Canım şimdiden böyle sıkılırsan zor geçer iyi yönlerini düşün kendi paranı kazanıyorsun.
aman ya tatlım artık o mutlu etmiyor evimde olmak istiyorum
kızlar ben namaza gidiyorum ordanda müdüre gideyim de yarın için izin isteyeyim
Bende kalkıyım kızlar sonra görüşürüz hoşçakalın
slm kızzlar nasılsınız,ya ben daha iyileşemedim çok kırgın vücudum başım hiç kalkmak istemiyo yastıktan vücudum çok halsiz kafam sanki kazan gibi.
bişe sorcam kızlar size şu araba tutma olayıyla ilgili çok sıkıcı yaa hiç yolculuktan zevk alamıyorum ilaç içiyorum ama oda fayda vermiyo artık sanki.
sizlerdede oluyormu ya kızlar bi yardım lütfenn.ne yapabilirim acaba tutmaması için.
ay benim kuzum gelmişi melisim iyileşmedinmi halaaa ah kıyamam sana ya
tatlım valla benim arabayla bi sıkıntım yok bence öne oturma biraz camı aç arkayı otur ve yola dikkatli bakma müzik açın filan kafanı dağıt
cnımmm naber ya nasılsın sorma canımya vallahi hiç iyileşemedim ben hala hastayım,dün bi nişantaşına geçelim dedik aman allahımmm tam gidene kadar çıkarttımya kızz hem rezil oluyorum hemde zevk alamıyorum yolculuktan yaaa napsam inan bilemiyorum.
ben geldimm
melisacım hoşgeldin nasılsın canım
ya ben müdürü bulamadım sinir oldum ya((
neler yaptınız bakem ben yokken,melisam geçmiş ola canım.ay aman sormayın bayrama giderken napcaz bilmem.eşimin hemen boynuna vuruyor o yüzden camı açmamdan çok rahatsızo luyor.e bend eçok daralıyom araba kokusu falan bide çekilmiyor.mini bir atkısı vardı,onu saracam bende boynuna :))
hoşbuldum ebrarım hiç iyi deilim cnmya yazdım durumumu okuda yardımcı ol bana yaa.
gelir be tatlım müdürün sinir olma.çıkış saatine daha var gelir o saate kadar.
sağlık ocağına gidecez şimdi hazırlanıyorum ben canlar
senindemi araba tutuyo cnm ay çok zor oluyo yaaa.çok kızıyorum ben kendime hayır noluyo anlamıyomki milleti ne güzel tutmaz bana noluyo bilemiyorum yani söküp atıcam bu mideyi en sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?