Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kesinlikle katiliyorum.. Sabırla bu imtihandan gececegiz hep birlikte...

Kesinlikle katiliyorum.. Sabırla bu imtihandan gececegiz hep birlikte...

evet canım bu dünya hepimiz için bi imtihan...bende çok üzüldüm ağladım geçen gün ama sonrada pişman oldum demekki hayırlısı böyleymiş dedim zamanı değilmiş...elbet bir gün hepimizin zamnı gelir demi ama ...:13:

Tabi ki sende bizim gibi bebegini sabırla bekleyenlerdensin yane :) Ne zamandan beri istiyorsunuz?

melisa dün bana böyle demişti destek oldular bana bende şimdi aynı durumdayım dün ayakta duramadım sabaha kadar yattım grip oldum ilaç kullanmadan ayakta duramıyorum hamile olsaymışım bu ay ne olurdu bilmiyorum Rabbim herşeyin hayırlısını veriyo ...

Tabi ki sende bizim gibi bebegini sabırla bekleyenlerdensin yane :) Ne zamandan beri istiyorsunuz?

en yeniniz aranızda benim sanırım 3,5 aylık evliyim ben bir aydan beri istiyoruz çok seviyorum çocukları ben...

O kadar muazzam o kadar guzel bir guc ki melisanin dedigi gibi tasıyamacagiz yuku o vakit vermiyor.. herseyin en iyisini o bilir...

kızlar bana bişi deyin dün regl olmam gerekirdi olmadım
bugün olurum dedim ama bugünde bişi yok
iki akşam önce gece test yapmıştım çıkmamıştı
şimdi kararsız kaldım test yapsammı diye
yoksa boşunamı ümitleniyorum...

Amanin cok yenisin. Ben 2.5 yıllık evliyim bir kac aydır istiyoruz. Bu durumda yasında kucuktur senin

1984 doğumluyum ben çokda küçük değilim anlıycaın sen kaç yaşındasın. Çok yenisin diyonda aramızda 3 ay var:)

Kıııız yanlış cevap bana yazdın sandım dı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…