evet canım haklısın evde olunca çalışmak istiyoruz çalışıncada evde olmak istiyoruz...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-bebislerimizin-cicileri.html
burda nisan bebklerinin kıyafetleri tatlım
Ne satıyorsunuz canım?
bebek kıyafetleri satıyoruz canım...
slm kızzlar çooooooooooook yorgunum çooook,naptı gül ablayaaa yapmadımı daha test?
Beşiktaş diyorsun yani:)
Didem cok guzeller.. Allah saglık ve sıhatle giydirmeyi nasip etsin insallah. Siyah beyaz olması ayrıca hosuma gitti. :)
bataniyeyi kim ördü. Super.. ben bu ipten kendime atki yapmıstım :)
e tabiki yani hem erkek olacak hem beşiktaşlı olacak
aaaaa ben 1 yaşına gelsin maçada götürücem onu
e tabiki yani hem erkek olacak hem beşiktaşlı olacak
aaaaa ben 1 yaşına gelsin maçada götürücem onu
slm kızzlar çooooooooooook yorgunum çooook,naptı gül ablayaaa yapmadımı daha test?
ben ördüm tatlım geçen yıl çok modaydı bende atkı örmüştüm kendime sonra aklımıza geldi arkadaşla 1 er tanede battaniye yaptık pusette çok şık duruyo bu battaniyeler
Ay fanatik hiç sevmem futboluküçücük bebe götürülür mü kız kalabalığa benim aklım çıkar
Cok begendim valla... gule gule kullanın insallah.. Kac ip gitti bebisim olursa bende yaparım teyzesi. Duz orgumu tıglamı?
SUPERRRRRRRRRRRRRRRR... Dogustan fanatik olacak bizim yigen :)
tşk ederim canım benim
örgü şişiyle yapılıyo tatlım o arada ip olan yerlere 5 tane düz örgü atıyosun pomponu serbest bırakıyosun tekrar ipli yere geçiyosun 5 düz örgü yapıyosun 7 yumak gitmişti galiba
Eline saglık cok gusel yapmısın.. Tsk ederim tarifi icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?