ayyyyy ne güzellll benimkininde pipisini çeker verir elimize herhalde
ewet ebrucum biliyorum kızın olacak ya kızlar benimkinin cinsiyeti de belli olur mu sizce
bugün veya yarın gitcem ya bende
didem bende eşime diyom bazen eve bi ultrason mu alsak falan diye
ama çok iyi deilmş biliyonmu çocukların hiperakştif olmasına neden oluyormuş
Ebrucaan hosgeldiin nasılsıın..hayırdır bugun yemek derdı nıye yok dunden mı yaptın yoksa..
didoş ebrar bende gideceğim yarın doktora ..aslında kontrolum bayramdan sonraydı ..ama hem dayanamadım yola cıkabılırmıyım dıye ızın almayı bahane edıp bebişi gorucem.belkım cınsıyetıde bellı olabılır ..
reyyan kuzum sende hosgeldın ..neler yaptın sabah sabah gec kaldın..
verir verir sever durursun artık..benim eşim babası pipisini yesin diye sevdi sevdi pipi yok oldu
ebrucum walla fasulyeye benziyordu
kız cidden öylemi oluyor fasulyeye benzeyince erkekmi oluyor
Ebrucaan hosgeldiin nasılsıın..hayırdır bugun yemek derdı nıye yok dunden mı yaptın yoksa..
didoş ebrar bende gideceğim yarın doktora ..aslında kontrolum bayramdan sonraydı ..ama hem dayanamadım yola cıkabılırmıyım dıye ızın almayı bahane edıp bebişi gorucem.belkım cınsıyetıde bellı olabılır ..
reyyan kuzum sende hosgeldın ..neler yaptın sabah sabah gec kaldın..
ebru didem ebrar kepekli çok teşekkürler canlar.hoşbuldum.ya sormayın dün banyo yapmıştım üşüttüm galiba sabah kalkamadım bi türlü.boğazımda da da bir düğüm var ki çok kötü.sani elma yemişimde boğazımda kalmış..hasta gibiyim yani.eşim hazırladı kahvaltıyı da.bebişlerinize gördüğünüzde benden selam söyleyin :)
ebru didem ebrar kepekli çok teşekkürler canlar.hoşbuldum.ya sormayın dün banyo yapmıştım üşüttüm galiba sabah kalkamadım bi türlü.boğazımda da da bir düğüm var ki çok kötü.sani elma yemişimde boğazımda kalmış..hasta gibiyim yani.eşim hazırladı kahvaltıyı da.bebişlerinize gördüğünüzde benden selam söyleyin :)
fasulyeye benzeyenin kız olduğunu biliyorum bende
canım çok geçmiş olsun .ıhlamur iç limonlu ..kıyamam zor olur hamile hamile
evet baya zor oluyor,sağolun canlarım.boğazım için sıcak has bal serbeti içtim.birazdan yine bişeyler yapayım olmazsa.geçmiş olsun canım yaaaa kıyamam dikkat et kendine sıcak bişiler yap iç
aahhh cnaım halimi biliyorsun.gidemedim bir daha.bu ay çok fena sıkıştık maddi yönden.bayram önü gidelim diyordum.bayram sonrası gidelim diyor eşimde.öyle işte...erkek bebekler erken şekilleniyomuş bu yüzden fasulye gibiymiş. seninki nasıl yuvarlak mı fasulye gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?