Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar aile hekimligi uygulaması başlamış ögrendiniz mi doktorunuz kim diye ben ögrendim ama kesin hafta sonları kapalıdır bir telefon var arayıp sorucam hafta sonu nöbetçi filan olursa hemn koşucam doktora

msn ımı acamıyorum kı işdeyken Gülcüm . :)) ama ne oldugunu soyledıgın ıcın merakım gectı.sabah cok ii tarif etmiştin.ben zaten gözumde canlandırdım senın testı :))

Kızlar birsey sorcam.. Cok afedersiniz. Benim adetim biteli 4 5 gun oldu. Akıntım kahverengi gelio neden olabilir? Dr a da yeni gorundum bisi demedi.

kızlar testimi ekledim albüme bakabilirsiniz yorum yapın bakalım abrar ebeye sormuş ona gönderdiydim ebe büyük ihtimalle pozitif. demiş 2 gün sonra tekrarlasın demiş

yezi bencede bıkac gun devam edebılır normaldır.ama dahada uzun sürerse bı gorunursun Gulun dediği gibi..
Gulum valla senın test bı degısık.sen yarın sabah bıda tekrarla bence ..hayırlı haberlerını alalım ınsallah

Kızlar ben geldim uzun zamandır yazdıklarınızı okuyordum gül kızlar haklı testinede baktım bence yeniden yapmalısın toocix boşver eşini yaaa erkekler hep böyleler Sumru yok kızlar haberi olan varmı?

cnmm yarın nasipse yapıcam ama ebeler var gibi demişler bide dün özeldeki hemşirelerde var gibi demişlerdi az sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…