ben geldimm
melisacım hoşgeldin nasılsın canım
ya ben müdürü bulamadım sinir oldum ya((
nedenki hastamısın,bende yarın çıkarım belki bayramda memlekete gidicez ilaç filan yazdırmam lazım.
geçmiş olsun canım benim
tatlım walla benim hiç öyle bisorunum olmadı ama
ilacı arabaya binmeden yarım saat önce almak gerekiyormuş sanırım
bide uyumayı denesene :))
aman bne arabanın tutmasına razıyım,hızlı olmadıkça sorun yok bende.şimdi rahatım çok şükür,otobüsler mahveder beni asıl.geçen bayrama giderken arabamız yoktu ve hamişim ilk zamanlarım,yanıma kolonya şişesi aldım,muavini çağır çağır baş olmaz :)8 saat boyu eşimin dizindeydi kafam çok zor yaa.ama şimdi çok güzel olcak inşaalalh
sağol ebrar.melis sen doğum yaptın bilmen lazım hiç gitmedin mi yoksa.neyse ben kaçtım
inş. alışırsın melisacım
canım reyyan sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gidyor
hani gebeleri takip ediyorlar ya sağlık ocakları
Kızlar valla benide tutardı araba ama artık 12 saatlik yola bile dayanabiliyorum o haplar falan da hiç işe yaramıyorr boşuna almayın biraz uyumayı deneyin birde yolda mola verip temiz hava alın insan alışıyor ben günlük 1 saatlik yol gidiyordum sabah işe giderken bi yerden sonra hiç tutmadı sonra uzun yoldada hiç birşey olmamaya başladı ama hamişlikte nedir bilemem
ya kızlarr sanırım ben hastalanacam yaa
2 gündür başım ağrıyo şimdide boğazım ağrımaya başladı off yaaaa
ay aman tatlım hemen ıhlamur ve bitki çayı içmeye başla bende de öyle başlamıştı bak hala atlatamadım kırıklık kaldı.sen bide hamilesin aman allah korusun hasta masta olma.
Dscopur kız seninle hiç görüşmedik bugünnnnnnn hayırdır senin bebiş ne olacak şimdi erkek mi kızmı noldu biz ona isim bulmuştuk şimdi tekrar isim mi arayacagız kızz senin yüzünden şimdi ben oğlan mı doguracagımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?