Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hayatım annem umreden yeni geldiği için hurmamda var zemzemimde allahın izniyle koyucam cantama

yeliz ve ebrar ve tüm hamiş olan olacaklar annem maalesef yanımda değil tabiiki ama telden konuştuk dün.şifalı bitkiler kitabında okumuş kessinlikle deneyinn,sabah namaza kalktığımda çıkarıyorum zaten o önemli değil gerçi geri yatıyom,aynı sen gibi safra suyu sarı.
Sonra yatıyorum,9 10 gibi kalktığım da eşimden ayva istiyom yiyince naasıl kendime geliyom bilemezsin.
2 3 gündür deniyorum bende normalde bu vakitler falan kendime gelememiş olurdum.şimdi bomba gibiyim çok şükür nasıl mutluyum bilemezsin anneme duacıyım valla :)))yani kısacası sabha aç karna ayva dilimi yiyin enerjinizi kendinizde hissedinnnnnnnnnnnnnnn

hay senin eltinin ağzına bennnn tükürüym emiiiiiiiiiiiiiiii

Hay ben senin ağzını öpeyimmmm:) Tükürmekle geçermi aceba belkide senin huyun geçer ona:) deli karı yaaa seneyede gelecekmiş hiç demiyo bu kadının çocuk planları var bebeği olur falan diye ama bigün feci bozcam öyle gözüküyo ayyyy benimkiler de deli yaaa:) Bu ay 2 kere ilişi oldu desem ne dersiniz? Akşam erken yattım eşimle 3 gündür konuşmuyordum yanıma geldi neyin var hastamısın falan diye anlattım yoruldum sinirim bozuk dedim oda gidiyoruz işte annene kavuşcan dedi bende siz beni orda anneme yollamazsınız dedim ne demek tabiki gitcen kalcan bile dedi ama diyorum bakın eğer orda da bana uyuzluk yaparlarsa konuşcam babamla al beni geri diye çoook daraldım valla Yiter ya yiteeeeeeeeeeeeeeeeeeer:) Akşam diyoki bekle beni uyuma sakın bebek yapcaz dedim ki benim bebeğim zor olmuyo aslında bebek yapacak adamı bulamıyorum hasta olan ben değilim dedim:) Görümcemler soracak gene kesin o zaman diycem valla gelenden gidenden fırsat bulamıyoruz çocuk yapmaya diye:) Salak görümcem diyoki bana tahlillerini al gel bide burda bnaktıralım sağol dedim ben orda da baktırdım bişi çıkmadı bende psikolojikmiş dedim olsun getir genede dedi bende eşime anlattım ona neymiş ben derim daha bişi diyemez sana dedi bakalım oraya gidince değişir benimki:)

süpermiş cnm ya bende denemeliyim cunku bende hala kusuorm hele dün sinirden butun gece kustum

allahım inşl tez zamnda bebeğini verirde o konusanlar öle susar. sonra ben diorm ki bana para cıksın böle kocasından kocasının ailesinde dertli arkadaslarımı yanıma alcam cocuklarıyla beraber bide kocaman bi bina ohhh ondan sonra kimsenin cenesini cekmeden yasarız

Ay canım masallah sevindim valla. Bol bol ye.. Hemde cok faydalı..

Bogaza biraz takılsada Ayvayı bende cok severek yerim.

süpermiş cnm ya bende denemeliyim cunku bende hala kusuorm hele dün sinirden butun gece kustum
ayy kesinlikle dene.çok rahatladım ben.resmen kahvaltıdan önce çıkarmadan oturdum sofraya şaka gibi rüya gibi :)bide çabuk toparlandım çok şükür.durup durup anneme dua ediyom
Cok guldum... Dogru soze ne denir :)

Yorumları okuyorum gozlemliyorum. Sacmsa sapan seyler. Kaale alinip canınızı sıkmaya bile degmez. Bosverin..

kesinlikle valla şu hayatta neleri kafaya takıyoz ama ancak kendimize ediyoruz.şööyle bi herşeyin ucunu salıvermeyi beceremedim gitti bende :)

reyyancım iyiymiş kız benim çok şükür geçti de bulantım kepeklime söyleyelim o yapsın
zeynep kuşum sakin ol canım benim kızlar bu ne ya noluyo bize hatice boşarın seni diyor eşine zeynep öyle dün bende eşimle tartıştım biraz bende eşime seni istemiyorum artık didim :)))
neyse sonra geldi gönlümü aldı :)))

Pisi zeynep hay sizin eşinizin ailesine tememmi bakın sayıyom içimden resmen düz gidiyom su katılmamış cinsten bunlar yaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa sinir bastı beni ben olsam kıyamet kopardı ay ne sabırlısınız siz

Sağol canım yaaa süpermiş:) Ben babama yansıtmıyorum sıkıntılarımı yansıtsam var ya yüzünme hasret kalırlar:)

Ay canım masallah sevindim valla. Bol bol ye.. Hemde cok faydalı..

Bogaza biraz takılsada Ayvayı bende cok severek yerim.

sağol caım senin de aklında bulunsun işte bunlar falan.sonra zorluk çekmezsin fazla.ya zaten bu dönem öyle bişey ki,sık acıkıyorum ama yemek yemek istemiyor canım.çok komik bişey.meyve ye dur işte mideyi boş bırakmıyorum.ayva d azor yeniyor ya,yavaş yavaş acelemiz ne tam benlik.

Yaşasın eşlere açılan savaş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…