Ay didem ya nasıl başlarsak öyle gider çocuk doğunca halimizi düşünmek bile istemiyorum neyse az sizle sohbet ediyim sonra yemeğimi koyarım öyle süpürürüm evim temiz olsun hep pis olunca kendimi kötü hissediyorum şimdi tülüm çıktı makineden mis gibi kokuyor.
Oğluşunda maşaallah kıskanıyorum ha:))
ii canım valla işler bitti anca forumlara gelebildim
tırtıl hoşgeldin nasılsın?
Oleyy o zaman sağlıkla kavuş inşaallah
kıskanma teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii
bende dün akşam buzdolabını filan temizledim benim dolap biraz cin üst buzdolabı alt deep freeze 3 raf ay onu çözdürüp temizleyene kadar canım çıktı ya
bende bayramda düzene sokucam kendimi inşallah
ii canım sen nasılsın bebeiş nasıl nasılgidyo bakalım hamişlik dikkat edin amanın kendinize yormayın
Ay kız kıskanıyorum ama maşaallah oğluna nazarım değmesin:)) bende dün buzdolabını temizledim kız:) eşim bile demişti artık dolapta bişey kokuyor diye ay nasıl utandım bana bunu diyeceği günlerde geldidedim biliyorum canım evin dip köşe temizlenmesi lazım napıyım yoruluyorum dedim yapma zaten diyor delü:) hem söylüyor.Cam silmeme gıcık olur herkes seni mi izlesin diye yaptım napıyım fırçalıycak akşam sabahta dedim mutfağın halısı yıknacak bayramdan sonra yaparım diyor bana kalsa hemen yarın yapsın:) zaten doğumdan önce bütün halılar koltuklar yıkancak ona göre camlar silinecek tüller yıkanacak dedim sesi çıkmıyor garibimin:))
Ne yapalım didem mecbur yardım edecekler sen birde çalışıyorsun,benim annee doğumdan önce gelicekya beraber yaparlar artık ohh:)
oh oh maşaallah canım hadi hayırlısı tatlım çalışmalara dvam et...
benim annem şubatta gelcekmiş
alışveriş yapmak için yine beni toparlar biraz doğumdan öncede gelir son hazırlıkları yaparız artık
evet bakalım hayırlısı olsun çok sevindim ama kistim patladı ve yumurtalarım büyüdü die...şükürler olsun...
Hadi gözünaydın sıra bebişde.
inşallah rabbim nasip eder canım...tüm isteyenlerinde inşallah bebişleri olur...
sen kaç aylık hamilesin?
Amin.
17. haftaya girdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?