Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıskanma teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii
bende dün akşam buzdolabını filan temizledim benim dolap biraz cin üst buzdolabı alt deep freeze 3 raf ay onu çözdürüp temizleyene kadar canım çıktı ya
bende bayramda düzene sokucam kendimi inşallah

Ay kız kıskanıyorum ama maşaallah oğluna nazarım değmesin:)) bende dün buzdolabını temizledim kız:) eşim bile demişti artık dolapta bişey kokuyor diye ay nasıl utandım bana bunu diyeceği günlerde geldi dedim biliyorum canım evin dip köşe temizlenmesi lazım napıyım yoruluyorum dedim yapma zaten diyor delü:) hem söylüyor.Cam silmeme gıcık olur herkes seni mi izlesin diye yaptım napıyım fırçalıycak akşam sabahta dedim mutfağın halısı yıknacak bayramdan sonra yaparım diyor bana kalsa hemen yarın yapsın:) zaten doğumdan önce bütün halılar koltuklar yıkancak ona göre camlar silinecek tüller yıkanacak dedim sesi çıkmıyor garibimin:))

ii canım sen nasılsın bebeiş nasıl nasılgidyo bakalım hamişlik dikkat edin amanın kendinize yormayın

Hamdolsun canım iyi gidiyor mecbur yorucaz canım kim yapacak işi aman eskiler her işi yapıyormuş hamilyken hiçbirşey olmuyormuş bir iki ev süpürmeye ölüp bitiyoruz:)

bende bayram için sıraladım işleri hazır evde ya tamam aşkım tamam bitanem diyip duruyo adam bayramda kaçacak delik arayacak

Ne yapalım didem mecbur yardım edecekler sen birde çalışıyorsun,benim annee doğumdan önce gelicekya beraber yaparlar artık ohh:)

Ben yemeğimi koyup geliyorum.

Ne yapalım didem mecbur yardım edecekler sen birde çalışıyorsun,benim annee doğumdan önce gelicekya beraber yaparlar artık ohh:)

benim annem şubatta gelcekmiş
alışveriş yapmak için yine beni toparlar biraz doğumdan öncede gelir son hazırlıkları yaparız artık

Ay nerdesiniz kızlar?

Evet ebrar kimse kalmadı bende kolay doğum hikayelerini okuyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…