Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Evet canım cok seviyorum o kanalı. Adı yazarken gelmedi aklıma jon ve kate'di :) Pastacilar kralını da izliyorum. Giyim kusam ile ilgli bir progrma var onu da izlemeye calisiyorum.. Ama kate in cocuklarına bayılıorum cok tatlılar...

Esra süpersin canım maşaallah ya önceden bende çok örüyordum örgü isteğim gitmişti yeniden geldi kız yelek başlamıştım bugün arkasıda biter inşaallah terapi gibi geliyor değil mi esracım canım benim inşaallah tez vakitte yavrunun üstüne örtersin battaniyesini yürekten diliyorum.

Kızlar ben kalkıyım bir güzel temizlik yapıyım cam silicem falln yeter bu tembellik hamilelikte hareket etmek daha iyiymiş ağır kaldırmadığım sürece sorun yok.

Pc açık kalıyor arada bakarım size.

allahımmmmmm güle üçüz ver yararbbimmmmmmmmmmm

Didem senin battaneden de başladim bir ip aldım ve bir saatte bitti bugün yine ip alicam sen yaparken kaç ip gitti hııı bu arada çok güzel oldu

7 yumak gitti kuşum ben diğer battaniyemi bitiriym kenarlarına kurdele geçicem süslüycem oğluşumun battaniyesini

su battanıyenın bitmiş halını cok merak ettim ya yok mu nette fotografı .. gecen didemin koydugu mınıcık bı fotoydu.tamamını gosteren yok mu yaw belkım bende oreriimm dermişiiiiim ama siz inanmayın ben zincir bilem zor cekerim. anneme göstericem modelii

Sağoların eflalcim çok sağol
Evet ya bana çoook iyi geliyor sal yapıyordum ya onunda ipi yetmemişti ip aldım dün ve onuda bitirdim süper oldu oda çok üzüldüm bir gün için bile çok umutlanmiştim ama olmadı örgü yapınca kafam dağıldı şimdide diyorum geç olması daha iyi yazın rahat rahat doğal gazimi dösetip evimin tamirini yaparım diye kendimi teselli ediyorum ışte canım

güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülll
ordamısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnn

Birde didem bende dergi vardı onda da bu işten battane yapmışlar orda 4.5 ip gidiyor yazıyor birde 21 ilmek yani 20 tane arada ponpon var yeter sanırım 80 90cm filan oluyor

birde didem bende dergi vardı onda da bu işten battane yapmışlar orda 4.5 ip gidiyor yazıyor birde 21 ilmek yani 20 tane arada ponpon var yeter sanırım 80 90cm filan oluyor

sen yaptıkça al yünü tatlım o yünler çok farklı hepsinin ponponu irili ufaklı 80*90 filan benimkide herhalde ölçmedim hiç

gül önceki sayfada kaldı mesajım sanırım görmedin canım rahim filmini ne zaman çektirdin diye sormuştum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…