gül ne olur üzülme isyanda etme herşeyin hayırlısı olsun herşeyin bi zamanı vardır Rabbim her şeyin en iyisini bilir belkide bu bi imtihan bunu güzel bi şekilde atlatmamız lazım öyle değilmi ama sabrederek.isyan ederek değil...lütfen canım
Kesinlikle katiliyorum.. Sabırla bu imtihandan gececegiz hep birlikte...
evet canım bu dünya hepimiz için bi imtihan...bende çok üzüldüm ağladım geçen gün ama sonrada pişman oldumdemekki hayırlısı böyleymiş dedim zamanı değilmiş...elbet bir gün hepimizin zamnı gelir demi ama ...:13:
üzülme cnm yanlız deilsin bende sendenim aynı gün adet olmuşuz.bende dün oldum.
hayırlısı cnm kızım hasta bende gripim rabbime şükrediyorum bide ben öyle olmuş olsaydım herlde zor iyileşirdik,rabbim kimseye taşıyamiyacağı yük vermez,vardır bunda bir hayır deyip şükret cnm.zamanı gelmemiş daha.
Tabi ki sende bizim gibi bebegini sabırla bekleyenlerdensin yane :) Ne zamandan beri istiyorsunuz?
melisa dün bana böyle demişti destek oldular bana bende şimdi aynı durumdayım dün ayakta duramadım sabaha kadar yattım grip oldum ilaç kullanmadan ayakta duramıyorum hamile olsaymışım bu ay ne olurdu bilmiyorum Rabbim herşeyin hayırlısını veriyo ...
en yeniniz aranızda benim sanırım 3,5 aylık evliyim ben bir aydan beri istiyoruz çok seviyorum çocukları ben...
Amanin cok yenisin. Ben 2.5 yıllık evliyim bir kac aydır istiyoruz. Bu durumda yasında kucuktur senin
2,2 yıllık evliyim:) 1 yıldırda bebek için cebelleşiyorum:) Sen?
Evet canım bende onlardanımHiç gebelik elde edemedim ama azimliyim:)
23'e yeni girdim...ablamı demeliyim acaba size
Amanin cok yenisin. Ben 2.5 yıllık evliyim bir kac aydır istiyoruz. Bu durumda yasında kucuktur senin
kız allah iyiligini versin hiç kaybetme bu azmini inşallah çok alemsin kız seni yüzyüze görmeyi çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?