Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar şimdi ben 35 günde bi adet oluyorum ya yumurtlama günümde 22. Günden itibari mi başlıyor

kızlar moralim bozuldu çok aşk olsun ben zar zor girdim dün akşam beni merak edenlere bilgi vereyim dedim didemden başka kimse cevap vermemiş neyse hepiniz ALLAHA EMANET OLUN BYEEEEEEEEE

yimekten geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
evhan tatlım küsme kızlara ya nasıl oldun bizim cinsiyet değişti biliyonmu

[sıze="2"]
yimekten geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
evhan tatlım küsme kızlara ya nasıl oldun bizim cinsiyet değişti biliyonmu

canım evet okudum öyleymiş olsun allah biliyo ya senin içinden başından beri kız geçiyodu tatlım allah gönlüne göre versin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim bak benim ki hala göstermiyo kendini perşembe günü 4 ay bitcek hala tık yok aman sağlıklı olalımda gerisi boş be canım bu arada kızlara küsüm evet demekki arkadaşlıkları bukadarmış ben 2 aydır yoktum merak etmişlerdir diye yazdım kimseden cevap yok neyse ben çıkıyom biraz uzanayım iyiki varsın canım arkadaşım[/sıze]

onlar bana soruyolardı hep tatlım ben getiriyodum haberini tatlım soruyolar hep
hadi uzan sen ararım bi ara seni öpüldün tatlım görüşürüz

Selam kızlar ben geldim ay ne olmuş sabah sabah tükürükler isimler:) gülermisin ağlarmısın tövbe okurken deli oldum ne manyaklar var ya.

Evhan hoşgeldin şükür kavuşturana nasıl oldun?

Okudum didem yok kız koymaz bence,ay isim konuusnda rahatım oğlumun adı nişanlıyken belliydi bulmuştum eşimde beğenmişti şimdi isime sahip çıkıyor ben buldum diye:)) bizimde kızda sıkıntı var kız ismi bulamıyoruz eşim beğenmiyor hiçbirini annelerimizn adını koyalım diyordu ay ben nasıl köpürüyorum meğer beni kızdırmak için diyormuş ben kaynanamın yüzüne bile dedim koymam ben anne baba ismi diye ama bizim adımız kötü mü dedi niye kötü olsun senin adın sende güzel dedim:))))

Ay şimdi seninki kız emi yanılma payı var demiş amma doktor sana ilk dediğinde yüzde kaç erkek demişti?

slm kızlarr aaaaaa evhan hoşgeldin canım nasılsın
bebişin nasıl umarım daha iyisindir rabbim bi an önce şifa versin canım

Hoşbuldum ebrar nasılsın canım ay sabah ayvadan bahsetmişsiniz canım istedi neyse pazara gidicez alırım.

evhan huuuuuuu nerdesin

eflalcim nasılsın fıstık oğluşun nasılmış bakalım
canım evhan cevap vermek istemiyor sanırım

Hamdolsun canım oğluşum iyidir heralde teyzesi hiç sesi çıkmıyor oynamıyor:) yola çıkıcaz ya bu hafta gidince ultrasona girsem mi diyorum bişey olursa diye Allah korusun şimdi eşime desem pimpiriklenme diycek.
Senin kızın nasıl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…