Kızlar travil living diye bir kanal var dsmartta. Orda altız doguran bir bayan var. Onceden de kız ikizleri varmıs. Program yapıyorlar.. Gunluk hayatlarını. Cok seviyorum. İlgii ile seyrediyorum. İnsallah benimde 7-8 degilde 2-3 lerim olur :)
Kendinden bahsetsene biraz..
kireç erimesi başlamadı daha şükürrrr manken gibi vücudum kocam öle diyo.
kızzzz delüüüüüüüüüüü 8 e çıkardı şimdide. allahım sen affet bu didemii hamişliğin etkisiyle bilmeden konuşuyo makbul olan 3 tane onu ver bana amin diyinnnnnnn
cnmm haklısın 1 tanesini takarım 6 tanesine delik kalmıyoo kulakda.
mahallecek dinleriz artıkımm
bana duamı bedduamı ediyolar bilmom artıkımm 7 tane bebişim olsun diolar bende delirip huni giycemya onuda hediye göndercekler saolsun kırmızı elbiseli tombiş hamileler :90:
alemsinnnn hadi sumruyu çağır yine kos kos kavga var deanamm alınganmıyım ben iftira
Slm kızlar naber nasılsınız görüşmeyeli
Slm kızlar naber nasılsınız görüşmeyeli
dur sanada ben dua edim 8 in olsun die saolsun akedeşlerim bol dua ediyo sonunda tutcak duaları. korkuyom
inşallah cnmm bende rahim filmi çekildim 1 ay klomen kullandım sonuç buayda yok inşallah sen fazla beklemessin.kızlar işyerinde çok yoğunum yanıma gelenler oluyor arada kapatıyorum siteyi o yüzden yazdıklarınızıda kaçırıyorum tekrar girip okumaya çalışıyorum olurda bana bişi sorduysanız cevaplamamışsam kusura bakmayın birde size yetişmekte mümkün değil yaa
bu arada 4 yılı geçti evliliğimiz 8-9 aydır bebek istiyoruz tüm tahlilerimiz temiz çıktı geçen ayda rahim filmi çektirdim bu ayda klomene başladım çünkü dr.um yumurtalılarımda biraz zayıflık tespit etmişti o yüzden verdi umarım rahim filmi ve klomen işe yarar bu ay gelir meleğim :97:
esoş hoşgeldin bacım nassııın..
Güüül amin amin amin amin amin....
Kepekli ben mi alınganım bu topicte ilk kez alındım onda da açıklamasını yaptım gereksiz bir alınma değil yani aşkolsun sana selamımı almdınzı yazımı okumadınız diye ne zaman alındım ben
dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiAy kızlar yazık güle yediz olur mu hiç en fazla üçüz diyin bari kız şakası olmaz hamilenin duası tutar dua kapınızın açık olduğu zamana gelirde yazık yani yediz ne demek amannnnnnnn
İnsallah canım :) Sakası bir yana 6-8 dogurdugumu dusunemiyorum ya.. Onlar 3 katlı bir villada yasıyor. Biz 8 dogurursak 2+1 eve nasıl sigariz.. Heryere yatak acariz :) Gerci o zamanda sponsor arayısına geceriz. Bizde bir TV programı yaparız :)
Cumlemize tez zamanda saglık ve sihatlı evlatlar nasip etsin..
inşallah cnmm bende rahim filmi çekildim 1 ay klomen kullandım sonuç buayda yok inşallah sen fazla beklemessin.
hangisine amin kız 8 mi olsu benimm karıştı ortalık herkes birilerine amin diyoo
eflalcim en son 8 e çıkmıştı walal bide bugün cuma mübarek gün bide kabul olurmuş allahım hakkaten güle huni lazım o zaman
kızlar işyerinde çok yoğunum yanıma gelenler oluyor arada kapatıyorum siteyi o yüzden yazdıklarınızıda kaçırıyorum tekrar girip okumaya çalışıyorum olurda bana bişi sorduysanız cevaplamamışsam kusura bakmayın birde size yetişmekte mümkün değil yaa
bu arada 4 yılı geçti evliliğimiz 8-9 aydır bebek istiyoruz tüm tahlilerimiz temiz çıktı geçen ayda rahim filmi çektirdim bu ayda klomene başladım çünkü dr.um yumurtalılarımda biraz zayıflık tespit etmişti o yüzden verdi umarım rahim filmi ve klomen işe yarar bu ay gelir meleğim :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?