Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız Allah mı söyletti kızımmı olacak :)))
canım inş. bişey olmaz kalbini ferah tut ama için rahat etsin diye baktır istersen

her gittiğinde ultrasona girmiyomusun sen

kız Allah mı söyletti kızımmı olacak :)))
canım inş. bişey olmaz kalbini ferah tut ama için rahat etsin diye baktır istersen

İçimden öyle geçiyor tatlu bir kızın olacak gibi:) Aslında pek endişeli değilimde yola gönülsüz çıkıyorumya ondan birazcık bişey olur diye endişelendim.

her gittiğinde ultrasona girmiyomusun sen

Giriyorum canım en son 30 ekimde girdim memlekete gidince girsem mi diyorum yol etkiler mi diye ya bilmiyorum gerçi dönünce hemen kontrolüm var inşaallah dönebilirsek.

İçimden öyle geçiyor tatlu bir kızın olacak gibi:) Aslında pek endişeli değilimde yola gönülsüz çıkıyorumya ondan birazcık bişey olur diye endişelendim.

rabbimden gelen baştan göz üstüne ister kız ister erkek olsun
sağlıklı olsunda
allahın izniyle bişey olmaz inş. eflalcim

Kızlar kuzuma bir yelek ördüm dün bitti minicik yeni doğduğunda giysin diye,eşim diyor bu kadar küçük mü olacak bunun içini doldurmaz bile belki dedim:) dün yeni bir tane daha başladım makine alır almaz çekicem resimlerini

Giriyorum canım en son 30 ekimde girdim memlekete gidince girsem mi diyorum yol etkiler mi diye ya bilmiyorum gerçi dönünce hemen kontrolüm var inşaallah dönebilirsek.

allahın izniyle sağ salim gidin gelin tatlım kuzunu görmek istiyorsan git doktora

rabbimden gelen baştan göz üstüne ister kız ister erkek olsun
sağlıklı olsunda
allahın izniyle bişey olmaz inş. eflalcim

Evet canım amin sağlıklı ve hayırlı olsunlar yüzümüzü güldürsünler,evet canım bişey olmaz inşaallah zaten doğumdann da korkmuyorum artık kolay doğumları okudukça çok cesaretlendim ne yapmam gerektiğini bilince rahatladım.

allahın izniyle sağ salim gidin gelin tatlım kuzunu görmek istiyorsan git doktora

Amin canım, aslında çok sık girmek istemiyorum buda keyfi olur şimdi gereksiz ya, oraya varalımda inşaallah bakarız.

güle güle giysin kuzun canım ellerine sağlık eflalim
resimlerine bakalım da belki bizde yaparız

Çok basit canım yaparsınız sayısnı modelini kafamdan yaptım düz ördüm zaten mavi, üstüne süs aldım ayıcık diktim güzel durdu.

eflal makina alda çek gönder şunları kız bizede model olur

Canım eşim telefon almayı düşünüyor bana fotoğraf için yani ben pek ilgilenmiyorum öyle telefon falan merakım yok da asıl kendinin ihtiyacı var o benimkini kullanıcak bende şimdi alma diyorum borç çok abbasının iki tane kameralı var birini vericekti eşim almadı bu gidişimizde al dedim yeni telefonu sonra alırız dedim yani inşaallah bayramdan sonra gösteririm size.

Didem ne zamana kadar çalışacaksın bu aralar çok sıkılıyorsun yoruyor tabi hamilelik,bende sabahtan beri örgüydü ev süpürmeydi yemekti çamaşırdı yok nevresim değişmeydi derken çok yoruldum öyle uykum var ki ama bende yalnızken uyuyamıyorum kötü rüyalar görüyorum eşim akşam kızar niye uyumadın diye alış artık diyor

32. hafta ya kadar tatlım yani daha 16 hafta varrrrr koskoca 4 ay geçermi ya

32. hafta ya kadar tatlım yani daha 16 hafta varrrrr koskoca 4 ay geçermi ya

Canım şimdiden böyle sıkılırsan zor geçer iyi yönlerini düşün kendi paranı kazanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…