ah ahhh kızlar sabahtan beri yaptığım işleri bi saysam yorulurum heralde,bide biliyosunuz hem alttan hemde üstten hastayım,vallahi allah yardım ettide bitirebildim.
esracım sen naptın adet olmadın inş.
feyzayıda merak ediyorum.
ahhhh ah bende evimin işini yapabilsem 1 makina çamaşır yıkadım ütülenecek sonraaa 1 makina daha atmam lazım o serilecekkk sonra bulaşık var mutfağımda onlar makinaya girecek
hafta sonu ev bile süpürmedi off ya çok pasaklı oldum annemi istiyorum
bende avrupa tatlım avcılarda oturuyorum işimde topkapıda
didemcim sen neden geç geldin bakem bugün heh hesap ver bakiym,öhö öhö bak öksürüyom işte.
Dikkat et bu halde cok yorma kendini. Ne is yaptın?[/QUOTEahh yelizcim ah ev işi yaptım camlardı tüllerdi,çamaşırlardı,bide mutfakta ve oturduğum yerde deiştirmeler filan yaptım onlar çok yordu beni sildim süpürdüm toz aldım.e ekstradanda çocuklar var yemek yaptım.şimide onları doyurcam.
Uzakmısız.. Kagıthanede oturuyorum. İsim Mecidiykoyde
off of kız şimdikten olma pasaklı filan bebek olunca napcan.nasıl alışırsan öyle gidersin evladım yapma böyle.pratik ol.
oy oy oy çoook uzakmışız bea
off of kız şimdikten olma pasaklı filan bebek olunca napcan.nasıl alışırsan öyle gidersin evladım yapma böyle.pratik ol.
heee bidebulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım boşalttım oda ayrı bi dert zaten.offfffffffffff çok yoruldum çokkk yorgunluk kahvesi yollayın bakem bana.
Metrobusle 30 dk
Yakınmısn metrobuse?
ay ya sorma tatlım sen gazla bakım beni bugün eve gidiym azcık iş yapıym
yoksa yine örgüyü alır geçerim tv karşısına
Sutlu sade?
bende gicik oluyorum bulasık makinesindeki yıkananları kaldırmaya...
:) ne de olsa Tecrubeli hanim..Kızlar bugun oyle bir gecer zamanki var.. Heyecanla bekliyorum :)
Bende yemek faslından sonra lif ruyorum. Simdiki tutkum o...
ben bi makina daha almayı planlıyorum biri boşalır biri dolar iyi olur aslında
Dikkat et bu halde cok yorma kendini. Ne is yaptın?[/QUOTEahh yelizcim ah ev işi yaptım camlardı tüllerdi,çamaşırlardı,bide mutfakta ve oturduğum yerde deiştirmeler filan yaptım onlar çok yordu beni sildim süpürdüm toz aldım.e ekstradanda çocuklar var yemek yaptım.şimide onları doyurcam.
Amanım bayagı iş yapmıssn kız..Birde 2 cocukla Masallah.
bayram temizligini bitirdin... Ben tatilde mutfak dolaplarını ve fayanslarını sildim.. Bu haftasonuda tul perde yikicam kismetse..
:) ne de olsa Tecrubeli hanim..Kızlar bugun oyle bir gecer zamanki var.. Heyecanla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?