allah düşmanıma vermesin akrabamızın oğlu 5 yaşında öldü kan kanserinden. allah yardımcısı olsun acil şifa versinKızlar düşünüyorum da Allah herşeyin hayırlısını versin, en yakın arkadaşımın yeğeni 1,5 yaşından beri kanser ve şuan 3,5 yaşında doktorlar alın eve götürün demiş 2 haftadır evde ne yapılabilir ki? Allah hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin
Kızlar düşünüyorum da Allah herşeyin hayırlısını versin, en yakın arkadaşımın yeğeni 1,5 yaşından beri kanser ve şuan 3,5 yaşında doktorlar alın eve götürün demiş 2 haftadır evde ne yapılabilir ki? Allah hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin
Allahım evlatlarımıza saglık sıhhat versın ınsallah.hakkımızda da herseyın hayırlısını versın.ff ne zor bı anne baba ıcın.Allah korusun .
betül canım naber nasılsın
nolsun canım senden nbr
Kızlar düşünüyorum da Allah herşeyin hayırlısını versin, en yakın arkadaşımın yeğeni 1,5 yaşından beri kanser ve şuan 3,5 yaşında doktorlar alın eve götürün demiş 2 haftadır evde ne yapılabilir ki? Allah hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin
hoşgeldin kız sabahtan beri göryom seni burdasın ama birşey yazmıyon merak ettiydim neden yazmıyon diye allah cil şifa versin arkadaşının ogluna
hoşgeldin luckyy
iyidir be gülüm ne olsun çıkacam birazdan mesainin bitmesini bekliyom :)))
hoşgeldin kız sabahtan beri göryom seni burdasın ama birşey yazmıyon merak ettiydim neden yazmıyon diye allah cil şifa versin arkadaşının ogluna
Sağol canım sayfa hep açıktı yazdıklarınızı okuyordum ama içimden yazmak gelmiyorduPaylaşayım dedim sağol
Slmmm ben geldiimmmmmnasılsınız bakalımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?