Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy maşallah yelizcim Allah kabul etsin.iftar duanda bizi unutma olurmu.ebrar elbette öyle olacaklar inşaallah.ya bne biran evvel hissetmek istiyom kuzumuuuuuuu...
dido şifa olsun inşaallahhhhh

ha bak buda herkese tavsiye.gece yatmadan evvel bir tane tatlı kırmızı elma yemek yüzü güzelleştiriyor.hatta sabah kalktığında yüzünüzün biraz beyzalamış olduğunu bile görürsünüz yazıyordu kitapta

ayy maşallah yelizcim Allah kabul etsin.iftar duanda bizi unutma olurmu.ebrar elbette öyle olacaklar inşaallah.ya bne biran evvel hissetmek istiyom kuzumuuuuuuu...
dido şifa olsun inşaallahhhhh

Tesekkur ederim canim. Etmezmiyim ederim tabiki. 9 gun tutarsan cok sevabi varmıs halam demisti. Ben 9 gun tutamam ama iste tutabildigim kadarı ile. Borclarım da cok var yavas yavas tutayim gunlerde kısalmısken.. 9 gun neden sevapmıs bilmiyorum sen biliyormusun Reyyancım?

kızlar son 1 ayda 1 kg almışım çok mutluyum önceki gibi 4 kg birden almamışım

Ben her aksam muhakkak meyve yerim ne bulursam. Hic ayırt etmem her meyveyi yerim.. Dikkat edelim bakalım sabahları bir dahaki sefere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…