Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Geldim kızlar işler bitmedi ama canım sıkıldı artık yaaa yeter dedim dinlenmeye aldım kendimi:)

Kızlar düşünüyorum da Allah herşeyin hayırlısını versin, en yakın arkadaşımın yeğeni 1,5 yaşından beri kanser ve şuan 3,5 yaşında doktorlar alın eve götürün demiş 2 haftadır evde ne yapılabilir ki? Allah hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin

allah düşmanıma vermesin akrabamızın oğlu 5 yaşında öldü kan kanserinden. allah yardımcısı olsun acil şifa versin

Allahım evlatlarımıza saglık sıhhat versın ınsallah.hakkımızda da herseyın hayırlısını versın.ff ne zor bı anne baba ıcın.Allah korusun .

off ya ne zor bi durum elin kolun bağlı oturmak
rabbim kimseye böyle dermansız dert vermesin hele de evlat acısıyla sınamasın rabbim bizi

Amin canlarım arkadaşım perişan ablasını düşünemiyorum bile bana anlatıyor ve ben ümitsiz olmamaya çalışıyorum ne yapacağımı bilemedim Off offf doktorlar ümitsizmiş olurmu böyle şey ya? Allahım hayırlısını nasip etsin ailesine bağışlasın onu Dua edin kızlar

Slmmm ben geldiimmmmm nasılsınız bakalımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…