Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

geçmiş olsun canım benim
tatlım walla benim hiç öyle bisorunum olmadı ama
ilacı arabaya binmeden yarım saat önce almak gerekiyormuş sanırım
bide uyumayı denesene :))

ayyy ne kadar güzel yaa keşke benim de olmasa sorunum maşallah size vallahi,cnm ilaç içmek istemiyorum artık alışmak istiyorum tutmasın artık diyorum ama olmuyo işte.üfffffffff

inşallah güzel geçer cnm yolculuğun benide şu trafikte dur kalk dur kalk midem alt üst oluyo bizde kendi arabamızla gidiyoruz cnm vallahi bi çare bulamadım şu mideme allahım yardımcım olsun.

didemcim walla bende işten sıkıldım hiç çalışasım yok yaw
reyyan melisa allah yardımcınız olsun ay gerçekten zor bi durum

ebrarım çok saol tatlım inş geçer bu durum benim kaınvaldemle görümcemi çok tutarmış araba zamanla alıştık diyolar inş bizde alışırız yaaaaaaaaaaaa.

inş. alışırsın melisacım
canım reyyan sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gidyor
hani gebeleri takip ediyorlar ya sağlık ocakları

Kızlar valla benide tutardı araba ama artık 12 saatlik yola bile dayanabiliyorum o haplar falan da hiç işe yaramıyorr boşuna almayın biraz uyumayı deneyin birde yolda mola verip temiz hava alın insan alışıyor ben günlük 1 saatlik yol gidiyordum sabah işe giderken bi yerden sonra hiç tutmadı sonra uzun yoldada hiç birşey olmamaya başladı ama hamişlikte nedir bilemem

ayyyy afrcımmm ne kadar güzel ben varya hiçççç alışamicam galiba ay yoldan nefret eder oldum inanın,hiç zevk alamıyorum uf yaa uf nefret ediyorum kendimden.

ya kızlarr sanırım ben hastalanacam yaa
2 gündür başım ağrıyo şimdide boğazım ağrımaya başladı off yaaaa

ya kızlarr sanırım ben hastalanacam yaa
2 gündür başım ağrıyo şimdide boğazım ağrımaya başladı off yaaaa

ay aman tatlım hemen ıhlamur ve bitki çayı içmeye başla bende de öyle başlamıştı bak hala atlatamadım kırıklık kaldı.sen bide hamilesin aman allah korusun hasta masta olma.

Geri geldimmmm özledinizmi beni
gül nerde ya msn de girmedi hiç cmt aradım hastaydı

Dscopur kız seninle hiç görüşmedik bugünnnnnnn hayırdır senin bebiş ne olacak şimdi erkek mi kızmı noldu biz ona isim bulmuştuk şimdi tekrar isim mi arayacagız kızz senin yüzünden şimdi ben oğlan mı doguracagımm

ay aman tatlım hemen ıhlamur ve bitki çayı içmeye başla bende de öyle başlamıştı bak hala atlatamadım kırıklık kaldı.sen bide hamilesin aman allah korusun hasta masta olma.

saol tatlım yaa inş. bişey olmaz yarın bide tahlil yaptırmaya gidecem hasta olursam mahfolurum

didem canım özledik tabi seni
neyi varmış gülün grip olmuştu en son

evet tatlım ya görüşemedik hiç
valla tatlım bilmiyomki kızmı erkekmi bende emin değilim ama bu gidişle biz gelin gelcez size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…