ay ebrar ben didoşa yetişemem onun herşeyi masallah ne kadar erkense benimki bi o kadar geç.
hatun hamılelıgını on gun once ogrendı.benım adetim 15 gun gectı anca emın olabıldı doktor.hatun 10.haftada cınsıyet ogrendı ben 16 yı devırdım daha tık yok..bu gidişle doğumda da gec kalacam ondan korkuyorum
bende yeni katıldım aranıza hepinize merhabalar
didoş garantı verememOlur mu olurr... :))
ben yemege kactım hatunlaaarr..
kostum geldım hemen yedim yimegimi..
Ay kızlar çok yoruldum cam sildim toz aldım pilim biiti gaza geldim tülleride attım makineye namaz kılıp devam edicem daha ev süpürüp silicem akşam yemeği falan acıktım şimdideDün eşime diyorum ne olur şöyle ocağın üüstünd e4-5 çeşit yemek olsa hazır ben içinden seçip yesem gülüyor halime acıdı ama akşama kadar dolabın başına gidiyorum ne yiycem diye boş boş bakıyorum dedim:)
merhaba arkadaşlar çok mutluyum çünkü şimdi dktordan geldim...kistim patlamış ve yumurtalıklarım çok büyümüş bu ay doktor bu ay hamile kalabilirisin dedi...
hayırlı olsun berreciim.inşallah bebegın hemen gelır sana hayırlısıyla..
reyyan etli patates vardı canım yemekte.bende cok merak ederım kım ne yemıs.aksama belkı bı fıkır verır dıye. :))
hayırlı olsun berreciim.inşallah bebegın hemen gelır sana hayırlısıyla..
reyyan etli patates vardı canım yemekte.bende cok merak ederım kım ne yemıs.aksama belkı bı fıkır verır dıye. :))
bende yapamıyorum ama saolsun eşime dıorum bugun sunu yıyelım diye.oda yapabılecegı bıseyse yapıyor yoksa dısarıya mahkumuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?