hayırlı sabahlar canlar nasılsınız bakem...aboooooww hatice neler oluyor orda...
hoşgeldin reyyancım nasılsın
walla canım haticenin öfkesini dindirmeye çalışıyoz ama işe yaramıyo
okudum azcık canım,yaw bi dur sende boşanmaya götürecen hemen.annem sen anne olacan duyguların depreşiyor.evet bend esinir oldum ama biraz sakin yaklaşmaya çalış.daha zaman var neler değişir hayatta o zamana kadar dur bakalım bi.okudun mu gecmişi cok sinirliyim yaaa
hoşbuldum canımmmmmm nasılsınHosgeldin Reyyancim..
hoşgeldin reyyancım nasılsın
walla canım haticenin öfkesini dindirmeye çalışıyoz ama işe yaramıyo
:80: hoşbuldummmmmmmm kız annesi mi olcan seeeeeeennn :86:hoşgeldin reyyanımmmmmmmmmmmmm
bilmiosunuz her yerden geliolar üstüme szi bide bizde bide ağıza tükürme meselesi var
:80: hoşbuldummmmmmmm kız annesi mi olcan seeeeeeennn :86:
yuhhhhhhhhhh o ne kızzzzzzzz :83:
Günaydın kızlarrrrrr ben geldimmmmmm
ağıza tükürme ne biliomusunuz ben doğum yapıcam ya kaynanam alıp bebeği hiç ben süt vermeden fln ağzına tükürcekmiş neden biliomusunuz huyu ona benzesn die var mı böle bişi ya sabiye mikroplarını gecrcek
allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa
manyakmı bunlar kafayımı yediler kızım ambulans çağırın götürsünler bunlarıııı abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hay Allahım yaaaa...Allah akıl fikir versin.bak sana bi şey söyleyeyim belki bunu dersen onlara diyecek bi cevapları kalmaz..peygamberimiz yeni doğan çocuğun ağzına hurma vermiş ve sünnettir bu,sağlık açısından da çok faydalı.zemzem verin hurma verin işk kez çocuğa.ben ayıracam hemen zaten şimdiden.ağıza tükürme ne biliomusunuz ben doğum yapıcam ya kaynanam alıp bebeği hiç ben süt vermeden fln ağzına tükürcekmiş neden biliomusunuz huyu ona benzesn die var mı böle bişi ya sabiye mikroplarını gecrcek
hayırlısı bakalım yaa.bence sen alışverişi durdur netleşene kadaröyleymişim ama bende bilmiyorum ne annesi olacamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?