günaydın güzel hamişlerimiz.. diğer akedeşlerimiz nasılsınız
bende hala kırmızı yok ve midem çok kötüüü kahvaltı zorla yememe rağmen ağzımın içi çok kötü midem kötü.
akşam geç kaldım eczaneye ama çıkarken komşu kadını gördüm eczaneye gidiyomuş para verdim alıcak birazdan getirir.
sabah işe gelirken devamlı yolda karşılaştığım bir abla var durdurdum ona gösterdim çişli testi. elleye elleye çiş miş kalmadı tertemiz oldu.
kadında evet 2 çizgi görünüyo ama biri açık renk didi. onaylattım yane..
bakalım komşu gelsin bida yapcam ne çıkcak bi negatif çıkarsa bulamassınız beni sölim
Ebrarım hoş geldin nasılsın?
hoşbuldum datlum iyiyim çok şükür
sen nasılsın
canım ilişki sırasında canın acırsa bilki yumoşların çatlıyordur
tecrübelerime dayanarak söylüyorum :)))
evt heyecanlandım bende camaken burası geldiğini görüyom gelir herhalde birazdan.amiin ebrarım ınsallah dua edın lutfen.inşallah tez zamnda gecer.
Gülcüm ya negatif düşünme du bakalım.hayırlısı heyecanlı bekleyiş başladı desene.kapı calınca haber ver ha :))
Yaaa gülüm saçmalama negatif çıkarsa doktora gideceksin bakalım gecikmenin sebebi ne pozitif çıkarsa da hepimizi tek tek öpeceksin:)
cnm benimmmm hoşbuldum inşallah dediğin gibi gelmez..gülümmmmmm hoşgeldin bidenem
napıyon canım bak gelmeyecek o kırmızılar boşuna bekleme :))))
Hadi beee pazar günü de acımıştı kız bakalım bu akşamda acıyacakmı? :) Ayyy ne kadar arsızım herşeyi konuşur oldum:) Birde bende neden 1 yumoş oluyo sence normalmi?
cnm benimmmm hoşbuldum inşallah dediğin gibi gelmez..
sonuda güsel olur
bendede 1 tane oluyo yumoş sorun deil cnm sağlıklı olsun 1 tane olsun diyor doktorum yaşın etkisi var bunda hormonların etkisi var. tutucak olsa 1 taneylede tutuyo cnm
haydi ama haydi ama haydiii... :)
bugun işlerim cok yogun senden haber beklıyorum alayım oyle gıdıcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?