da iyi yaptım

hımm anladım canım çok geçmiş olsun .inş.ameliyat işe yarar sende bebişine kavuşursun

adetim 5 gün gecikti ve akıntım var ama adet akıntısı olarak değil akıntım bu yüzden şüpheleniyorum test yapmaktan korkuyorum değilsem diye çünkü bebek istiyorum..

burdayım canım kasım ilşk haftası başlıyorum işe inşş
fokiscim canım haklısın bu tür konular herkesle konuşulmuyor allah yardımcın olsun canım en kısa zamanda hamiş kalırsın sende bende 10 aylık evliyim canım pek fazla bilgim yok bu konularda ama kıslardan bilgisi olan varsa mutlaka yardımcı olurlar canım

canım beklemek daha zor değil mi hemen sonucu öğrenip yolunu çizmek daha mantıklı geliyor bana .korkma test al yap bence

inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin daha yolun başındayız belki ama düşündüğümden daha çok yıpratıyor bizi

kusma yok ama çok az bazen bulantı oluyor ve sık tuvalete gidiyorum....test yapmaktan korkuyorum değilsem diye adetim hiç gecikmezdi hep düzenliydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…