Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hemde nasıl bir bilsen benim kocayı bi anlatsam şaşarsınız kaale almıyodum ne güzel 1 aydır kaale alıyom çok üzülüyom valla evlendiğimizden beri ilkkez küstüm abisinin yanında bağırdı bana hala affetmedim:)

kızlarr bi duralım bence tüküren tükürene yaww
bööööö çıkacak şimdi ayvalar

kısss seni örnek alıyoz bak hee

ben hamle kaldığımdan bu yana benimkindede var bi havalar ama o kimkiiiiiiiiiiiiiii sallayan kim o bana bağırsın ben 10 katı bağırırım hiç altta kalamam benimde tahammülüm yok son günlerde ne ailesine ne kendine bebeğin cinsiyeti değişt, kayınpederin adı konmuycak ya suratı görmeniz lazım allahımmmm allahım içimden çok güldümmm banane ben annemin adını koycam inatta bi murat

hehhehheeee,kayınpederin adı ne annenin adı ne

kızlar benimkini bi görün ben cevap veremiyorum artık ya
haksız olduğu halde kendini bi halı gösteriyor
en son dedim ki kendini haklı çıkarmak için o kadar saçmalıyon ki
bayağa konuştu en son ben dışarıya çıktım bide baktım geldi yanıma
sen benim biricik karım bebeğimin biricik annesisin
demin söylediğin lafları unuttun herhalde dedim
sonra tabi ağlama krizine girdim saatlerce beni sakinleştirmeye çalıştı

Oooooh çok iyi oldu onlara benim görümce cadısı da bir keresinde dedi ki siz bi isim koycakmışsınız ama o kısa bende önüne bi isim koyarım artık dedi bende dedim ki yok abla sağol ben kız çocuğunda kısa ismi severim hem iki isim benim hoşuma gitmiyor. Oglum olursada rahmetli dedesinin ismini koyarım sizinde gönlünüz olur dedim akşamda eşime söyledim doğurmam daha iyi diye oda benim çocuğum fikir sorarsam beyan ederler dedi ama ablalarının fikirlerini de kafasına alıyo anladığım kadarıyla bakalım bu bayram sıyırırsam bakırköye gidecem gelirsiniz yanıma artık:)

hehhehheeee,kayınpederin adı ne annenin adı ne

ahmet kayınpederin adı ahmet oğuz koycaktık o yüzden ıyyyyy
annemin adı sema şimdi inat ettim sema nil koycam eşimede dedim madem erkek değil benim annemin adı olsun bu oda diyo sen az değilsin korkulur senden diyo neyim varsa benim

Biz simdiden yemeye baslayalım alt yapıyı olusturalım :)

Ben bebek fikrini ileri bir tarihe aldım:) Eşime de söyledim deneme sürüşü yapıyorum belkide dönüş yolunu kaybederim diye o da annenler gelince bırakcanmı beni dedi yok dedim gidince dönmiycem:)

ikisi de kötü değilmiş kız sende varya hakkaten az değilsin diye inadına diyor eşin :))
eh seninkilerin isimleri güzel miş ya ben ne yapcam bakalım.kayınpeder mehmet kaynana hediye :))) pehhhh

ay seninkide mi öyle benimkide aynı canım annesinin ve ablasının lafı kafasına bi giriyor anlatamam ne derlerse o onların lafı tövbe tövbe sanki allahın emri yaa
ama çok şükür benden memnunlar diye pek bişey demiyorlar evlenmeden önce yaptılar yapacaklarını gerçi yetti bana yanii

Ben bebek fikrini ileri bir tarihe aldım:) Eşime de söyledim deneme sürüşü yapıyorum belkide dönüş yolunu kaybederim diye o da annenler gelince bırakcanmı beni dedi yok dedim gidince dönmiycem:)

Hahahahahahaha :)
Kız bosver onu bunu. Takma kafana.. Calismalari pür dikkat devam edelim biz :)

ikisi de kötü değilmiş kız sende varya hakkaten az değilsin diye inadına diyor eşin :))
eh seninkilerin isimleri güzel miş ya ben ne yapcam bakalım.kayınpeder mehmet kaynana hediye :))) pehhhh

hahhaah hediye ha:) anaaam komikmiş valla:=) Ben sıkıntısını çekiyorum onlar isim derdindeler yemin ediyorum benim annem babam gibi kayınvalide peder yoktur haaa:) Abimlerin 4 tüp bebek denemelerinin de masraflarını karşıladılar ve her seferinde gelin annemin evinde 1 ay yatar bi wcye kalkar annem eliyle yedirir resmen:)

zeynoo anandan yokmu bidene daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…