Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

dur sanada ben dua edim 8 in olsun die saolsun akedeşlerim bol dua ediyo sonunda tutcak duaları. korkuyom

ağrısız doğum için doktorun verdiği doğum tarihinden 3 gün önce uygulanacak bir formül öğrenmiş ve uygulamıştım. ben denedim gayet olumlu sonuç aldım.umarım sizlerede yarar. ama şunu unutmayın aşağıda vereceğim formülü doğuma 3 gün kala hergün 1 yemek kaşığı (doğum yapılan günde dahil) yenir.ASLA daha önce başlamayın erken doğuma sebebiyet verir. Bir kap da bir miktar KETEN TOHUMU, SİNAMEKİ ve ADAÇAYI iyice öğütülür ve doğuma 3 gün kala hergün aç karnına bir yemek kaşığı balla macun yapılarak yenir.

Kendinden bahsetsene biraz..

kızlar işyerinde çok yoğunum yanıma gelenler oluyor arada kapatıyorum siteyi o yüzden yazdıklarınızıda kaçırıyorum tekrar girip okumaya çalışıyorum olurda bana bişi sorduysanız cevaplamamışsam kusura bakmayın birde size yetişmekte mümkün değil yaa
bu arada 4 yılı geçti evliliğimiz 8-9 aydır bebek istiyoruz tüm tahlilerimiz temiz çıktı geçen ayda rahim filmi çektirdim bu ayda klomene başladım çünkü dr.um yumurtalılarımda biraz zayıflık tespit etmişti o yüzden verdi umarım rahim filmi ve klomen işe yarar bu ay gelir meleğim :97:

çatladım yine gülmekten allahım ya yakında işyerindekiler bana huni alacak mu manyak kendi kendine niye gülüyo diye

Slm kızlar naber nasılsınız görüşmeyeli

esroşum hoşgeldinnnnn
dün msn yazdın bana ama patronum oturuyodu bilgisayarda cvp veremeden kapattım arkamdan bağırıyodu didoşşş gel esra diye biri sana bişey yazıyo diye patronlarımda benim gibi

Ay kızlar yazık güle yediz olur mu hiç en fazla üçüz diyin bari kız şakası olmaz hamilenin duası tutar dua kapınızın açık olduğu zamana gelirde yazık yani yediz ne demek amannnnnnnn

Esra hoşgeldin örgüdaşım nasılsın?

dur sanada ben dua edim 8 in olsun die saolsun akedeşlerim bol dua ediyo sonunda tutcak duaları. korkuyom

İnsallah canım :) Sakası bir yana 6-8 dogurdugumu dusunemiyorum ya.. Onlar 3 katlı bir villada yasıyor. Biz 8 dogurursak 2+1 eve nasıl sigariz.. Heryere yatak acariz :) Gerci o zamanda sponsor arayısına geceriz. Bizde bir TV programı yaparız :)

Cumlemize tez zamanda saglık ve sihatlı evlatlar nasip etsin..

inşallah cnmm bende rahim filmi çekildim 1 ay klomen kullandım sonuç buayda yok inşallah sen fazla beklemessin.

esoş hoşgeldin bacım nassııın..

Güüül amin amin amin amin amin....

hangisine amin kız 8 mi olsu benimm karıştı ortalık herkes birilerine amin diyoo

eflalcim en son 8 e çıkmıştı walal bide bugün cuma mübarek gün bide kabul olurmuş allahım hakkaten güle huni lazım o zaman

Ay kızlar yazık güle yediz olur mu hiç en fazla üçüz diyin bari kız şakası olmaz hamilenin duası tutar dua kapınızın açık olduğu zamana gelirde yazık yani yediz ne demek amannnnnnnn
dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim alt takımı dağıttırcaklar bunlar kararlı. adam boşuycak sonra kalcam 8 lerle ortada sap gibi.

sendemi izliyon jon la kate i 8 leri var. hep izlerim. sponsorum didemle ebrar cnmm onlar karşılıycaklar masrafları

Hoşbuldum kızlar gayet iyiyim pek fazla girmiyorum nete çünki yine kendimi örgüye verdim ve tüm üzüntüm geçti
Evet didem bende görmemişsındir diye düşündüm önemli değil canım

inşallah cnmm bende rahim filmi çekildim 1 ay klomen kullandım sonuç buayda yok inşallah sen fazla beklemessin.

hangisine amin kız 8 mi olsu benimm karıştı ortalık herkes birilerine amin diyoo

gül sen ne kadardır bekliyorsun rahim filmini ne zaman çektirdin ilk 3 ayda gebelik ihtimali çok yüksek dedi bana doktorum ayrıca 2.3.ayında kalan arkadaşlar var bu sitedede okudum bir çok kez..

eflalcim en son 8 e çıkmıştı walal bide bugün cuma mübarek gün bide kabul olurmuş allahım hakkaten güle huni lazım o zaman

anahhhhhhhhhh bugün cumaaaa herkes töbe çeksin bakimm biz hata ettik 3 dicektik 8 çıktı ağzımızdan diyinnn çabuk çabukkk enson 8 e çıkmışmış. şuna bak daha çıkıcak galiba
tombiş didem futbol takımı kurdurmaya niyetli bana:83:

Insallah belki bu site ugurlu gelir....

Didem senin battaneden de başladim bir ip aldım ve bir saatte bitti bugün yine ip alicam sen yaparken kaç ip gitti hııı bu arada çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…