Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bende kalkıyım kızlar sonra görüşürüz hoşçakalın

aman ya tatlım artık o mutlu etmiyor evimde olmak istiyorum

Canım benim gibi üç yıl evde otur o zaman anlarsın gerçi bebeğin olacak onla geçer zamanın ama para meselesi sıkıcı oluyor

Didem sen doğum parası için mi kalıcaksın 32. haftaya kadar?

Neyse ben kaçtım çok yorgunum.

slm kızzlar nasılsınız,ya ben daha iyileşemedim çok kırgın vücudum başım hiç kalkmak istemiyo yastıktan vücudum çok halsiz kafam sanki kazan gibi.
bişe sorcam kızlar size şu araba tutma olayıyla ilgili çok sıkıcı yaa hiç yolculuktan zevk alamıyorum ilaç içiyorum ama oda fayda vermiyo artık sanki.
sizlerdede oluyormu ya kızlar bi yardım lütfenn.ne yapabilirim acaba tutmaması için.

ay benim kuzum gelmişi melisim iyileşmedinmi halaaa ah kıyamam sana ya
tatlım valla benim arabayla bi sıkıntım yok bence öne oturma biraz camı aç arkayı otur ve yola dikkatli bakma müzik açın filan kafanı dağıt

cnımmm naber ya nasılsın sorma canımya vallahi hiç iyileşemedim ben hala hastayım,dün bi nişantaşına geçelim dedik aman allahımmm tam gidene kadar çıkarttımya kızz hem rezil oluyorum hemde zevk alamıyorum yolculuktan yaaa napsam inan bilemiyorum.

bilemedimki napcan ya ay çok zor

neler yaptınız bakem ben yokken,melisam geçmiş ola canım.ay aman sormayın bayrama giderken napcaz bilmem.eşimin hemen boynuna vuruyor o yüzden camı açmamdan çok rahatsızo luyor.e bend eçok daralıyom araba kokusu falan bide çekilmiyor.mini bir atkısı vardı,onu saracam bende boynuna :))

senindemi araba tutuyo cnm ay çok zor oluyo yaaa.çok kızıyorum ben kendime hayır noluyo anlamıyomki milleti ne güzel tutmaz bana noluyo bilemiyorum yani söküp atıcam bu mideyi en sonunda.

hoşbuldum ebrarım hiç iyi deilim cnmya yazdım durumumu okuda yardımcı ol bana yaa.
gelir be tatlım müdürün sinir olma.çıkış saatine daha var gelir o saate kadar.

geçmiş olsun canım benim
tatlım walla benim hiç öyle bisorunum olmadı ama
ilacı arabaya binmeden yarım saat önce almak gerekiyormuş sanırım
bide uyumayı denesene :))

senindemi araba tutuyo cnm ay çok zor oluyo yaaa.çok kızıyorum ben kendime hayır noluyo anlamıyomki milleti ne güzel tutmaz bana noluyo bilemiyorum yani söküp atıcam bu mideyi en sonunda.

aman bne arabanın tutmasına razıyım,hızlı olmadıkça sorun yok bende.şimdi rahatım çok şükür,otobüsler mahveder beni asıl.geçen bayrama giderken arabamız yoktu ve hamişim ilk zamanlarım,yanıma kolonya şişesi aldım,muavini çağır çağır baş olmaz :)8 saat boyu eşimin dizindeydi kafam çok zor yaa.ama şimdi çok güzel olcak inşaalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…