Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

öyle canım allah verecegi günü bilir bizimde o güne kadar sabretmemiz gerekir. benim adetim geçmedi canım ben 16 ekim cumartesi adet oldum 18 ekim pazartesi bitti çok az adet oldum hem miktar olarak hemde gün olarak bir iki günde açık pembe renkte şeffaf akıntılarım oldu. agrımda çoktu bende cuma günü doktora gittim kanıma baktılar alttanda baktılar birşey çıkmadı. adetim geçmedi ama acaba üstüne mi gördüm diye şüphelenmiştim ama işte hiç bir şeyde çıkmadı ümidim kesildi derken 3 4 gündür yine agrılarım başladı hem kasıklarımda hemde belimde ve gögüslerimde çok acıyor daha adetime 10 gün var bu kadar erken adet belirtisi olması biraz anarmol gibi geldi ama tekrar doktoa gitmeye cesaretim yok.

sorma kızzz artık dokununca rahmimide hissed,yorum doktor zayıf olduğun için diyodu elimin altına top gibi bişey geliyo rahimmiş o gece yatarken oynuyo bizimki baya bide yemeklerden sonra

cnmm evt zayıflar rahmide hissediyo kardeşim hep derdi karnımın altında top gibi elime geliyo derdi. ee aç olunca nie oynasın yavru doyurcanki oynuycak.
tox cim daha yeni evlisiniz rayına oturması uzun sürüyo inşallah düzelir yuvan bozulmaz. çok zor yuva bozgunluğu.
sakin ol yüzünü fln yıka. temiz hava al. topla kendini

ayyy gül bide senin şu testşler kesin bi sonuçlansaydı da seninle hamilelik muhabbeti yapsaydık canımmmmmmmmmmmmmm

ay ne güzel bir tesadüf olmuş bende öyle olsun isterim süpriz olsun beklemek çok kötü çünki yinede hayırlısı olsun tabiki ama ben ne kadar geç ögrenirsem o kadar geç millete duyururum ilk hamileligimde daha ögrenir ögrenmez akrabalar arkadaşlar hepsine yayın yapmıştım onu kaybettim şimdi eşimle yemin ettik 3 4 ay olana kadar kimseye söylemicez diye. ama nasıl dayanıcam bilemem onun için isterim ki hamile kalayım ama bilmemeyeyim bir gün tesadüf ögreneyim ki 3 aylık hamileyim ne güzel bir şey olurdu inşallah yaşarım bu durumu.

cnmm anladımm hayırlısı osun benim 6 gündür acımaya başladı. bende diyom adet olcam galiba adet geçmeden önce acımadı 4 gün geçti yine yok 5 gün başladılar acımaya. inşallah bu ay tutmuştur cnm

ayyy gül bide senin şu testşler kesin bi sonuçlansaydı da seninle hamilelik muhabbeti yapsaydık canımmmmmmmmmmmmmm

bugün yok dimi cnm hamile muhappeti yapcağın kişi. inşallah bi belli olsa bende rahatlıycam ozaman başlarım sana dert yanmaya artık.

kıslar slmlar.hepınız hosgeldınız..geldım bende napıosunuz ..

tooxcum canım sıkma canını erkeklerınde boyle menepozlu gunlerı oluyor ıste.hııc kotu seyler dusunme getırme aklına .sen goruyorumkı cok sevıyorsun sevgınle halledersın ınsallah herseyı.rabbım yardımcın olsun ınsallah..

bugün yok dimi cnm hamile muhappeti yapcağın kişi. inşallah bi belli olsa bende rahatlıycam ozaman başlarım sana dert yanmaya artık.

ya ondan demedim hamile çıkta şöle rahat rahat konuşalım yahu ahanda şöle oldu böle oldu diye

Gülcüm valla karnımda kıpır kıpır bırseyler oynuyor 3 haftadır ama acıkcası bu bebek mı yoksa bagırsaklarım mı emin olamıyorum

Gülcüm valla karnımda kıpır kıpır bırseyler oynuyor 3 haftadır ama acıkcası bu bebek mı yoksa bagırsaklarım mı emin olamıyorum
eeee önceden bağırsakların oynamıyomuydu sanki ama duymuyodunda şimdimi bağırsak sanıyon bebişin oynuyo kızım.
belkim kepeklinin ki kızdır nazlıdır biraz ondan oynamıyordur annesi dürt birazda oynasın yahu o zaman seninle oldugunu daha iyi anlarsın.

demiiii dürtsün bi yavrumm ordamısın desin. didem nasıl konuşuyo oluşuyla sende konuş bi.

yaaaa ben kimi sevip kimi sevmeyeceğini bile anlatıyom sonra futboldan konuşuyoz sonra haberleri izlerken konuşuyoz her an evde kendimle konuşur vaziyetteyim kızlar halimi görseniz

yaaaa ben kimi sevip kimi sevmeyeceğini bile anlatıyom sonra futboldan konuşuyoz sonra haberleri izlerken konuşuyoz her an evde kendimle konuşur vaziyetteyim kızlar halimi görseniz
sen gibi çeneli olcak çocuk cnmmm ama seni dinliyo şuan biliyo yani.

ben konusmaz olurmuyum ..beni bu kadar bulandırdınya ''cıkınca poponu kesicem senın'' dıyorum.
sonra kıyamıyorum sevıyorum.

iyi bari korkutma kızım çocuğu popom gitcek die korkar. kapı çarpsa sesi duyup sıçrarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…