Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Didoş nasılsın kız?Sabah yoktun.

Boşver canım ben hep üzgün dertli acıların çocuğuyum:) şimdi kalsik müzik dinliyorum örgü örüyorum.

ayyyy ne kadan özendim var ya...işde hep onun hayalini kurarım kış günlerinde sıcak ev,kahve,örgü ve müzik...

ayyyy ne kadan özendim var ya...işde hep onun hayalini kurarım kış günlerinde sıcak ev,kahve,örgü ve müzik...

Çalışıyorsun anlaşılan bende çalışanlara özeniyorum hergün evde olmak çok sıkıcı Evlendiğim ilk aylar zevkliydi yeni ev evde eşya yok yeni yeni eşya alıyoruz onun sevinci sonra ben evime örgü örüyordum falan zevkle ama şimdi sevdiğim örgüyü bile zoraki yapıyorum.

oğluşa aldıklarımı 2011 nisan bebişlerinin ciclerinde paylaştım tatlım baksana bi

Ay bakıyım hemen makinem yok ki ben paylaşamıyorum sizlere göstermeyi çok istiyorum.

Nasıl paylasıyorsunuz. Nerden gorecegiz hic bilmiyorum..

Canım ana sayfada aylara göre paylaşım var orda 2011 nisan anneleri aldıklarının resmini kouyuyor.

Didem çok güzeller güle güle giysin,örgüleri kim yaptı?

Hım güzel olmuş canım battaniye yumuşak olur sıcak tutar eline sağlık.

çok güzeller...biz onların satışını yapıyoruz çok güzelleri var bi görseniz keşke yakın olsaydık bebişlere hediye vermek isterdim...

evet canım haklısın evde olunca çalışmak istiyoruz çalışıncada evde olmak istiyoruz...

çok güzeller...biz onların satışını yapıyoruz çok güzelleri var bi görseniz keşke yakın olsaydık bebişlere hediye vermek isterdim...

Ne satıyorsunuz canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…