hoşgeldin hilal iyiyiz sen nasılsın canım iyi akşamlar...
Yok feyza kolu kaşıntı yok ama daha öncede olmuştu bende ama bu kadar çok değildi
Neyse kızlar ben çıkıyorum eşim cilve yapmaya başladı bende ona biraz çektirim naz yapım ok görüşürüz
iyi akşamlar arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim bende gebe kalmayı isteyipte kalamayanlardan ve bunun için çok üzülenlerdenim
hoşbulduk canımcım ne olsun iş güç uğraşıyorummm daha bebiş yok dr a gittim oda pko lu olduğumu söyledi ve doğum kontrol ilacı kullanmazsam regli olamayacağımı söyledi canım sıkkın biraz
huuuuuuuuu kıslarrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzz
hoşbulduk ne kadar mutlu oldum teşekkür ederim kısaca hikayemiz şöyle:2.5 yıllık evliyiz geçtiğimiz nisan ayına kadar doğum kontrol hapı kullandım 6-7 ay olacak ortalama bırakalı temmuz ayından itibaren yumurtlama takibine başladık ovülasyon testleriyle vs herşey normal gözüküyodu ancak her ay olmayışının üzüntüsü iyice yıpratmaya başladı.geçen hafta eşim üroloğa ben kadın doğuma muayene oldum bende herşey gayet normal adet düzensizliği ağrım sancım hiç bir zaman olmamıştı zaten hormon tahlillerimde oldukça iyiydi ancak eşimde varikosel çıktı.bayramdan sonra ameliyat düşünüyoruz sperm testimizde sayı ve hareketlilikte yarı yarıya düşük çıktı kafamız iyice karıştı bu gibi konular çok fazla kişiyle konuşulamıyo sonunda buraya katılmaya karar verdim sanırım çok da iyi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?