Annemleride görücem ama inaa o kadar sinirliyim ki bu bile sakinleştirmiyor artık tahammül sınırım aşıldı,bebbeğimi düşündükçe daha çok üzülüyorum böyle bir ailenin torunu olacak o doğduktan sonra beni daha ne sıkıntılar bekliyor bir bilseniz.
ohhhhh canımıza degsin yaşasın kocalara kötülük. uzakmı annen sana.
adet olacagımı biledigim için kötüyüm ama idare etmeye çalışıyoruz işte. erkek görünüşlü kız annesimi desek sana acep.
surat sallandır gez ortada halsıizim de insan hamileyken sadece evini istiyor de lafı sok yani.
tatlım annem burdayken tabi rahat davranamıyor gece sabahlara kadar bilgisayar başında oturamıyor üstünü çıkarıp ortalığa atamıyor her sabah yatak odasını toplamadan evden çıkamıyor akşamları arkadaşlarıyla görüşemiyor ooooo bizde çok bahane
ay sorma ya erkek görüntülü kız annesi oldum hakkaten
ne olduğumu bende bilmiyom artık. moralini bozma tatlım nasıl bu kadar eminsin ki adet olacağından[/QUO
allah saglık sıhhat versinde bebegine kız olsun erkek olsun ne fark eder dime ikisinide aynı seviyor insan hayırlı evlat olsun öenmli olan. nasıl emin oldugumu söylicem ama gülmek yok söz mü. parmak yöntemini kullanarak anladım. geçen ay çok agrım sızım vardı bu ay hiç agrım sızım yok tek sadece arada bir sol kasıgıma agrı giriyor gögüslerim çok şiş ve agrıyor. birde çooooook yoruluyorum ya bir merdiven filan çıkayım nefes nefese kalıyorum ama bunlar adet belirtiside olabilir. bebkte ama ben eminim adet olacagıma hayırlısı olsun artıkın ne edelim öbür aya çalışmaya devam
Ayyyyy bencede kötülük yaşasın:) Hahahah bu arada ben geldim ama 15 dakika
Zeynep hoşgeldin canım, kızlar ben ev süpüüryorum arada bakarım size.
hoşgeldin canım nasılsın 15 dakikanın tadını çıkaralım ögleyse
ben bildiğiniz gibiyim.aslında topiğe girmeme kararım vardı ama nasılsa hamile kalamıyorum.bugün bi bakayım dedim.bi değişiklik varmı??
Hahahah deli seni sen hala ordamısın akşam boş yeremi dil döktüm sana bacım:)
Hoşgeldin canım hayırdır niye öyle bir karar almıştın ki? Ne kadardır deniyorsun hamileliği? Bu arada esradan haberi olan varmı kızlar?
Sağol sarfoşum iyiyim sen nasılsın akşameve gidip ağlamadın dimi?
canım 7 aydır deniyorum.burdada benden sonra bir sürü arkadaşım hamile kaldı,bende onlara özendiğim için girmeme karraı almıştım.hamile arkadaşlarımızın yazışmaları okumak beni bayağı kötü yaptı.imrendiğimden dolayı tabi.esra adet oldu kızlar.
ben bildiğiniz gibiyim.aslında topiğe girmeme kararım vardı ama nasılsa hamile kalamıyorum.bugün bi bakayım dedim.bi değişiklik varmı??
eflalim aynen tatlım surat as gez ortada ve içinden gül tamammı
zeynom hoşgeldin
funda tatlım hoşgeldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?