Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ebrarım benim bu kulak zaten eskiden sorunlu ameliyatlı zarı değişmişti. yıllardır böle olmazdı yine başladı. neyse antibiyotik içiyom inş. geçer.
ptesi yarım gün çalışıyomu hastaneler.
didemim evt yatamadım hiç dinlenemedim geç iyileşirim.
bütün kızlar toplandı toplandıı hadi bakalım kız anaları çeyizleri hazırlayın kız beşikde çeyiz sandıkdaymış.

anladım gülüm ay inş. çabuk atlatırsın bidenem
walla pazartesi açıkmı deilmi bilmiyom ya herkes bişey söylüyor dur bakalım yarın kesinleşir

haydin kızlar başlarız dantelleri döşemeye

şimdden başlayın çeyize. kızlar bende karşık bitkilere başladım
aslan pençesi+civan perçemi+hayt tohumu+altın otu+kırk kilit otu hehe ne ararsan var. robottan geçirdim sabah akşam demleyip içiyom bu ay benim yumoşlar rekor kırmazsa iyi. eğer buayda tutmadı aralık ilk adettte dr. gidiyorum. borç dert bitiyo şükür rahatca gidicem aralıkda. buay çalışma zamanımız tamda bayrama denk geliyo koca her akşam evde yupiiii :)))))

ohh gülüm inşallah işler yoluna gırıyor masallah..
bu ay senın kısmetındır ınsallah hayırlı haberlerını alırr hep beraber parka gıderııız yuppiii :))))))

ana kız gül adamın iflahı kesilecek desene
yazık adam bayram sonrası zayıf halsiz olarak işe gidecek
ama inş.zafer bizim olacak

ohh gülüm inşallah işler yoluna gırıyor masallah..
bu ay senın kısmetındır ınsallah hayırlı haberlerını alırr hep beraber parka gıderııız yuppiii :))))))
şükür cnmm borçlardan kurtulmam demekk çok büyük bi mucize benim içinn şükür.
inşallahh buluşup gideriz parka kavga ettirmek yok ama

ana kız gül adamın iflahı kesilecek desene
yazık adam bayram sonrası zayıf halsiz olarak işe gidecek
ama inş.zafer bizim olacak
beni ilgilendirmiyooo kesilsin iflağıı bebiş tutsunda. hem alışkındır kocam tempoyaaa bişi olmaz herhalde

gülüm aktar açtında haberimiz mi yok
inşallah tutar bu ay canım benim beşizler

ev eczane aktar oldu bacım bişi lazımmı eee yaşlanıncaaa herşeyi bulundurmak lazımm.
şükür 8 den beşe indin bunada razıyım tutsunda yeterki 5 olsun

bendeki kadere bak geçen ayda klomenle bayrama denk gelmişti bu seferde bayrama denk geliyoo bayram geçmesinimi beklyo acep rabbim vermek için.

tühhhhh şimdi hesapladımm bayram 3 günü kaynanamlar gelcek yumurtlama günleri 3 gün kalcaklar amanyaaaaaaaaaaaaaaaa.... kaynanama sölim barii gerçi ev çok büyük kimse kimseyi duymazdaa sabah banyo yapınca kötüü kaynata duyar. tühyaaaaaaaa

oyyyyyy kız 5 tane tosun gibi ne güzel olur
hepsinin poposunu ısır dur allahımmmmmmmmm

popo ısırmayla bitmiyoki 5 tane bez 5 tane meme 5 ertane su mama süt biberonu 5 tane iç çamaşırı dış çamaşırı 5 tane önlük 5 tane örümcek 5 tane ana kucağı 5 tane araba daha sayimmi. huni farbrikası açmam lazım kendime ancak yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…