Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

abooooooooooooooo kız benim doğumda erken olmasın

Ay kızlar çok yoruldum cam sildim toz aldım pilim biiti gaza geldim tülleride attım makineye namaz kılıp devam edicem daha ev süpürüp silicem akşam yemeği falan acıktım şimdide Dün eşime diyorum ne olur şöyle ocağın üüstünd e4-5 çeşit yemek olsa hazır ben içinden seçip yesem gülüyor halime acıdı ama akşama kadar dolabın başına gidiyorum ne yiycem diye boş boş bakıyorum dedim:)

ayyyy kız darısıda bana
bende bayramda iş yapıcam nasılsa evdeyim birazda değişiklik yapıcaz eşyaların yerinde onu bekliyorum şimdi offf of

Ay sorma didem yatak odasının yeri değişecek eşime kaç kere dedim haftasonu değiştirtmeye çalışıcam benimde bir huyum var bişeyin yapılmasını istiyorsam hemen olacak öyle birkaç kere söyletilmeyecek birde yatak odama yeni tül istiyorum anneme sipariş verdim uzun istiyorum doğuma odam güzel oslun istiyorum birde yeni nevresim alıyım diyorum bayramda babamgil harçlık verir onla alırım eşim almaz yoksa.

Yemeğimide yedim reyyan merak eder şimdi:) ekmek arasına turp koydum yedim canım işim çok yemekle uğraşamıycam şimdi namaza gidiyorum bilgisayarı kapatıyorum sonra girerim yine.

merhaba arkadaşlar çok mutluyum çünkü şimdi dktordan geldim...kistim patlamış ve yumurtalıklarım çok büyümüş bu ay doktor bu ay hamile kalabilirisin dedi...

hayırlı olsun berreciim.inşallah bebegın hemen gelır sana hayırlısıyla..

reyyan etli patates vardı canım yemekte.bende cok merak ederım kım ne yemıs.aksama belkı bı fıkır verır dıye. :))

hayırlı olsun berreciim.inşallah bebegın hemen gelır sana hayırlısıyla..

reyyan etli patates vardı canım yemekte.bende cok merak ederım kım ne yemıs.aksama belkı bı fıkır verır dıye. :))

:)) evet bende fikir ediniyorum. bu halimle hiçbişey yapabilecek gibi değilim ama..

bende yapamıyorum ama saolsun eşime dıorum bugun sunu yıyelım diye.oda yapabılecegı bıseyse yapıyor yoksa dısarıya mahkumuz...

bende yapamıyorum ama saolsun eşime dıorum bugun sunu yıyelım diye.oda yapabılecegı bıseyse yapıyor yoksa dısarıya mahkumuz...

ayyy hapşurmaya başladım yaa...
gözlerim falan yanmaya başladı.
benide götürünsene gittiğinizz yerlere:)
dışarda ne yiyon kız :)ne bileyim benim burda gidebileceğim yerler belli.alkolsuz yer de az olduğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…