Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar günaydın sabah yazdım ama pek oralı olan olmamış neyse iş yerinde girişler engellendi Artık kısa süreli girebileceğim:Ç( İnternette işim olduğu zamanlar kaçamak olarak şu an onlardan biri pisi seninkilere yuuuuuuh diyorum:) Bende cumartesi memlekete gidiyorum bakalım inşallah sabrımı zorlamazlar yoksa koca moca dinlemiycem boşıycam hepsini:) Didemcim bebişin için hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter. :) Diğer kızlar hepiciğiniz hoşgeldiniz:)

Reyyancım nasıl olucak tarif edermisin. Bebşs dogdu hurmayı agzınamı surcen nasıl oluyor.

canım peygamberimiz öyle yapmış.halyle çocuğa direk hurma verilmez.ağzında çiğneyip o tadından biraz bi parça çocuğun ağzına sürmüş.o çocuk olmayı isterdim yaa.

bu arada kimse merak etmiyor anlaşılan sabah kusmalarıma bulduğumuz çözümü iyi bende anlatmam o zaman :97:

Kızlar sormadınız ama benim kırmızılar geldi yani bu ayda olmadı zati ümidim yok tuuuuuu

hepiciğimiz hoşbulduk ,arada kaçamaklar yap haa :)

hayatım tükürme meselesi bizdede o konudan cıktı ben zemzem süreceğim dedim ilk ağzını zemzemle acıcam dedim hyr ilk ben tükürcem dedi egoya baksana

hayatım tükürme meselesi bizdede o konudan cıktı ben zemzem süreceğim dedim ilk ağzını zemzemle acıcam dedim hyr ilk ben tükürcem dedi egoya baksana

oooohaaa anam benim kaynana bana pek bişey diyemez açıkcası.zaten Allahtan bilinçliler onlar da bu konularda.sen dediklerimi yap.sünnet olanı yapcma ben dersin.çok bişey diyemezler.doğumda da ebeleri tembihlersin çocuğa sakın o kadına virmeyiiiiiiiiiiiiinnnn :) tükürecek yavrumaaa :)
doğum cantanda ikisini de götürürsün olur inşaalah ama kafana takma şimdiden bence

saol canım benim senin internet neden böyle oldu yaaaaaaaaaaaaa

Bende dün eltimle biraz takıştım vay efendim o uzun zamandır birlikteymiş ama kayınvalidemler benden ümitliymiş Allah onları öyle bir etsin miş ki onu mumla arasınlarmış:) DEdim ki eğer benden yana ise bu bedduan tutmaz haa başka gelin alacaklarsa ki bu durumda birimömizden biri olmayacak ki kocalarımıza yeni gelin alınsın o zamanda bedduanın tutup tutmaması beni ilgilendirmez dedim çok bozuldu haspam vay efendim bana çok tölerans tanınıyormuş herhalde dedim ben ayrıyım zamanında sende ayrı eve geçseydin sanada gelirler sende birlik olursun dedi bende iyi ya o zamanda ben birliğe gitmeyeceğim onlar birliğe gelecek dedim deli oldu aman be yeter bu kadar da insanın üzerine gelinmezki:) Akşam eşimede dedim valla:)

kızım ya ne tükürmesi ya hem benzemesi gereken biri varsa da o kaynanam olmamalı sen tükür illa ki yapılacaksa sana benzesin anası babası varken kaynanaya noluyorsa kendi çok çok iyi birimi ki ona benzesin valla çok kızdım bana diyecek öyle birşey hayattaaaaaaa izin vermem valla canımı sıkmasın ilk göstermem bile en mantıklı zemzem yada hurma

hay senin eltinin ağzına bennnn tükürüym emiiiiiiiiiiiiiiii

bende öle dedm hastaneye doktoruma doğumdan sonra babasıda dahil olmak üzere cocuğu kimseye vermiceksiniz ilk ben alıcam onu die yoksa dedm dava acarım madem özelde doğurcam özelliği olsun demi seytan dio ki git sezeryana randevu al kimseyede söleme git doğur al kucağına sonrada doğurdum die ara

bu eltilerde böle bnmkide dioki çocuğu yok daha oh dio bnm ki olana kadar ebe dede ismi kalmıcak rahat etcem dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…