Hamdolsun canım oğluşum iyidir heralde teyzesi hiç sesi çıkmıyor oynamıyor:) yola çıkıcaz ya bu hafta gidince ultrasona girsem mi diyorum bişey olursa diye Allah korusun şimdi eşime desem pimpiriklenme diycek.
Senin kızın nasıl:)
Renkliyemi gireceksin burda yok ya bende çok istiyorum normal doplere giricem mecbur
Hamdolsun canım oğluşum iyidir heralde teyzesi hiç sesi çıkmıyor oynamıyor:) yola çıkıcaz ya bu hafta gidince ultrasona girsem mi diyorum bişey olursa diye Allah korusun şimdi eşime desem pimpiriklenme diycek.
Senin kızın nasıl:)
kız Allah mı söyletti kızımmı olacak :)))
canım inş. bişey olmaz kalbini ferah tut ama için rahat etsin diye baktır istersen
her gittiğinde ultrasona girmiyomusun sen
İçimden öyle geçiyor tatlu bir kızın olacak gibi:) Aslında pek endişeli değilimde yola gönülsüz çıkıyorumya ondan birazcık bişey olur diye endişelendim.
Giriyorum canım en son 30 ekimde girdim memlekete gidince girsem mi diyorum yol etkiler mi diye ya bilmiyorum gerçi dönünce hemen kontrolüm var inşaallah dönebilirsek.
rabbimden gelen baştan göz üstüne ister kız ister erkek olsun
sağlıklı olsunda
allahın izniyle bişey olmaz inş. eflalcim
allahın izniyle sağ salim gidin gelin tatlım kuzunu görmek istiyorsan git doktora
güle güle giysin kuzun canım ellerine sağlık eflalim
resimlerine bakalım da belki bizde yaparız
eflal makina alda çek gönder şunları kız bizede model olur
ya eflalim walla ben sırf bebek için fotoğraf makinesi aldım :)))
Didem ne zamana kadar çalışacaksın bu aralar çok sıkılıyorsun yoruyor tabi hamilelik,bende sabahtan beri örgüydü ev süpürmeydi yemekti çamaşırdı yok nevresim değişmeydi derken çok yoruldum öyle uykum var ki ama bende yalnızken uyuyamıyorum kötü rüyalar görüyorum eşim akşam kızar niye uyumadın diye alış artık diyor
32. hafta ya kadar tatlım yani daha 16 hafta varrrrr koskoca 4 ay geçermi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?