Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Dikkat et bu halde cok yorma kendini. Ne is yaptın?

off of kız şimdikten olma pasaklı filan bebek olunca napcan.nasıl alışırsan öyle gidersin evladım yapma böyle.pratik ol.

heee bidebulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım boşalttım oda ayrı bi dert zaten.offfffffffffff çok yoruldum çokkk yorgunluk kahvesi yollayın bakem bana.

off of kız şimdikten olma pasaklı filan bebek olunca napcan.nasıl alışırsan öyle gidersin evladım yapma böyle.pratik ol.

ay ya sorma tatlım sen gazla bakım beni bugün eve gidiym azcık iş yapıym
yoksa yine örgüyü alır geçerim tv karşısına

:) ne de olsa Tecrubeli hanim..Kızlar bugun oyle bir gecer zamanki var.. Heyecanla bekliyorum :)

ayyyy evet ben nasıl iş yapıcam onun özeti oynarken sipürge yapsam dizi başlayıncada ütü masasını salona açsam ütü yapsam reklam aralarındada mutfağı toparlasam nasıl ama

biz bayramda evin şeklini şemalini değiştiricez bebeğe uyarlama yapıcaz salondan oturma odasına taşınıcaz yatak odasında beşik için yer açıcaz offff offffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…