Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

allah sabır versin canım ne diyeyim başka. hepimiz zaman zaman istemedigimiz şeyleri yapmak mecburiyetinde kalıyoruz ama yapalım katlanabildigimiz kadar katlanıcaz artık.

aşk sarhoşu olmak istiyor+, dscopur+, eflalim+ lan ben geldim dedim gıcıklar kimse bişi demiyo gidiyom bak:)

Bu sefer öyle yapıcam zaten ya sabahtan beri iş yapmak istemiyorum zorla yapıyorum, tek tesellim kendi ailemi görücem ama onlar görür yine annemde çok kalıcam bende öyle sinir edicem ya gece tuvalate çıkmam bile sıkıntı onlarda kapalıyımya başını ört etek giy kaç kere wc ye kalkıyorum zaten

Eşine iyi oluyor oh ne güzel anneiciğin gelicek keyifini süreceksin:))

Kız biz eşim askerden gelince bu sefer babamgil getirdi bizi benimki nasıl surat asıyor yolda konuşmuyor noluyor dedim ses yok sonra kulağına dedim ki nasılmış bende senin baban her seferinde getirdiğinde böyle oluyorum ne zormuş değil mi dedim ama ben senin gibi surat asmıyorum ayıı değil mi yaptığın dedim sonra düzelttiğiydi kendini

Zeynep hoşgeldin canım, kızlar ben ev süpüüryorum arada bakarım size.

ben bildiğiniz gibiyim.aslında topiğe girmeme kararım vardı ama nasılsa hamile kalamıyorum.bugün bi bakayım dedim.bi değişiklik varmı??

ben bildiğiniz gibiyim.aslında topiğe girmeme kararım vardı ama nasılsa hamile kalamıyorum.bugün bi bakayım dedim.bi değişiklik varmı??

Hoşgeldin canım hayırdır niye öyle bir karar almıştın ki? Ne kadardır deniyorsun hamileliği? Bu arada esradan haberi olan varmı kızlar?

eflalim aynen tatlım surat as gez ortada ve içinden gül tamammı
zeynom hoşgeldin
funda tatlım hoşgeldin nasılsın

Hahahah deli seni sen hala ordamısın akşam boş yeremi dil döktüm sana bacım:)

yok canım şuanda moralim bozuk degil bomba gibiyim sayende ama işte adet olacagımı hissediyor olmak birazcık canımı sıkmıyor diyemem bu ay ümitliydim de aslında ama velakin olmadıysada saglık olsun dime ama

Hoşgeldin canım hayırdır niye öyle bir karar almıştın ki? Ne kadardır deniyorsun hamileliği? Bu arada esradan haberi olan varmı kızlar?

canım 7 aydır deniyorum.burdada benden sonra bir sürü arkadaşım hamile kaldı,bende onlara özendiğim için girmeme karraı almıştım.hamile arkadaşlarımızın yazışmaları okumak beni bayağı kötü yaptı.imrendiğimden dolayı tabi.esra adet oldu kızlar.

Sağol sarfoşum iyiyim sen nasılsın akşameve gidip ağlamadın dimi?

yok kız aglayacak vaktimde olmadı hiç de aklıma gelmedi aglamayı düşündügüm en sevdigim dizi vardı osmanım bir yandan yemek yap masas kur topla çamaşırlarda vardı katlanıp yerleşecek onlarla ugraştım bir yandan dizi izledim sonra da yorgunluktan agzım açık uyumuşum sen hatırlatıncaya kadar aglamak istedigimi bile hatırlamıyordum hahahahahaha

aman sende ben ne yapayım belkide 1,5 sene olsu korunmuyorum:) Ve bebiş yok ayrıca hormonlar bozuk sürekli tedavi halindeyim ama olsun diyorum vardır bir hikmet diyorum doktorlar ne dedi senin için?
Esra adet oldu biliyorum ama çoktandır gelmiyo yada ben geçmişi okumadım görmedim

neden hamile kalamıyormuşsun al işte benim gibi bir karamsar daha allahtan umut kesmek varmıydı he he söyle bakalım bana sadece zamanı gelmedi zamanı gelince hepimiz tombiş tombiş göbeklerle dolanıcaz ohhh sefamız olsun

eflalim aynen tatlım surat as gez ortada ve içinden gül tamammı
zeynom hoşgeldin
funda tatlım hoşgeldin nasılsın

Hoşbuldum canım ne alemdesin ? Bebiş nasıl oğuz diycedim ama oğuz, ayşe falan mı demek lazım şimdi:) Şaka yapıyom deli alınmıyon dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…