Pisi zeynep hay sizin eşinizin ailesine tememmi bakın sayıyom içimden resmen düz gidiyom su katılmamış cinsten bunlar yaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa sinir bastı beni ben olsam kıyamet kopardı ay ne sabırlısınız siz
çok aradın sen bunları galiba
bööööö çıkacak şimdi ayvalarkızlarr bi duralım bence tüküren tükürene yaww
Hemde nasıl bir bilsen benim kocayı bi anlatsam şaşarsınız kaale almıyodum ne güzel 1 aydır kaale alıyom çok üzülüyom valla evlendiğimizden beri ilkkez küstüm abisinin yanında bağırdı bana hala affetmedim:)
Hemde nasıl bir bilsen benim kocayı bi anlatsam şaşarsınız kaale almıyodum ne güzel 1 aydır kaale alıyom çok üzülüyom valla evlendiğimizden beri ilkkez küstüm abisinin yanında bağırdı bana hala affetmedim:)
ben hamle kaldığımdan bu yana benimkindede var bi havalar ama o kimkiiiiiiiiiiiiiii sallayan kim o bana bağırsın ben 10 katı bağırırım hiç altta kalamam benimde tahammülüm yok son günlerde ne ailesine ne kendine bebeğin cinsiyeti değişt, kayınpederin adı konmuycak ya suratı görmeniz lazım allahımmmm allahım içimden çok güldümmm banane ben annemin adını koycam inatta bi murat
ben hamle kaldığımdan bu yana benimkindede var bi havalar ama o kimkiiiiiiiiiiiiiii sallayan kim o bana bağırsın ben 10 katı bağırırım hiç altta kalamam benimde tahammülüm yok son günlerde ne ailesine ne kendine bebeğin cinsiyeti değişt, kayınpederin adı konmuycak ya suratı görmeniz lazım allahımmmm allahım içimden çok güldümmm banane ben annemin adını koycam inatta bi murat
hehhehheeee,kayınpederin adı ne annenin adı ne
bööööö çıkacak şimdi ayvalar
kısss seni örnek alıyoz bak hee
Biz simdiden yemeye baslayalım alt yapıyı olusturalım :)
ahmet kayınpederin adı ahmet oğuz koycaktık o yüzden ıyyyyy
annemin adı sema şimdi inat ettim sema nil koycam eşimede dedim madem erkek değil benim annemin adı olsun bu oda diyo sen az değilsin korkulur senden diyo neyim varsa benim
ikisi de kötü değilmiş kız sende varya hakkaten az değilsin diye inadına diyor eşin :))
eh seninkilerin isimleri güzel miş ya ben ne yapcam bakalım.kayınpeder mehmet kaynana hediye :))) pehhhh
Oooooh çok iyi oldu onlara benim görümce cadısı da bir keresinde dedi ki siz bi isim koycakmışsınız ama o kısa bende önüne bi isim koyarım artık dedi bende dedim ki yok abla sağol ben kız çocuğunda kısa ismi severim hem iki isim benim hoşuma gitmiyor. Oglum olursada rahmetli dedesinin ismini koyarım sizinde gönlünüz olur dedim akşamda eşime söyledim doğurmam daha iyi diye oda benim çocuğum fikir sorarsam beyan ederler dedi ama ablalarının fikirlerini de kafasına alıyo anladığım kadarıyla bakalım bu bayram sıyırırsam bakırköye gidecem gelirsiniz yanıma artık:)
Ben bebek fikrini ileri bir tarihe aldım:) Eşime de söyledim deneme sürüşü yapıyorum belkide dönüş yolunu kaybederim diye o da annenler gelince bırakcanmı beni dedi yok dedim gidince dönmiycem:)
ikisi de kötü değilmiş kız sende varya hakkaten az değilsin diye inadına diyor eşin :))
eh seninkilerin isimleri güzel miş ya ben ne yapcam bakalım.kayınpeder mehmet kaynana hediye :))) pehhhh
hahhaah hediye ha:) anaaam komikmiş valla:=) Ben sıkıntısını çekiyorum onlar isim derdindeler yemin ediyorum benim annem babam gibi kayınvalide peder yoktur haaa:) Abimlerin 4 tüp bebek denemelerinin de masraflarını karşıladılar ve her seferinde gelin annemin evinde 1 ay yatar bi wcye kalkar annem eliyle yedirir resmen:)
reyyan mehmet tamamda hediye didemin dediği gibi çok orjinal :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?