Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ben geldim nasılsınız? sabah 8.30dan beri dışardaım bi gezdim geldim :) bimde cuma günü fırsatı vardı güzel bebekler fln gelmiş bende kızıma aldım

afiyet olsun dsciim..yarasııın.

reyyan yaw sen bı sıcak bıseyler yapsan kendıne ıhlamur falan sonrada uyusan ii gelir belkı..

hatıce hosgeldın cicim..ohh gule gule kullansın bebegın.

afiyet olsun dsciim..yarasııın.

reyyan yaw sen bı sıcak bıseyler yapsan kendıne ıhlamur falan sonrada uyusan ii gelir belkı..

hatıce hosgeldın cicim..ohh gule gule kullansın bebegın.

reyhancım grip mi oluosun bak doktor dicek ki gidersen atesin asla yukselmesin yoksa baska yapıcak bişi yok sıcak sıcak çay iç bence yada baska bişşiler süt ısıt bal koy içine bide ilaç olarak parol al ates yukselmesini önler ağrı keser rahatlarsın hamilelere sadece parol veriolar ben gribi yeni atlattım günde 3-4 kere alıodm

hatice çocuğa doğmadan oyuncklarmı aldın :))maşaallah
kepeklim hiçbişey yapasım yok yaa,ööööyle oturuyorum

şimdilik idare ediyorum hatice.dr a gitmem herhalde.kendime bakmaya çalışıcam bakalım
neys ebi namaz kılayım bakalım kendime geleiyim

Son düzenleme:
hatıce haklı reyyan atesın yukselmesın.varsa evde parol ıcebılırsın kendını kotu hıssedersen benım doktorumda vermıstı ..

şimdilik idare ediyorum hatice.dr a gitmem herhalde.kendime bakmaya çalışıcam bakalım
neys ebi namaz kılayım bakalım kendime geleiyim

bizim içinde dua et cnm ben var ya ben namaz konusnda kendime cok kızıorm ama allahım affetsin içimize versin onun sıcaklığını

kızlar dün kızım ne yaptı biliomusnuz ilk defa hissettim bunu gece o kadar sert vurduki uykumdan uyandım bide böle sağ kasığıma toplandı orda semsert oldu ve ben kafasını elledim evet kafasıydı eminm ilk defa hissettim gözlerim doldu gece ağladım dedim rabbim sana inanamayan kafirdir bu ne büyük bi mucize die

amiin amiin hatıcecım Allahım kımsenın ıstedıgını hayırlısıyla gerı cevırmesın..olanlarada saglık sıhhat versın ınsallah...

Ben geldim ya evi süpüremiycem öyle yoruldum ki belim ağrıde hemen akşam eşim kızacak bir sürü zaten camları sildimya

aman otur boşver bende ayaklarımı uzattım oğlum oynuyo içerde onu dinliyom

Ay didem ya nasıl başlarsak öyle gider çocuk doğunca halimizi düşünmek bile istemiyorum neyse az sizle sohbet ediyim sonra yemeğimi koyarım öyle süpürürüm evim temiz olsun hep pis olunca kendimi kötü hissediyorum şimdi tülüm çıktı makineden mis gibi kokuyor.
Oğluşunda maşaallah kıskanıyorum ha:))

Tırtıl hoşgeldin nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…