neyse kızalra ben yazdıkça ağlıom zoruma gidio en iyisi çıkım çok öpüom hepinizi tşk ederiimmm kafanızı şişirdimmmmm
bazen olabiliyo öyleyaaaaa inşallah bizimde böyledir
cnm benim bugün 10.cu gün. sennde baya geçmiş. kanda baktırmadım daha ben. derlerya nefes aldığımız sürece umut vardır. inşallah bizimde böyle umudumuz olur
sorma kızzz artık dokununca rahmimide hissed,yorum doktor zayıf olduğun için diyodu elimin altına top gibi bişey geliyo rahimmiş o gece yatarken oynuyo bizimki baya bide yemeklerden sonra
cnmm evt zayıflar rahmide hissediyo kardeşim hep derdi karnımın altında top gibi elime geliyo derdi. ee aç olunca nie oynasın yavru doyurcanki oynuycak.
tox cim daha yeni evlisiniz rayına oturması uzun sürüyo inşallah düzelir yuvan bozulmaz. çok zor yuva bozgunluğu.
sakin ol yüzünü fln yıka. temiz hava al. topla kendini
o sanmış ki geç oluomuş öle sanmış test yapmış erken zamanlarda negatif bi daha da bakmamış ama adette olmamış ben 9 haftayım oda 8 haftadır sanırım dr gitmiş ki adet olmadım bebekte yok die varmış işte
öyle canım allah verecegi günü bilir bizimde o güne kadar sabretmemiz gerekir. benim adetim geçmedi canım ben 16 ekim cumartesi adet oldum 18 ekim pazartesi bitti çok az adet oldum hem miktar olarak hemde gün olarak bir iki günde açık pembe renkte şeffaf akıntılarım oldu. agrımda çoktu bende cuma günü doktora gittim kanıma baktılar alttanda baktılar birşey çıkmadı. adetim geçmedi ama acaba üstüne mi gördüm diye şüphelenmiştim ama işte hiç bir şeyde çıkmadı ümidim kesildi derken 3 4 gündür yine agrılarım başladı hem kasıklarımda hemde belimde ve gögüslerimde çok acıyor daha adetime 10 gün var bu kadar erken adet belirtisi olması biraz anarmol gibi geldi ama tekrar doktoa gitmeye cesaretim yok.
ayyy gül bide senin şu testşler kesin bi sonuçlansaydı da seninle hamilelik muhabbeti yapsaydık canımmmmmmmmmmmmmm
bugün yok dimi cnm hamile muhappeti yapcağın kişi. inşallah bi belli olsa bende rahatlıycam ozaman başlarım sana dert yanmaya artık.
ya ondan demedim hamile çıkta şöle rahat rahat konuşalım yahu ahanda şöle oldu böle oldu diye
yaw Gülcüm buralardayım aslında da işlerim oluyor yazamıyodum.ben oyle gızlıden bakarım sıze merak etmeyın.
hmm sen işine bak cnmm senin bebek tembelmi ne oynamıyo daha dimi cnm sen didemden büyüksün gebelikde.
belkim kepeklinin ki kızdır nazlıdır biraz ondan oynamıyordur annesi dürt birazda oynasın yahu o zaman seninle oldugunu daha iyi anlarsın.
eeee önceden bağırsakların oynamıyomuydu sanki ama duymuyodunda şimdimi bağırsak sanıyon bebişin oynuyo kızım.Gülcüm valla karnımda kıpır kıpır bırseyler oynuyor 3 haftadır ama acıkcası bu bebek mı yoksa bagırsaklarım mı emin olamıyorum
belkim kepeklinin ki kızdır nazlıdır biraz ondan oynamıyordur annesi dürt birazda oynasın yahu o zaman seninle oldugunu daha iyi anlarsın.
eeee önceden bağırsakların oynamıyomuydu sanki ama duymuyodunda şimdimi bağırsak sanıyon bebişin oynuyo kızım.
demiiii dürtsün bi yavrumm ordamısın desin. didem nasıl konuşuyo oluşuyla sende konuş bi.
ya ben dürtüyom arada eşim kızıyo rahat bırak çocuğu diye
sen gibi çeneli olcak çocuk cnmmm ama seni dinliyo şuan biliyo yani.yaaaa ben kimi sevip kimi sevmeyeceğini bile anlatıyom sonra futboldan konuşuyoz sonra haberleri izlerken konuşuyoz her an evde kendimle konuşur vaziyetteyim kızlar halimi görseniz
ben konusmaz olurmuyum ..beni bu kadar bulandırdınya ''cıkınca poponu kesicem senın'' dıyorum.
sonra kıyamıyorum sevıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?