Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Didem cok guzeller.. Allah saglık ve sıhatle giydirmeyi nasip etsin insallah. Siyah beyaz olması ayrıca hosuma gitti. :)

bataniyeyi kim ördü. Super.. ben bu ipten kendime atki yapmıstım :)

Melisa yapmış canım negatif çıkmış.

Kızlar ben çıkıyorum bilgisayar başında çok oturmuyum hoşçakalın.

Didem cok guzeller.. Allah saglık ve sıhatle giydirmeyi nasip etsin insallah. Siyah beyaz olması ayrıca hosuma gitti. :)

bataniyeyi kim ördü. Super.. ben bu ipten kendime atki yapmıstım :)

ben ördüm tatlım geçen yıl çok modaydı bende atkı örmüştüm kendime sonra aklımıza geldi arkadaşla 1 er tanede battaniye yaptık pusette çok şık duruyo bu battaniyeler

e tabiki yani hem erkek olacak hem beşiktaşlı olacak
aaaaa ben 1 yaşına gelsin maçada götürücem onu

Ay fanatik hiç sevmem futbolu küçücük bebe götürülür mü kız kalabalığa benim aklım çıkar

ben ördüm tatlım geçen yıl çok modaydı bende atkı örmüştüm kendime sonra aklımıza geldi arkadaşla 1 er tanede battaniye yaptık pusette çok şık duruyo bu battaniyeler

Cok begendim valla... gule gule kullanın insallah.. Kac ip gitti bebisim olursa bende yaparım teyzesi. Duz orgumu tıglamı?

Ay fanatik hiç sevmem futbolu küçücük bebe götürülür mü kız kalabalığa benim aklım çıkar

ben maçlara gidipte orda görünce aklım çıkıyo valla bu kadar fanatik anneye bebişde öyle olacak babamız gs li ama o bile benim yanımda sönük kalıyo bjk forması giyip benimle maçlara geliyo

Cok begendim valla... gule gule kullanın insallah.. Kac ip gitti bebisim olursa bende yaparım teyzesi. Duz orgumu tıglamı?

tşk ederim canım benim
örgü şişiyle yapılıyo tatlım o arada ip olan yerlere 5 tane düz örgü atıyosun pomponu serbest bırakıyosun tekrar ipli yere geçiyosun 5 düz örgü yapıyosun 7 yumak gitmişti galiba

Eline saglık cok gusel yapmısın.. Tsk ederim tarifi icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…