Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ebrucaan hosgeldiin nasılsıın..hayırdır bugun yemek derdı nıye yok dunden mı yaptın yoksa..

didoş ebrar bende gideceğim yarın doktora ..aslında kontrolum bayramdan sonraydı ..ama hem dayanamadım yola cıkabılırmıyım dıye ızın almayı bahane edıp bebişi gorucem.belkım cınsıyetıde bellı olabılır ..

reyyan kuzum sende hosgeldın ..neler yaptın sabah sabah gec kaldın..

ayyyy ne bilim özlüyorum ama yaaaaaaaaaaa

dün kociş doktordan sonra yemeğe götürdü doktor bebiş biraz obur dedi ..benimkde gaza geldi..dünden yemek var ..sen nasılsın canımm

ay kepeklim sende gör artık ya cinsiyetini maşallah sende sabırlısın ya
bak didem ne güzel hemencecik öğrendi ay inş. bende öğrenirim kızlarr

ebru didem ebrar kepekli çok teşekkürler canlar.hoşbuldum.ya sormayın dün banyo yapmıştım üşüttüm galiba sabah kalkamadım bi türlü.boğazımda da da bir düğüm var ki çok kötü.sani elma yemişimde boğazımda kalmış..hasta gibiyim yani.eşim hazırladı kahvaltıyı da.bebişlerinize gördüğünüzde benden selam söyleyin :)

ebrucum walla fasulyeye benziyordu
kız cidden öylemi oluyor fasulyeye benzeyince erkekmi oluyor

kocakarı teorisidir ve yanılma hiç görmedim canım ..kaynanam bana ilk resmini görünce dedi bu kesin kız dedi ..yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diolar..bakalım senin ki tutacak mı??

canlarım ben çok acıktım bayılmadan gidip yemek yesem iyi olacak
hepinize afiyet olsun canlarrr gelince görüşürüzzzzzz

ayyy tatlım ya inşallah gösterir

canım çok geçmiş olsun .ıhlamur iç limonlu ..kıyamam zor olur hamile hamile

geçmiş olsun canım yaaaa kıyamam dikkat et kendine sıcak bişiler yap iç

ay ebrar ben didoşa yetişemem onun herşeyi masallah ne kadar erkense benimki bi o kadar geç.
hatun hamılelıgını on gun once ogrendı.benım adetim 15 gun gectı anca emın olabıldı doktor.hatun 10.haftada cınsıyet ogrendı ben 16 yı devırdım daha tık yok..bu gidişle doğumda da gec kalacam ondan korkuyorum

canlarım Rabbim hepimizin evlatlarını bedenen, ruhen ,zeka olarak tertemiz ve eksiksiz versin ..inançlı ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...bugün cuma dualar kabul olur Rabbim tertemiz nesiller versin.

ben çıkıyorum canlarım okulda 40 çocuk beni bekler..hepinizi öpüyorummm

canım çok geçmiş olsun .ıhlamur iç limonlu ..kıyamam zor olur hamile hamile

geçmiş olsun canım yaaaa kıyamam dikkat et kendine sıcak bişiler yap iç
evet baya zor oluyor,sağolun canlarım.boğazım için sıcak has bal serbeti içtim.birazdan yine bişeyler yapayım olmazsa.
erkek bebekler erken şekilleniyomuş bu yüzden fasulye gibiymiş. seninki nasıl yuvarlak mı fasulye gibi mi?
aahhh cnaım halimi biliyorsun.gidemedim bir daha.bu ay çok fena sıkıştık maddi yönden.bayram önü gidelim diyordum.bayram sonrası gidelim diyor eşimde.öyle işte...
oysa nasıl özledim ve merak ediyorum.
en son gördüğüm kalp atışlarıydı.ve bişeye de benzemiyordu.gittiğimizde şok oluruz artık.çünkü baya bi büyümüş olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…