Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaaa bende çok severim her fırsatta izlerim ama ayrıldı jon la kate üzüldüm ama çok güsel bir anne çok iyi yetiştiriyo çocukjları. hep hobiler ediniyolar aktiviteler yapıyo lar örnek alıyorum ben onları

Ben bugün de 4 ip alım en iyisi bittikce alırım ki ben bu hevesle 4 ipide bugün bittiririm eşim de bana maç izlerken rahat olmak için sen örgünü ör ama ipi bitirme ediyor adam da bıktı artık ip almaktan

gül önceki sayfada kaldı mesajım sanırım görmedin canım rahim filmini ne zaman çektirdin diye sormuştum?

hmm görmedimm cnmm ağustos da galiba çekşldim ben haziranda rahimden ameliyat oldum ağust.dada film çekildim. 2 ay denedik olmadı daha bebiş. eylülde klomenle denedik ekimde ilaçsız buayda bitki kürleriyle denicem. olmadı dr. a gidicem tekrar

gülümm çok iyiyim canımmm sen nasılsın kırmızılar yok mu halaa

bende grip oldum cnmmm sabahda saolsun geldi kırmızılar artıkımmmm alttan üstten gidiyooooo. sen neler yapıyon cnmmm
kremre hemşerim hoş geldin inşallah hamişsindir kızz nezamandır alamıyoz hamiş haberi.

ceylin hosgeldın canım nasılsınn.ne zamandır karsılasamadık hiiç.nasıl gelısmeler ne var ne yook...

keremree hosgeldın haydi hayırlısı kızın yola düşmüştür inşallah :))

gülüm ne olsun bende çalışıyorum normalde bu gün dersim yoktu ama özel ders aldım 2 sınıflara derse gideceğim öğleden sonra öyle zaman geçiyor
ebrarımmm iyi olmanıza sevindimm canımmmmm

hoşbulduk kepeklim iyiyim canım sen ve yiğenim nasılsınız bakalım ben fazla nete giremiyorum koçiş evde olunca borsa takip ediyor bana sıra gelmiyor gelincede sizler olmuyorsunuzz

Kızlar size birşey sorucam yaa benim bu kaşık ağrım hiç geçmiyoru sizde de oluyor mu bu ağrılar yoksa kist filan mi oluştu yada klomenden mi cvp verirseninız çok sevinirim yumurtlama olduğu zaman her iki kaşığımda ağrıyordu bir haftadır sadece sağ kaşığım ağrıyor

saol ceylinim canım benim kız ne işi var senin adamın borsayla falan
aman bıraksında sen gel yanımıza yaa

walla esracım bilemedim neden olduğunu
bende klomen kullanırken yumurtlama ve çatlama döneminde sağrı olurdu ama sonra geçerdi

saolun kızlar hoşbulduk güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim inş kırmızılar gelmez kepeklim ağzın bal yesin inş kızım geliyordur inş benim pek ümidim yok ama hayırlısı inş genede heyecanlanıyorum ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…