Boşver canım ben hep üzgün dertli acıların çocuğuyum:) şimdi kalsik müzik dinliyorum örgü örüyorum.
Boşver canım ben hep üzgün dertli acıların çocuğuyum:) şimdi kalsik müzik dinliyorum örgü örüyorum.
Oh Oh masallah ne oruyorsun*
Didoş nasılsın kız?Sabah yoktun.
Oğluma yelek başladım minicik ilk doğduğunda giysin diye annem büyük yapar çünkü
ayyyy ne kadan özendim var ya...işde hep onun hayalini kurarım kış günlerinde sıcak ev,kahve,örgü ve müzik...
oğluşa aldıklarımı 2011 nisan bebişlerinin ciclerinde paylaştım tatlım baksana bi
Ay bakıyım hemen makinem yok ki ben paylaşamıyorum sizlere göstermeyi çok istiyorum.
Nasıl paylasıyorsunuz. Nerden gorecegiz hic bilmiyorum..
Nasıl paylasıyorsunuz. Nerden gorecegiz hic bilmiyorum..
Canım ana sayfada aylara göre paylaşım var orda 2011 nisan anneleri aldıklarının resmini kouyuyor.
Didem çok güzeller güle güle giysin,örgüleri kim yaptı?
Hım güzel olmuş canım battaniye yumuşak olur sıcak tutar eline sağlık.
siyah beyaz süeterle atkıyı arkadaşım ördü battaniye benim eserimmm
Çalışıyorsun anlaşılan bende çalışanlara özeniyorum hergün evde olmak çok sıkıcıEvlendiğim ilk aylar zevkliydi yeni ev evde eşya yok yeni yeni eşya alıyoruz onun sevinci sonra ben evime örgü örüyordum falan zevkle ama şimdi sevdiğim örgüyü bile zoraki yapıyorum.
çok güzeller...biz onların satışını yapıyoruz çok güzelleri var bi görseniz keşke yakın olsaydık bebişlere hediye vermek isterdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?